סופסוף סופשבוע

סופסוף סופשבוע

איך היה השבוע שלכם

מה מתוכנן לסופ"ש

שיהיה סופשבוע נעים לכולנו

ראשונה
אל תשאירו אותי לבד

היה שבוע די עמוס- כל יום היה לי משהו אחרי הגן כך שאתמול כבר הייתי די גמורה...
הרבה פגישות עם רופאים-רופאי שיניים, רופא הפוריות...
והיה גם ראיון עבודה שהתברר כמאוד מוצלח- במקום מאוד נחשב

אתמול המנהל של ביה"ס התקשר אליי וסיפר שקיבלתי מלא מחמאות מכל מי שראה אותי בביה"ס ושהוא חייב אותי כמורה לגיל הרך אצלו
קבענו לדבר ביום ראשון על שכר ותנאים ומקווה שזה באמת יהיה ה-מקום בשבילי

&nbsp
חוץ מזה, אני מתמודדת עם הרבה דילמות... יכול להיות שאחזור לארץ לחודשיים לטיפולי שיניים... מתלבטת כרגע מה לעשות.
&nbsp
התוכניות לסופ"ש- התחלתי לראות Once upon a time ודי התמכרתי

מתכננת לנצל זמן שלא יטפטף הגשם פה וללכת קצת להליכה... רוצה להתחיל לעשות הליכות. אם כבר הפסקה מטיפולי הפוריות לפחות אחזור קצת לכושר
.
&nbsp
&nbsp

יוקלילי

New member
חדשות נהדרות עבורך!!

כמה טוב שיש לך את התחום המקצועי שבו את מתפתחת ומשגשגת, מאחלת שההצלחה תדבק גם לתחום האישי!!
אני אישית לא מצליחה להתניע את עצמי לחפש פה עבודה, אולי בגלל שהעלויות של הגן לקטנטונת לא מצדיקות את המאמץ, וגם כי די כיף לי להיות איתה בבית, אחרי שנים של עבודה קשה. אני גם מעריכה את הימים איתה וגם עם הילד שחוזר מהגן ב13, ולמרות שלפעמים מאוד קשה, אלו ימים שלא יחזרו.
בשבוע האחרון החלטנו להישאר פה עוד שנה, ואז לבחון מחדש את מצבנו. לקח לנו הרבה זמן להחליט איך להתארגן לשנה הבאה, ובסוף בן זוגי הבין שבשביל שהנוכחות שלנו פה תניב פירות בהמשך, כדאי שנישאר ולא נעזור אחרי שנה וחצי. הילד מאוד אוהב את ישראל והמשפחה שנמצאת בה, וזה היה חלק מהנתונים שהתחשבנו בהם. מה הוא יחשוב בעוד 10-20 שנים? האם יזכור את הבדידות, למרות שאנחנו איתו כל הזמן? האם יעריך את רכישת השפה? ? זה מאוד מוזר עבורי שההחלטות בחיי מתקבלות לא רק כתוצאה מהתכנון שלי ושל בן זוגי, פתאום גם ילד בן 3.5 נכנס למשוואה עם הרצונות והצרכים שמביע (חשבתי שזה מגיע בגיל יותר מבוגר...)
החלק החיובי בהארכת השהיה שלנו לעוד שנה, הוא טיולים בעוד מקומות בסביבה שעוד לא הספקנו לפקוד והכרות מעמיקה יותר עם הסביבה הקרובה- כל פעם אני מגלה פינות חדשות בעיר לטיולים, והקיץ המאיר רק ממתין לנו.
על ספורט, טלוויזיה, סרטים וספרים אני עדיין רק חולמת, בינתיים נהנית שאנחנו מצליחים לצפות ב'ארץ נהדרת' פעם בשבוע.

מקווה גם

האמת שממש מקווה שזה יסגר ויהיה לי כיף שם-זה מקום מאוד נחשב.
אני עכשיו עומדת מול דילמה לא פשוטה ולא קלה לעיכול וכנראה שאחזור לזמן מה לארץ בעצמי ולא יודעת איך זה ישפיע על עבודה בשנה הבאה או בכלל.
&nbsp
זה לא קל להחליט אם נשארים או לא, אנחנו עמדנו בהחלטה הזו גם וממש לאחרונה חתמנו על עוד שנתיים. בטוחה שיש לילדיכם חוויות טובות ומהנות ושתצברו עוד הרבה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

יוקלילי

New member
נשמע מאוד מבלבל...

לפעמים החיים חזקים יותר ומכתיבים לנו את הכיוון..דווקא כשלנו קשה לקבל את ההחלטה לכאן או לכאן.
נשמע ששתי האופציות טובות לך, וזה טוב להיות במקום כזה, לדעת שאם עזבת זה בגלל החיים ולא בגלל נסיבות אחרות.
'החיים זה מה שקורה לך בזמן שאתה מתכנן תכניות'..מוכר?

alphadelta

New member
חשוב לחשוב על התמונה הגדולה

והטווח הארוך. יחד עם זה, אין לנו נתונים על מה יהיה בעתיד. ולכן אפשר להחליט רק לפי מה שידוע לנו עכשיו והנתונים שיש עכשיו. עכשיו נכון לכם להשאר -כמה נפלא.
וכן- הוא אולי יבוא בטענות. אבל זה יכול לקרות ללא קשר להחלטה להשאר ;)
ילדים זה שמחה...

יוקלילי

New member
כמה נכון..

הבעיה היחידה עם תהליך קבלת ההחלטות שלי, זה שכל שנה וחצי משתנה התמונה וצריך למצוא כיוון בשביל לא לעשות יותר מדי בלגן בחיים.
בכל מקרה הוא מרוויח אותנו איתו הרבה יותר מאשר היה לו בארץ וזה שווה בעיני יותר מדברים אחרים.

איזה כייף זה כשרוצים אותך לעבודה. מחזיקה לך אצבעות

שכל האדמינסטרציה נסגרה לפי רצונך.

חיבוק גדול לגבי הטיפולים בכל התחומים. לפעמים חזרה לישראל לקצת זמן יכולה להוריד המון סימני שאלה. אבל גם להעלות

קצת באיחור

קודם כל סחטיין על העבודה!!
מקווה שיהיו החלטות טובות ופשוטות עם הטיפולים.
והכי חשוב - Once upon a time סדרה מעולהההה מהבודדות שראינו בזוג ונהננו שנינו
&nbsp

forglemmigej

New member
סופשבוע סופשבוע

האביב כבר פה אבל עדיין קררררר מאד, בנו גשר ליד הנהר שעובר ליד הבית חמישה קילומטר והיום חנכתי אותו ממש מרחיב את הלב, ביום רביעי הבן מגיע לביקור ואין שמחה ממני
רוצה להמליץ על סדרה נהדרת שסיימתי לראות בשם The night manager זו סדרה של הביביסי לפי ספר של ג'ון לה קארה ומדובר בה על סוחרי נשק רעים והמלחמה של הביון הבריטי בהם, סוחר הנשק הרע הוא שחקן בשם יו לורי שעושה תפקיד מהפנט ועוד שחקן צעיר מהביון שנלחם בו בכל מיני דרכים אבל אני לא אתן ספוילרים למי שרוצה לראות.
סדרה אחרת ישראלית היא העברים זה על כל מיני אנשים שעיצבו את התרבות של השירה והספרות בארץ אני תלהבתי בעיקר מהפרק על לאה גולדברג וזלדה , יתר הפרקים פחות טובים.

noaronen1

New member
אין עליך

אני יושבת ורואה את הסרט על לאה גולדברג וכל כך נהנית.
הבעל כרגע בישראל ביקשתי שיביא לי ספר שירים שלה. רק הזמרת ששרה את השירים שלה מעצבנת. משום מה אני לא מצליחה לשים את האצבע מי זו ששרה...

forglemmigej

New member
כתוב בקרדיט ששמה קרולינה

לא שמעתי עליה אף פעם היא באמת לא תופסת את הרוח השירית של לאה גולדברג לעומת חווה אלברשטיין ששרה האמנם בסוף הפרק וממש גרמה לי לבכות על חייה האומללים ונשמתה המיוסרת היא באמת נותנת פרשנות נהדרת לשיר . הזוגי שלי תמיד אומר לי השירים שלכם כל כך עצובים ונכתבים בסולם סי זה נשמע כאילו העיירה לא מפסיקה לבעור אף פעם. האמת כששומעים את הלחן הזה זה הבאמת נשמע כאילו החיים לא שווים הרבה רק צער.
כשרואים את קטעי הסרטים עליה היא נחשבת כאילו מכוערת אבל אני מצאתי אותה כל כך יפה וגבוהה מעל כולנו.

כשכתבת גשר, דמיינתי לעצמי גשר למכוניות,

לא שמורת טבע מקסימה שכזאת. איזה כייף לך.

גם אני מאוד אהבתי את The night manager שהסתיים פה בשבוע שעבר.

תעשי חיים עם הבן

forglemmigej

New member
מה שאהבתי בסדרה זה שהיא מאד מושקעת ורואים ששפכו המון כסף

ספרד, מצריים, סוריה לאנדן , הבחור הצעיר האמת נראה לי גיי לגמרי לא שיש לי בעיות עם זה אבל הצלחותיו הבלתי מעורערות עם כל בחורה יפה נראו מופרכות לגמרי עקב כך, את הסדרה ביימה סוזאנה בייר שהיא במאית דנית מעולה וסרט שלה אף זכה באוסקר ,
אפרופו תעשיות נשק, לפני כמה ימים נסעו שתי פוליטיקאיות דניות להשתתף בריצת מרתון בעזה למען הכרת דנמרק במדינה הפלסטינאית , עם הממשלה שיש היום אין מצב שזה יקרה אבל ניחא, אחת מהן עושה דוקטורט על תעשיית הנשק הישראלי!!!! בחזור בחורינו הטובים בביקורת הגבולות החרימו לה את המחשב ששיך לפרלמנט בעצם , פה חברי פרלמנט לא לוקחים ציוד משרדי אליהם הביתה , התחילו לחקור אותה מה היא עשתה שם, את מי ראיינה ומה פתאום היא מביאה את החומרים לתזה יחד איתה. ואני שואיילת את עצמי עד כמה בן אדם יכול להיות טיפש, מה היא חשבה שמישהו יקרא את החומר ויתן לה לעבור סתם ככה באמת זה מה שהיא חשבה

הסידרה באמת מושקעת, מאוד נהנתי מהצילומים.

הכל באמת הולך לגיבור יותר מידי חלק, אבל ככה זה בסרטים.
לגבי המשיכה של הנשים אליו, מעבר לעובדה שמדובר בסרט, לדעתי נשים נמשכות לגברים כאלה, יש בהם משהוא נשי, משהוא מסתורי, משהוא רך ומשהוא קשה = נוסחה מנצחת. אם היו שואלים אותי, הייתי ממנה אותו לג'ימס בונד הבא
אני לא מתה על הקיים.

picnic4

New member
מזדהה עם הקור ועם הנוף בשם כנופיית דנמרק בפורום

shuttles3

New member
מחלות + לא מחלות...

הילדון התחיל להעלות חום ביום שישי, הוזעקתי מהעבודה
. קיבלנו מהרופא אנטיביוטיקה וביום שבת בצהריים החום סוף סוף ירד. המסכנון היה כל כך עצוב ומסכן, רק רצה להתחבק ולישון. ביום ראשון כבר חזר כולו לקדמותו והיה ממש כיף איתו.
כמובן שירדו מהפרק תוכניות מפגשים עם חברים וגם לא הצלחנו לצאת החוצה כי כבר יומיים יורד שלג והרוח חזקה מידי כדי להיות כיפית. אבל כך כך יפה לפתוח את כל הוילונות ולראות את הלבן סוחף אותנו!
בסיכומו של דבר חשבתי שנחתי, אבל מסתבר שלא נחתי. אני ממש לא מוכנה לשבוע חדש.
&nbsp
שיהיה שבוע טוב ובריא לכולנו.

ואוווו

שלג עכשיו נשמע קסום ורחוק,
פה כבר לגמרי אביב!
&nbsp
מקווה שבסופש הנוכחי הצלחת לנוח יותר..

למעלה