סופסופ

alti26

New member
סופסופ

הDVD עובד זה עלה לי תוספת כסף אך לא חשוב שווה כל אגורה .ובכלל קבלת הקלטת סגרה לי מעגל לגבי הפורום גיליתי כמה אני "אהוד"(נכון ענבל) ציטוט "על דודי נדבר אחרכך "ולא הוזכרה מילה אחת שחוקה.לא משנה אני אוהד את דיוויד אז כל מה שהתרחש סביב נדוש קטן ולא משמעותי .מה שמזכיר לי שחוץ מחנית ומשפחתה לאף אחד בפורום הזה יהיה קשה לי להאמין .על גילויי "אהדה באם יהיו" ענבל תודה שפתחת את עיניי.חנית מקסימה שכמוך תודה על כל רגע אושר שהעברת בקלטת מוצלח מאוד מלאה רגש תודה לך ולדודי על צילום שהעביר באמת מה שחשתם במצדה מקווה שלמצדה הבאה אני מגיע השאלה מתי זה יתרחש שבת שלום דודי

glitter8

New member
לדודי, כתבתי לך גם מסר וגם כאן,

תראה, כולנו רוצים להיות אהודים. זו תכונה אנושית, טבעית , ומפנקת, א-ב-ל!!! אני לא זוכרת מה בדיוק אמרתי לך, ואם הציטוט פה הוא ממני, אבל, כדי שיאהבו אותנו אנחנו צריכים לעשות משהו למען הזולת, לתרום משהו, להקדיש משהו מעצמנו, ולא רק לרצות לקבל אהדה או כל דבר אחר. כל אחד יכול לתרום. הדרכים שלך לנסות לזכות באהדה, על ידי לעורר רחמים היא לא נכונה. אנשים לא אוהבים לאהוד מישהו כי הם מרחמים שליו. תסתכל מסביבך ותראה, כל אחד תורם משהו,( טוב נו, כמעט כולם,...) קרן העלתה תמונות, חנית הכינה די וי די. שרית רונן ולילך אירגנו את המפגש, שרית ואני הכנו את ההפתעות, (גם זו שבעטיפה וגם זו שלבשה שחור עם כוס יין..
ארז טרח ובא מערד, ועזר לנו ללקט מידע על פסטיבל ערד, בקיצור, כל אחד עושה משהו וכך זוכה לאהדה. ואני לא מדברת על הסיקורים שלי שבכלל לא תיארתי לעצמי איזה פירגון מדהים וכיפי אני זוכה לו מהמשפחה המקסימה הזו שנקראת הפורום. וגם בשביל זה אני משקיעה זמן ומחשבה רבים. אז הנה לך קצת חומר למחשבה. ואני מקווה שתבין את הכל ברוח טובה! שבת שלום! ואתה מוזמן להיות בקשר! אם יש לך את הטלפון שלי מאז שדיברנו אחרי מצדה.

למעלה