סופסוף סופשבוע הגיע

סופסוף סופשבוע הגיע

איך היה השבוע שלכם

מה התוכניות לסופ"ש

סופשבוע נפלא ומקסים לכולנו

alphadelta

New member
תכף לימודים

היה שבוע נחמד. שבוע אחרון של החופשה הגדולה. אז כולנו קצת עצובים וקצת מתרגשים כי שבוע הבא מתחילה שנת הלימודים. את סוף השבוע אנחנו מתכננים להעביר יחד כמשפחה. טיולים , סרטים משחקים ופשוט להיות יחד :) אה! ואוכל.

העיירה שלנו לא מפסיקה להפתיע אותי

יש פסטיבל סרטים השבוע,
העיר נפרסה שטיח אדום.
מדליק לאללה.
ואנחנו גרים ממש בקצה במדרחוב אז מרגישים את כל האוירה.
&nbsp
בצהרים נלך לראות על הדשא ליד הקולנוע את 'שישה גיבורים'
כייף

שבוע של חזרה לשיגרה המבורכת

כמה הייתי צריכה את זה. לחזור לשיעורי הספורט שאני עושה, והרגשתי היטב את 7 השבועות שלא עשיתי כלום

ליום התנדבות שלי בחנות יד שניה, שכאשר הגעתי לשם, הרגשתי כמה התגעגעתי למקום הזה וכמה זה נותן לי

לחופש שלי לעשות מה שאני רוצה מתי (פחות או יותר) שאני רוצה.

סופ"ש הפתיע אותנו שינית במזג אויר אביבי. שני סופ"ש ברציפות? ממש התפנקנו
. מצרפת כמה תמונות.

שבוע טוב לכולם

rona73

New member
חזרנו מהחופשה בים.

הינו שבוע בים ,סוזופול.מזל שגם עוד זוג חברים+ילד בגיל של הילדים שלנו היו שם כך בילינו כמעט כל השבוע ביחד.ירד גשם כך שביומיים האחרונים ביקרנו בעיר ולא בים. אנחנו ממשיכים את החופש .שנת הלימודים בבולגריה מתחילה ב15.09. אני והילדים נוסעים לארץ בעוד שבוע למשך שבועיים ונחגוג את ראש השנה בארץ. למזלי החופש של הילדים לא מכביד עלי.

1me too1

New member
השבוע שלי

השבוע שלי היה מעייף, ממש כך. מאוד עצוב לי שהביקור יצא ככה ככה, וזה נאמר בעדינות. הילדון משתדל, הוא כמובן לא טלית שכולה תכלת, אבל הוא משתדל, מה שאי אפשר לומר על האחיינית, וממש כואב לי בשבילו. אני מנסה לקחת לפה ולשם, ולטייל, ולספק את הרצונות של כולם, אבל זה לא קל. בעלי טוען שאם היינו בארץ אף אחד לא היה מתרוצץ ככה בשבילנו, אבל אצלי ה''לא נעים'' שולט חזק.
אבל בסך הכל הימים עוברים, ויש קטעים נחמדים, נסענו לטייל בסוף השבוע צפונה והיה נחמד לרוב.
השבוע הזה הוא האחרון לחופשה, והילדון עולה לכתה ב, אני מאחלת לו בהצלחה רבה במהלך השנה, ושתהיה לו מורה טובה.
שיהיה שבוע טוב לכולנו

ה"לא נעים" סוחט מאיתנו כל כך הרבה אנרגיה.

"לא נעים" שלט בחיי המון המון שנים. אני מרגישה שחלקית נפרדתי ממנו וחיי הרבה יותר קלים.

לפעמים אין כימיה בין ילדים, ומה שלא תעשי, זה לא יזרום. השבוע הם עדין אצלכם?

מאחלת לו ולך המון בהצלחה בשנת הלימודים וחזרה לשיגרה נינוחה

לכמה זמן הם באו?

אפילו לי זה מתחיל להרגיש הרבה זמן

מבאס שזה ככה,
לפעמים הקו בין כייף לבין זה כבר יותר מידי - הוא מאוד דק...
שולחת מפה חיזוקים

וכמו שנדמה לי שכבר כתבתי,
שמקווה שבסוף הזכרונות שישארו יהיו הטובים..

carlimi

New member
אין לך מושג בכלל

עד כמה אני מזדהה עם מה שכתבת ומבינה לליבך.
אני אחרי קיץ שלם כזה .... סה"כ 4 ביקורים מישראל.
הילדים ואני כבר רצופי אכזבות, וכל פעם אנחנו אומרים לא עוד ואז כשזה מגיע נשברים .... כי מה - נגיד לא למישהו שבא מישראל?!

מה אני אגיד לך, אם זה מנחם קצת, בגלל שהם עוד יחסית קטנים, זה עובר מהר.
היה אצלנו הרבה בכי ואכזבה, אבל הילדים המשיכו הלאה.
לא יודעת מה נשאר להם מזה, ואם זה טוב או רע או משהו באמצע, אבל זה מה שיש.

ואני מאוד מסכימה עם בעלך!!! אף אחד, אבל אף אחד, לא יטרח כמו שאנחנו עושים, כשאנחנו נבוא לישראל (וכך היה גם כשהיינו). זו עובדה כואבת אבל עובדה!

הלוואי ואגיע בקרוב למצב של נירית, בו אין לי כבר את רגשות האשמה האלה, או לפחות לא בעוצמה כלכך גדולה.

קבלי חיבוק גדול

1me too1

New member
חיבוק גם לך

בסך הכל הביקורים עד היום היו סבירים יותר או פחות, אבל סבירים, הפעם זה ביקור עם ילדים קטנים וזה משנה את התמונה.
בכל מקרה אתמול הילדון קיבל יום חופשי והיה אצל חבר מהבוקר עד הערב, והיום הם מסתובבים לבד, ושוב הוא חופשי.
תודה על ההבנה: -)

1me too1

New member
מיכל ונורית, עונה לשתיכן: -)

הם באו לשלושה שבועות בערך.
זו פעם ראשונה שמבקרים אותנו משפחה עם ילדים קטנים, עד היום הילדון שלי היה במרכז ופתאום הוא צריך לחלוק את המרכז עם עוד שניים שקטנים ממנו, וגם השניים האלה צריכים לחלוק.
אני אשקר אם אגיד שאין בכלל רגעים יפים, אבל זה בהחלט לא קל....
באמת מקווה שלילדון ישארו זכרונות טובים מהביקור הזה
תודה על האוזן הקשבת

אנחנו ההורים יכולים לשנות הכל לזכרונות טובים

כי מה שאנחנו נגיד אחרי ונזכר ונספר לאחרים וכד', ישאר גם אצלו. אני לא מבטלת את מה שהוא מרגיש, אבל...

1me too1

New member
ברור

נזכיר ונשתדל לזכור רק את הרגעים הנחמדים....
מיד אחרי שאתאושש
חמותי מגיעה ביום חמישי, אני אצטרך להתאושש מהר

מה????? לכמה זמן????

אני מקוה שהיא האורחת המושלמת בשבילך

מתי את חוזרת לעבודה? נראה לי ששם תנוחי

1me too1

New member
היא באה לכמעט חודש

היא ''זאב בודד'', היא חיה לבד, והיא רגילה להיות לבד. שנה שעברה מאוד נהניתי מהביקור שלה, מקווה שגם הפעם זה יהיה ככה.
בדיוק שאלתי את בעלי אם כשהן הזמינו כרטיסים הן לא ידעו אחת על השניה ��

למעלה