פרפרי אהבה
New member
סופסוף סופשבוע
אצלי עדיין לא
אבל מתחילה להריח אותו (אולי זה גם הריח של חומרי הניקוי כי בדיוק סיימתי לנקות את הבית
).
אז... מה התוכניות לסופ"ש
אצלי יש סופשבוע עמוס מאוד.
היום ניקיתי את הבית ויש לי פגישה עוד מעט עם מישהי מאוד נחמדה שאמרו לי שחייבת להכיר
ומחר אני הולכת לעשות את שיעורי הבית של האחיינית שלי
כן כן קראתם נכון! היא בכיתה ב' ונתנו להם משימה לשלוח דמות שטוחה שלהם שהם יצרו בכיתה לקרובי משפחה שגרים במקום אחר בארצות הברית והקרובים (להלן אני
) צריכים ללכת ולהצטלם עם הדמות הזו בכל מיני מקומות שמסמלים את המקום שבו הם חיים.
אז מחר אני הולכת להצטלם למרבה הפאדיחה הגדולה
עם דמות שטוחה של האחיינית בכל מיני מקומות מיוחדים בניו יורק- יום טיול
בערב יהיה לי בייביסיטר וביום ראשון שזה עדיין סופשבוע פה- בכלל אין לי שנייה לנשום: מסיבת פורים במקום שבו מתנדבת, book club ואז הופעה שווה מאוד שמחכה לה בקוצר רוח של חברי להקת גזוז וכוורת
.
בקיצור, לא ישעמם לי בסופשבוע הזה...
ומה קורה אצלכם
אצלי עדיין לא
אבל מתחילה להריח אותו (אולי זה גם הריח של חומרי הניקוי כי בדיוק סיימתי לנקות את הבית
אז... מה התוכניות לסופ"ש
אצלי יש סופשבוע עמוס מאוד.
היום ניקיתי את הבית ויש לי פגישה עוד מעט עם מישהי מאוד נחמדה שאמרו לי שחייבת להכיר
ומחר אני הולכת לעשות את שיעורי הבית של האחיינית שלי
כן כן קראתם נכון! היא בכיתה ב' ונתנו להם משימה לשלוח דמות שטוחה שלהם שהם יצרו בכיתה לקרובי משפחה שגרים במקום אחר בארצות הברית והקרובים (להלן אני
אז מחר אני הולכת להצטלם למרבה הפאדיחה הגדולה
בערב יהיה לי בייביסיטר וביום ראשון שזה עדיין סופשבוע פה- בכלל אין לי שנייה לנשום: מסיבת פורים במקום שבו מתנדבת, book club ואז הופעה שווה מאוד שמחכה לה בקוצר רוח של חברי להקת גזוז וכוורת
בקיצור, לא ישעמם לי בסופשבוע הזה...
ומה קורה אצלכם