סופסוף יצא הדיסק החדש לאפרת בן צור. כולי מלאת אושר והתרגשות! לרוץ לקנות.
N noa08128 New member 18/5/06 #1 סופסוף ../images/Emo99.gif יצא הדיסק החדש לאפרת בן צור. כולי מלאת אושר והתרגשות! לרוץ לקנות.
0 0mroosh New member 18/5/06 #2 לא! ../images/Emo7.gif חזרנו היום מטאוור רקורדס והם עדיין לא קיבלו (היחידים שלא, ), בכל אופן, אחכה כמו ילד גדול (ואתייסר בינתיים), לפחות ראינו אותה אתמול ב"וריאציות לתאטרון ותזמורת", של תאטרון גשר (היה כל כך נהדר, ).
לא! ../images/Emo7.gif חזרנו היום מטאוור רקורדס והם עדיין לא קיבלו (היחידים שלא, ), בכל אופן, אחכה כמו ילד גדול (ואתייסר בינתיים), לפחות ראינו אותה אתמול ב"וריאציות לתאטרון ותזמורת", של תאטרון גשר (היה כל כך נהדר, ).
D dsol New member 18/5/06 #5 נכון שאתם אנשים נחמדים , קונים ושולחים_../images/Emo189.gif לי אותו בסוולסייק ? |מתחנן|
N noa08128 New member 18/5/06 #6 לא ../images/Emo46.gif למרות שזה מה שיקרה בסוף למה לא לקנות!? כולה 50-60 ש"ח
0 0mroosh New member 18/5/06 #7 טרללה, קיבלתי הודעה למייל כי זכיתי בו דרך i-music ואני מוזמן להוריד אותו משם. לעשות זאת או שזה יפגום בהנאה הראשונית?
טרללה, קיבלתי הודעה למייל כי זכיתי בו דרך i-music ואני מוזמן להוריד אותו משם. לעשות זאת או שזה יפגום בהנאה הראשונית?
N noa08128 New member 18/5/06 #10 איך זכית!?! לדעתי זה יפגו- כל החוויה של הקניה ולשמוע בבית הרבה יותר כיף. תהנה.
B BlackMagicSprite New member 19/5/06 #12 למה שזה יפגום? אם היית קונה אותו משם, זה היה הורס לך? אוף, אני לא מבינה את האנשים האלה. (לא! אני לא עצבנית בכלל ) אני נהנת, לא רוצה לא צריך
למה שזה יפגום? אם היית קונה אותו משם, זה היה הורס לך? אוף, אני לא מבינה את האנשים האלה. (לא! אני לא עצבנית בכלל ) אני נהנת, לא רוצה לא צריך
D dsol New member 19/5/06 #13 כי יש רשימה של כמה דיסקים לפניה ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif
ש שוודה New member 18/5/06 #8 כוסעמק של כל הכוסעמקים זה יום לפני מתכונת בספרות ויומיים אחרי בגרות בהיסטוריה. לא אכפת לי. אני באה.
ש שוודה New member 18/5/06 #9 כמה טיפשות בבן אדם אחד. התכוונתי להגיב לשרשור על ההופעה . עומר- סדר נא.
0 0mroosh New member 20/5/06 #14 כן!../images/Emo99.gif וואו. אין לי המון לומר חוץ מזה. קנו בהמוניכם, היה שווה לצפות לו.