סופסוף סופשבוע

forglemmigej

New member
סופשבוע בשטח וכולנו במתח

לא הרבה התרחש אבל אספר על שני דברים, אתמול דיוושתי לעיירה הסמוכה לעשות קניות בהגיעי לקופה והגשתי את כרטיס הויזה הוא נדחה. פדיחה. החזרתי את המוצרים והלכתי למכשיר ATM ליד החנות להוציא כסף שוב נדחה הכרטיס לא הבנתי מה הקטע כי ידעתי שיש לי כסף אני תמיד בודקת אונלין לפני עריכת קניות בעולם האמיתי. חזרתי הביתה והתקשרתי להוטליין של הבנק לברר מה בנוגע התברר שהכרטיס אשראי החדש שהגיע השבוע לא הופעל על ידם!!!!! נורא התעצבנתי זה בנק ענקי כמו חיידק טורף בשם נורדאה שהוא שבדי וכמו כל תעשיות הענק בשבדיה כמו אייטצאנדאמ או אייקאה בולע את כל הקטנים דברים כאלו לא צריכים לקרות, הבחור שהפעיל את הכרטיס אמר שבסופי שבוע הענינים יותר איטיים ואולי רק ביום שני זה יופעל , כאילו מה, הכל היום נעשה בקליק זה לא שמישהו ידנית צריך להפעיל משהו. טוב נחכה ליום שני.
אתמול צפיתי בסרט הדני שמועמד לסרט הזר לאוסקר ושמו KRIGEN המלחמה בעברית. הסרט יכול להיות מקרה מבחן מושלם לשוברים שתיקה , לפני שאתאר את חלק מהעלילה אתאר את הרקע לעשיתו בזמן המלחמה באפגניסטן למי שזוכר היו כוחות קואליציה שתמכו בלחימה האמריקאית בינהם גם הדנים. תפקידם בכח היה לשמור על השלום השברירי בשטחים המשוחררים מהטליבן ועל האזרחים שם. הסרט מתאר פלוגה בקו כמו שהיה מתאר זאת מאיר אריאל בשירו האלמותי שיר תת מודע זמני : עולה נגמש על קו רקיע..תפקידם לשמור על האזרחים האומללים שנשארו לאחר ניקוי השטח מכוחות הרשע. על הפלוגה אחראי סגן או סרן קלאוס פדרסן בגילומו המופתי של פילו אלבק. במקביל מאחר בדנמרק אשתו מתמודדת עם גידול לבד של שלושת ילדיהם שמתפקדים רע מאד בלי האב , יש אמירה בקטע הזה על אב משפחה שמשאיר הכל על כתפי האשה והוא מתמקד בקריירה וזה נכון גם להרבה גברים שנוסעים ברחבי העולם במסגרת תפקידם או שנשארים עד מאוחר בעבודה בלי להבין שזה הורס את חיי המשפחה.
יום אחד מגיעה משפחה אפגנית לבסיס של החיילים הדנים ומבקשת להשאר בלילה מאחר והטליבן איים שיהרגו אותם , המפקד קלאוס אומר שאי אפשר והם יבואו למחרת לעזור להם המשפחה נאלצת לעזוב.
למחרת מתרחש קרב באיזור שהם היו אמורים לשמור על בטחון האזרחים לא אכנס לתוצאות הקרב כי זה ספוילר רציני אבל התוצאות שלו הוא ששולחים את המפקד הביתה והוא נלקח למשפט צבאי כדי להוכיח שלא ידע מה קורה במתחם האזרחי עליו היה אמור לשמור. כעת יש פזה שלישית לסיפור כי הוא צריך להחליט האם לספר את האמת ולשלם על שנים בכלא או לסובב את זה לטובתו בעזרת העורך דינאק הממולח שלו.
ולמה זה מתאים לשוברים שתיקה כי הם חיים בסרט (מעין משחק מילים על משחק מילים) שאפשר לקחת החלטות נבונות בזמן מצב לחימה ותמיד המוסר צריך לעמוד בראש מעיננו כשאנו מתעסקים עם אוכלוסיה אזרחית שנתונה לחסדי ארגון טרור מרושע ואכזרי שאף מתישב בתוכה כשיש מצב לחימה מעלים עדויות ומשתמש כפרופגנדה באמצעי תקשורת 0מולנים ומוטים שאוכלים כל מה שמגישים לו אותם ארגוני טרור ואם אתה באמת לא רוצה להרגיש רע ולהתחבט עם בעיות כאלו אז אל -אל-אל תתגיס ליחידות האלו ואחרי זה תתבכיין כי אין בחיים ובמיוחד בצבא מקרים של שחור ולבן מוחלטים,.
רק דבר אחד שהפריע לי זה המצלמה הרועדת שכאילו נותנת הרגשה של סרט קואזי פסאודו דוקו כשרוני דניאל או אלון בן דויד מצטרפים לכוחותינו בסמטאות חברון ..

איזה מרגיז העניין עם כרטיס האשראי

זה קרה לי פעם מאותה סיבה וזה כל כך הלחיץ אותי. אני מאלה שממש נלחצים מדברים כאלה.
&nbsp
אולי זה טוב שיש לנו כמה כרטיסי אשראי, בד"כ שונאת את העובדה הזו

mumfor4

New member
יאווו איזה לא נעים ! חבל שאת לא שכנה שלי .

היית באה אליי קצת לעוגה וקפה ושירים ישראלים שקטים
שונאת בנקים ותאגידים ששוכחים את האזרח הקטן

ואוהבת לקרוא אותך - תמיד !

השבוע שלי די עבר מהר...

הכנתי כל כך הרבה דברים לגן בסופשבוע הזה- תרגמתי כמה סיפורים מעברית לאנגלית על מנת שההורים בגן יבינו מאיפה ועל מה הילדים מצטטים כל הזמן משפטים.
כל ההורים האמריקאים ביקשו שאסביר להם על מה הסיפורים כי הילדים לא מפסיקים לצטט משפטים ולבקש שיקריאו להם למרות שאין בבית.
&nbsp
אז תירגמתי ועיצבתי יפה, הדפסתי דו צדדי (בצורה ידנית) ואז ניילנתי כל סיפור ומתכוונת להביא להם, חלק מהדברים יהיו עם המחשה שאני מכינה עם הילדים בגן.

השבוע שלי הוא בסימן החנות יד שניה בה אני מתנדבת.

מנהלת החנות יצאה ל-5 בשבועות טיול בנפל ומנהלת המרכז היא המנהלת בפועל של החנות. התנדבתי בתקופה הזאת להוסיף עוד יום התנדבות, ומצאתי את עצמי בשבוע שעבר מבלה שם עוד יום נוסף, כי מישהי חלתה. כל המתנדבים בחרו לקטר דווקא לי ולא למנהלת המרכז וביקשו שאני לא יעביר הלאה, רק הוציאו את הקיטור אצלי. נחמד שהם מרגישים נוח מולי, אבל מה אני אמורה לעשות עם הרגשות הקשים של חלק מהם? המצלתי בחום לדבר עם המנהלת, חבל שמתנדב מרגיש ככה, אבל זאת החלטה השלהם.

בימים שבוני בבית, אני מבקשת ממנה להחליט מה אנחנו עושים היום (למעט אם יש תוכניות אחרות שאנחנו החלטנו אליהם כמובן) בשבת היא רצתה לפסל בבצק מלח. מצ"ב תמונה של היצירות שלנו. את הלטאה הגדולה היא יצרה, והיא ביקשה שאני יצור לטאה קטנה, הבת של הגדולה
לרוב בימים אלה היא רוצה ליצור לבד, והיה לי כייף לעשות את זה יחד איתה.

shuttles3

New member
היה כיף

מזג האויר היה מאוד אדיב כלפינו. פלוס משהו מעלות ושמש
. אז היה טיול אופניים דרך כל השלוליות, היה ביקור בגן משחקים, היה ביקור בסופר, היתה ארוחת צהריים קלילה בבית קפה (ועוד זכיתי בקפה חינם בהגרלה), היו לביבות גבינה שהכנו ואכלנו ביחד, היו משחקים, היו השתוללויות, היה כיף. וגם סגרתי כמה וכמה פינות שהייתי צריכה לסגור ולא חלמתי לסגור בסופ"ש אחד.
מחכים בקוצר רוח ובסבלנות לאביב. רק יש עוד כמה סופות שלגים לפנינו.
&nbsp
שבוע טוב לכולם!

mumfor4

New member
עוד שבוע מטורף

בין אירוח ערב פיג'מות לגדולה , לחוגים , לקניות , לעבודה שלי שלא נגמרת
לעבודה של בעלי שלא מתחילה

חגגתי 5000 עוקבים בבלוג של סופראמא , היי זה מרגש שיש מישהו שבאמת קורא את מה שאני כותבת

כול כך חיכיתי לסוף השבוע הזה שאין לתאר !
פספסתי את פינת בואו לשולחן מאמינים ???
יום רודף יום ונגמר , גם אתה ... לפעמים .....
מצרפת קישור לדף שלי אם בא לכם להיות חברים שלי אשמח !!!
https://www.facebook.com/סופר-אמא-Supermum-393141934167243/

את צריכה עוזרת אישית?

זה השירשור סופ"ש של סופ"ש שעבר
לפחות פה הקדמת

אני שונאת לחץ, שונאת!!! תחזיקי מעמד יקירה!!!

למעלה