סופסופ נשקלתי איפה, למי ומתי אומרים את זה? כן, הרבה זמן לא הייתי כאן, וכנראה פספסתי משהו...
ק קלריסה New member 4/1/05 #1 סופסופ נשקלתי איפה, למי ומתי אומרים את זה? כן, הרבה זמן לא הייתי כאן, וכנראה פספסתי משהו...
א אמא של דפנה New member 4/1/05 #2 הנה בשבילך תדווחי כבר. השבוע לא פתחתי הודעה כי לא הייתי כאן בשבת. צ'טערת.
ח חן123 New member 5/1/05 #3 באמת לא פתחנו השבוע דווח עוד הוכחה שהראש שלי במקום אחר איפה לדווח? הנה, בדיוק כאן וכיף לראות אותך כאן
באמת לא פתחנו השבוע דווח עוד הוכחה שהראש שלי במקום אחר איפה לדווח? הנה, בדיוק כאן וכיף לראות אותך כאן
א אתי אתי New member 6/1/05 #5 מותק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ספרי גם מה שלומך, התגעגנו
ק קלריסה New member 16/1/05 #6 סתם לחץ בעבודה שמנע ממני להגיע לכאן הלחץ בעבודה אני רואה בו משהו חיובי - כי זה אומר שמעניין ואקשן וכולו וכולו. מצד שני, אתן יודעות איך זה בעיתות לחץ: הרזים אולי מרזים כי הם שוכחים לאכול, אבל השמנים --- טוב, לפחות פה אני לא צריכה להסביר ולתאר.
סתם לחץ בעבודה שמנע ממני להגיע לכאן הלחץ בעבודה אני רואה בו משהו חיובי - כי זה אומר שמעניין ואקשן וכולו וכולו. מצד שני, אתן יודעות איך זה בעיתות לחץ: הרזים אולי מרזים כי הם שוכחים לאכול, אבל השמנים --- טוב, לפחות פה אני לא צריכה להסביר ולתאר.