סופסוף!!!!!!!!

BARSASOS

New member
סופסוף!!!!!!!!

שיווו!!! כבר מלא זמן שאני מנסה להתחבר לפורום ולא מצליחה..לא יודעת למה!!! ארגגגגג... איך התגעגעתי לכולכם!!! והיה ממש כיף ובחו"ל וההופעה הייתה ממש יפה (חוץ מהעובדה שהבמה הייתה בגודל של הקרמיקה שלי הגינה..=/ ) והאולם היה ממששששש מפואר =] וגם ליאל הייתה ממש מדהימה (כמו תמיד
)... אבל המכוניות שיש שםםםםם!! אמאל'ה.. הכל מרצדס פורש ופרארי ועוד סוג שעולה כמו הבית שלנו ... אז ברוב הימים היינו במלון ובבריכה.. יום אחד הלכנו לים ועשינו בבנה!!! והיה ממש ממש כיף! ויש כבר די וי די של כל הטיול =] השקיעו הפעם ...עטיפה מעוצבת והכל..=] ו...זהו ..ממש התגעגעתי לכתוב פההההההה =]

SpOnGeTuLa

New member
שמחה שהצלחת בסוף!!!

וכמובן... שנהנית לשיר עם ליאלי ושות' מול האפיפיור

°°NaTaLi°°

New member
שמחה שנהנת!!!!

אני מה זה שמחה בשבילך מאמייי!!! אני שמחה שנהנית!!! מתה עלייך!

BARSASOS

New member
תודהה!!!

הדי וי די לא יצא..לא חושבת.. כי זאת סתם הופעה.. זה די וי די שהביאו לנו.. אם יהיה איזה מפגש פורום אני מבטיחה להביא את כל אוסף הדי וי דיים שלי..חחחחח...

../images/Emo175.gifבקשר לדיוידי,למי שלא הבין..

בר וכל הילדים שהיו במונקו והופיעו יחד עם ליאל קיבלו דיוידי של ההופעה שהם השתתפו בה,במונקו. הדיוידי לא יצא למכירה
אני מציעה לכם לשמור את הכסף לקראת יציאת הדיוידי של ההופעה שהייתה לליאל בארץ עם הסקורפיונס בנתיים...,וכמובן,תמיד תזכרו את מילת המפתח: ס ב ל נ ו ת ,כי לדברים טובים מחכים המון...

Lucy Diamond

New member
רייגע!

יוצא דיוידי להופעה של ליאל ושל הסקורפיונס בארץ? או שזה סתם תקווה של חברי הפורום? אם באמת יוצא, אז מתי?

../images/Emo3.gifאני אצטט לך מכתבה:

"בימים אלו נעשים המיקסים להופעה של הסקורפיונס שנערכה בישראל. ההופעה הוקלטה ע"י צוות מיוחד מאירופה והסקורפיונס נתנו אישור להוצאה של דיסק ההופעה. כמו כן מתוכנן גם די וי די מהופעה בישראל. "

אמרתי לך שתהני וזה יהיה השבוע הכי

כייף שלך... ונראה לי שצדקתי .
בר,אני ממש ממש שמחה שנהנת ועוד שהיית עם אנשים שגרמו לך לחייך ה מ ו ן ,לראות דברים חדשים ולהנות... אוהבתותך.. :]

למעלה