סופסוף

sharonironi

New member
סופסוף

סופסוףףףף אחרי כל כך הרבה זמן עוד כמה ימים אני אקבל את ה25 הסופי שלי!!!
ומה הלאה? זה יקח עוד הרבה זמן? אני יודעת שלכל אחד זה אחרת אבל יש סיכוי שאני אתגייס באוגוסט???
ועכשיו אני אצטרך לבקש תפקיד... אבל אין לי מושג!!
עדיין אני חושבת אוליי לבקש להיות עורכת/ תפקיד אחר בתחום הזה בחיל האוויר (כמו שנועה הציעה לי).. אבל אין לי מספיק ידע בעריכה אז אני בספק אם אני אוכל...
יש למישהו תפקיד להציע לי שהוא עושה אותו/שמע על מישהו שמאוד נהנה בו?
אני רוצה תפקיד עם יומיות, מאוד מגבש ומן הסתם מעניין...
תודה :)

שיבוץ

צהריים טובים,

קודם כל מזל טוב על אישור ההתנדבות.

בפורום מתנדבים ובאתר 'עולים על מדים' נמצאים מגוון רב של תפקידים המוצעים למתנדבים. מומלץ לעיין באתרים ולראות האם יש תפקיד ספציפי שמעניין אותך. במידה ולא, גם חיל או תחום עיסוק בו תהיי מעוניינת יהווה כיוון מצוין למש"ק השיבוצים אשר יטפל בתיקך.

כמו שאמרת בעצמך, התהליך מכאן והלאה הוא אינדיבדואלי ולחלוטין תלוי בכמה זמן ייקח למצוא לך שיבוץ. במידה ותרצי תפקיד שדורש יום המא"ה או חיל מודיעין, הדבר עלול לקחת זמן מה.
כמובן אבל שמדור מתנדבים משתדל לשבץ את כולם בתפקידים המתאימים להם ביותר במהירות האפשרית.

בהצלחה ויום נעים

sharonironi

New member
עוד הצעות?

אני אשמח לדעת על תפקידים לפני ניסיון אישי וסיפורים אישיים :)

נ ו ע ה 12

New member
יש במאמרי הפורום קטג' "הצעות תפקידים"

נראה לי שהפנתי אותך לשם פעם, אבל התווספו הצעות חדשות
שימי לב מה מצריך סיווג ומה לא, למשל אני זוכרת שמוצע שם תפקיד בחיל הרפואה שלא מצריך... ויכול גם להיות שיש יחידות בהן החומר אותו עורכים אינו מסווג, בניגוד ליחידה שלנו, משמע תוכלי לשרת בהן כעורכת, שווה לבדוק. כמו כן, ישנה גם קטג' "השירות שלי" ובה מאמרים של מספר מתנדבים שהשתחררו וכתבו על השירות שלהם. אולי תוך כדי הסיפור האישי יבוא לך רעיון לתפקיד. כפי שכתבו לך, בלי תחום עיסוק כללי אפילו, יהיה קשה לבחור תפקיד... יש המון וחבל סתם לטבוע, תנסי להתקמד על תחום מסוים. הכי חשוב... מזל טוב על אישור ההתנדבות

למעלה