סופסוף סופשבוע

סופסוף סופשבוע

אז... מה היה לנו השבוע

יום האושר, יום המקרון, היום הראשון לאביב... הרבה סיבות לחגיגה.
אז כמובן שזוהי סיבה טובה בשבילי להרגיש זוועה...
אבל אני אשרוד...

אז איך היה השבוע שלכם
מה התוכניות לסופשבוע

שבת שלום וסופשבוע מקסים

elena20

New member
בדיוק חזרנו מההורים של בעלי, היה יום נחמד ומשפחתי ביותר

מוזמנת שבוע הבא לכמה ראיונות עבודה, אז זה משמח ומעודד אותי!
עכשיו בדרך לזמן איכות עם סדרות מהימים האחרונים שיש לנו להשלים,
מחר לא מתוכנן משהו מיוחד פרט למנוחה והכנת אוכל.

בהצלחה בראיונות

איזה סדרות? מחפשת סדרה חדשה להתמכר אליה בנטפליקס, הצלחתי לסיים 2 סדרות כבר השבוע (מצד שני, אני כבר יומיים בבית חולה).

elena20

New member
בנטפליקס יש את בית הקלפים, ראית? סדרה מעולה

וגם כתום זה השחור החדש.

כתום זה השחור החדש- כבר סיימתי מזמן

בית הקלפים ראיתי קצת בארץ ולא ממש התחברתי.
עכשיו רואה סדרה בשם three rivers עם השחקן הראשי מהוואי 5:0 - סדרה ממש טובה על סיפורים סביב השתלת איברים עם הרבה הומור רופאים

וגם את זה סיימתי ביומיים

אתמול בערב התחלתי לראות את "סקנדל", לא יודעת למה לא יצא לי לראות עד עכשיו- די מעניין.

elena20

New member
"אנטומיה של גריי" ראית? 11 עונות של תענוג

אם כי כמובן זה כבר די אופרת סבון.

elena20

New member
ראיתי רק את הראשונה, שנייה כבר מזמן יש ולגבי

שלישית אין לי מושג.

s EsH

New member
ראינו את שתיהן !!

תהיתי אם פספסתי שהתחילה עונה שלישית :)

haych

New member
תקופה עמוסה

ביום ב' חגגתי 30, וביום ה' שלפני כן א' לקח אותי בהפתעה ללונדון!
חזרנו ביום ב' בלילה וביום ג' היו הבחירות: בבוקר ישבנו לקפה עם חברה, בצהריים הצבענו ואז נסענו לחגוג לי עם המשפחה שלי ועם ההורים של א' במסעדה. אחה"צ חזרנו דרומה. נכנסנו לדירה בעשר בלילה ונחרדנו לגלות שכנראה בזמן שארזנו את התיקים נלחץ השלט של המזגן - והמזגן דלק על חימום ששה ימים ברציפות!!!!!!!! היינו איזה שעה באבל על החשבון חשמל הצפוי
למרות שאבא שלי עשה איזה חישוב שהביא אותו לזה שנשלם 20 ש"ח יותר. הלוואי!
ברביעי חזרתי לעבודה והייתי מבואסת כל היום בגלל המזגן ובגלל תוצאות הבחירות.
וזהו! צ'יק צ'ק הגיע חמישי והיה לי שבוע של יומיים :) אני יכולה להתרגל לזה.
סופ"ש: היום היינו בבית כל היום. עכשיו חזרנו ממסעדה יפנית עם סבתא שלי-ובזה תם פסטיבל יום ההולדת. מחר בבוקר יש לנו טיול דרך החברה להגנת הטבע או משהו כזה-נרשמנו לזה דרך העבודה של א'. יש לי תחושה שנחתוך משם כי זה טיול משפחות ובטח יהיו מלא ילדים ונתקדם נורא לאט... זה לא בשביל הסבלנות שלנו. בערב אנחנו נוסעים לאיזור השרון לבר מצווה.
וזה עוד כלום לעומת העומס של הסופ"ש הבא...

מזל טוב יקירה

אושר,בריאות ואהבה

&nbsp
וכפרות על חשבון החשמל, היה בטח מחניק להיכנס לבית

&nbsp
אנחנו תמיד לפני נסיעה ארוכה עושים סיבוב מעקב בבית ששום דבר לא יתפספס- ועדיין תמיד בטוחים שאולי שכחנו משהו

&nbsp
תהנו בטיול!

haych

New member
תודה!

וואי, היה מחניק בטירוף להכנס הביתה... גם אנחנו תמיד עושים סיבוב בבית-בעיקר מוודאים שהחלונות סגורים. מי חשב בכלל על המזגן? אנחנו כמעט ולא מדליקים אותו... כנראה שהשלט נלחץ ממש כשהרמנו את התיקים ליציאה, כי לא הרגשנו את החום לפני כן.

הטיול היה כייף מהצפוי. חשבתי שהולכים כקבוצה, אבל מסתבר שהיו 5 תחנות וההליכה ביניהן הייתה חופשית. בכל תחנה הסבירו על הצמחיה או על ההסטוריה של המקום והייתה תחנה של הכנת פיתות ושתיית תה. הכלבה נהנתה בטירוף וכולם ממש אהבו אותה. היא מעולפת במיטה שלה עכשיו

a wild rose

New member
אני אחרי שבוע עמוס

כמקובל בתקופה האחרונה, ולא עשיתי הרבה בשביל לנצל את הסופ"ש - הדירה שלי בבלאגן, סידרתי את הרוב אבל יש עדיין מה לסדר... ואני רוצה גם לבשל כמה דברים, במהלך השבוע לא היה לי זמן לבשל והזמנתי המון אוכל מבחוץ... לא טוב לתקציב.
&nbsp
ואני לא מאמינה שאוטוטו פסח, יש הרבה מה לעשות לפני כן.
&nbsp
&nbsp

למעלה