סופרבוס זכתה במכרז דרום גוש דן

connex

Active member
סופרבוס? ויי זמיר
קראתי שהדגש במכרז היה השירות. האם זה אומר שהם יחזירו לשירות את הואן הולים המ(ה/ק)וללים? כי אני זוכר לרעה את השירות ברמלוד
נהגים שמעשנים באוטובוס
אתר אינטרנט עם לוחות זמנים סרוקים
ואן הולים
תחזוקה בסלוטייפ
רוצה מאד לקוות שדברים השתנו לטובה מאז על סמך הפעילות שלהם בעפולה, טבריה, חיפה וירושלים

ohadg09

Active member
סופרבוס? ויי זמיר
קראתי שהדגש במכרז היה השירות. האם זה אומר שהם יחזירו לשירות את הואן הולים המ(ה/ק)וללים? כי אני זוכר לרעה את השירות ברמלוד
נהגים שמעשנים באוטובוס
ואן הולים
תחזוקה בסלוטייפ
רוצה מאד לקוות שדברים השתנו לטובה מאז על סמך הפעילות שלהם בעפולה, טבריה, חיפה וירושלים
כנראה שנקבל בעיקר גולדנים

סופרבוס? ויי זמיר
נהגים שמעשנים באוטובוס
ואן הולים
תחזוקה בסלוטייפ
מהנסיון איתם בחיפה השירות על הפנים. כמעט כל צי האוטובוסים סיני, עירוני ובין עירוני. יוטונג, גולדן דראגון. יש גם אוטובוסים של טאמסה...אומנם הם משנתון 2023 ומעלה אבל הרגשת הנסיעה כאילו האוטובוס 10 שנים על הכביש.
הבעיה העיקרית שאני רואה איתם זאת בעיית השירות, נהגים מבצעים באופן קבוע סתיות ממסלול (בתקופת שיבושי ה gps בצפון בכלל הייתה חגיגה), שירות הלקוחות מחזיר תשובות בסגנון של "אין לנו אפשרות לבדוק את אמינות הפנייה שלך" וכו'

כמובן שיש בחברה גם נהגים טובים שעושים יופי של עבודה, אבל אם אני נוסע איתם ב 5% מהנסיעות שלי, אבל 80% מהם חוויות שירות גרועות אז זה אומר משהו...

נערך לאחרונה ב:
למעלה