סופרבול בפיצ'ר- היכונו היכונו

סופרבול בפיצ'ר- היכונו היכונו

חברים, הרגע הגדול מגיע. בסה"כ אנחנו כרגע על 29 איש (לאחר הורדת הרוצח השקט והוספת הגיס של עופרי). קצת מנהלה- לא לשכוח להביא תעודות זהות. קשה לי להגיד עד כמה יבדקו את הנושא של גיל 21. מנימום הזמנה כפי שכולם בטח זוכרים זה 50 ש"ח כך שעם שירות ובטחון זה בסביבות ה-60 ש"ח. כעקרון צריך להגיע עד 12:30. אני וגדי נהיה שם בסביבות 12, אולי קצת קודם. אתם מתבקשים להגיע בין 12:15 ל-12:30. אם יש מישהו שעדיין לא יודע היכן המקום נא להודיע (שוב, נא לדייק, כדי למנוע אי נעימויות). כשאתם מגיעים תגידו שאתם מהקבוצה של גדי ועדי ותבקשו שיקראו לנו. לנו יהיו את הרשימות עם השמות וה"קודים". אם למישהו מגיעים פחות אנשים אז אנא הודיעו. אם ראיתם בהודעות אחרות, יש כאלו שעדיין רוצים להצטרף ואין להם מקום. זהו, הכל ערוך ומוכן. מקווה שכולנו נהנה!! יאללה NE!!!!! סתם, יאללה TO!! בינינו, להזכירכם, מארגני הארוע הם אוהדים של שתיים מן הנמושות של העונה האחרונה. מבחינתנו העיקר זה המשחק הטוב ולא התוצאה. דבר אחרון- אותי כנראה תוכלו לזהות עם חולצה של מנינג. (איליי!!!!!!). להתראות מחר!

Yo-man

New member
אני אגיע כמה שיותר מוקדם

עם הפמאליה שלי. ושוב שלום לכולם, הפעם מישראל החורפית. אם שאלתם את עצמכם - קובה היתה חמימה, מלאת שמש ותוססת כמו בסיפורים. יקרה לאללה, אבל יפה ושווה ביקור. ועכשיו אני נלחם איך לא להתגבר על הג'ט-לג עד מחר
למרות שזה שטויות. אין סיכוי שאני ארדם תוך כדי המשחק הזה. נתראה מחר, ולמתעניינים - אני אהיה עם חולצה ירוקה מספר 5, עם ציורים של נשרים קטנים על השרוולים ושם ממוצא סקוטי על הגב. בטח יהיו עוד אחד או שניים כאלה, אז אני עוד פרט מזהה - אני ממלא את החולצה לא רע בכלל
להתראות מחר

ofribecker

New member
יורם, כדי שאני אזהה אותך בכל זאת...

אתה מתכוון שיהיה כתוב לך "קמצן" מאחורה?...
וולקאם בק! אתה עדיין צריך לקבל ממני ומ ranatz את התחזית שלנו לתוצאת המחצית והרבע הראשון, נכון?

Yo-man

New member
נכון, וכמו שאמרנו - במסר ולא בפורום

וכשיהיו לי את שתי הבחירות אני אפרסם אותן כאן. הייתי רוצה את זה עוד היום, שיהיה לחבר'ה זמן לקרוא ולהגיב, אבל זכותכם לחכות לשמוע עוד פרטים על שובו של TO או כל שינוי אפשרי אחר.

למעלה