לפחות לא מטרופולין
כנראה שנקבל בעיקר גולדניםסופרבוס? ויי זמיר
קראתי שהדגש במכרז היה השירות. האם זה אומר שהם יחזירו לשירות את הואן הולים המ(ה/ק)וללים? כי אני זוכר לרעה את השירות ברמלוד
נהגים שמעשנים באוטובוס
אתר אינטרנט עם לוחות זמנים סרוקים
ואן הולים
תחזוקה בסלוטייפ
רוצה מאד לקוות שדברים השתנו לטובה מאז על סמך הפעילות שלהם בעפולה, טבריה, חיפה וירושלים
מהנסיון איתם בחיפה השירות על הפנים. כמעט כל צי האוטובוסים סיני, עירוני ובין עירוני. יוטונג, גולדן דראגון. יש גם אוטובוסים של טאמסה...אומנם הם משנתון 2023 ומעלה אבל הרגשת הנסיעה כאילו האוטובוס 10 שנים על הכביש.סופרבוס? ויי זמיר
קראתי שהדגש במכרז היה השירות. האם זה אומר שהם יחזירו לשירות את הואן הולים המ(ה/ק)וללים? כי אני זוכר לרעה את השירות ברמלוד
נהגים שמעשנים באוטובוס
ואן הולים
תחזוקה בסלוטייפ
רוצה מאד לקוות שדברים השתנו לטובה מאז על סמך הפעילות שלהם בעפולה, טבריה, חיפה וירושלים
איכות השירות של מפעיל יכולה להשתנות בין אשכול לאשכול. גם היום כולם קונים סיני (כי הוא זול בהרבה ממערב אירופאי), כולל אגד ודן. הם יחסית מתמודדים טוב עם השירות העירוני בירושלים (שהפעלה שלו קשוחה יותר משל גוש דן).מהנסיון איתם בחיפה השירות על הפנים. כמעט כל צי האוטובוסים סיני, עירוני ובין עירוני. יוטונג, גולדן דראגון. יש גם אוטובוסים של טאמסה...אומנם הם משנתון 2023 ומעלה אבל הרגשת הנסיעה כאילו האוטובוס 10 שנים על הכביש.
הבעיה העיקרית שאני רואה איתם זאת בעיית השירות, נהגים מבצעים באופן קבוע סתיות ממסלול (בתקופת שיבושי ה gps בצפון בכלל הייתה חגיגה), שירות הלקוחות מחזיר תשובות בסגנון של "אין לנו אפשרות לבדוק את אמינות הפנייה שלך" וכו'
כמובן שיש בחברה גם נהגים טובים שעושים יופי של עבודה, אבל אם אני נוסע איתם ב 5% מהנסיעות שלי, אבל 80% מהם חוויות שירות גרועות אז זה אומר משהו...
זה נכון שברמה התפועלית יש הבדלים בין האשכולות. אבל הדברים שאני מדבר עליהם לא קשורים לייחודיות האילוצים התפעוליים באשכול אלה יותר לתרבות ארגונית. קח דוגמה קטנה, נהגים שמרשים לעצמם באופן קבוע לדלג על כניסה לאוניברסיטה בקו 55 בחיפה, זה לא איזה תחנה זניחה בדרך. ורב הנהגים על הקו קבועים אז זה לא שהם לא מכירים את המסלול. זה קורה כי הם יודעים שאין ענישה בעניין.איכות השירות של מפעיל יכולה להשתנות בין אשכול לאשכול. גם היום כולם קונים סיני (כי הוא זול בהרבה ממערב אירופאי), כולל אגד ודן. הם יחסית מתמודדים טוב עם השירות העירוני בירושלים (שהפעלה שלו קשוחה יותר משל גוש דן).
מאוד מזכיר את השירות שאפיקים נותנים היום. (המפעיל הכי גרוע בתחזוקה)נהגים שמעשנים באוטובוס
ואן הולים
תחזוקה בסלוטייפ
סופרבוס עברו כברת דרך רצינית מאוד מאז רמלוד (שלהזכירך היה גם מהמכרזים הראשונים במדינה על כל המשתמע מכך).סופרבוס? ויי זמיר
נהגים שמעשנים באוטובוס
ואן הולים
תחזוקה בסלוטייפ
כתבתי שעזבו את בית שמש.אני חושב שאתה מתבלבל עם קווים. קווים עזבה את אשכול העמקים כשסופרבוס זכו בו. לא זכור לי שהיה מכרז חדש או מפעיל חדש במקומם.
אני היום לא משתמש בשירות שלהם אבל ראיתי כתבה שאפילו פורסמה פה שחברת דן בדרום תובעת את בליליוס הבעלים על תחזוקה לקוייה. יכול להיות שיש אינטרס בגלל המכרז שדן נפגעת ממנו
בגלל שהם עובדים במסלולים עם תנאי דרך בלתי אפשרים. אל תשווה אותם לאשכולות בפריפריה.מסתבר שאגד בכלל לא התמודדו במכרז הזה.למה? רוב הקווים במכרז הזה הם של אגד ולא של דן.למה הדיבור הוא על דן בלבד? לגבי דן,אין פלא שהפסידו.הם תמיד ממוקמים במקומות האחרונים בשירות בדוחות שמשרד התחבורה מוציא.
למרות שגם הציונים של דן בדרום לא משהובגלל שהם עובדים במסלולים עם תנאי דרך בלתי אפשרים. אל תשווה אותם לאשכולות בפריפריה.
אנשי התפעול של חברות הבת שונים לחלוטין משל חברת האם. אי אפשר לשים אותם תחת אותה קטגוריה. (מלבד זאת, דן בדרום תמיד זכרתי שהיא בסדר. בגלל מיקומה היחסי בפריפריה בה קל יותר לגייס נהגים)למרות שגם הציונים של דן בדרום לא משהו
171, 271 ו19 יהיו מפרקיים בסופרבוסרק למי שיודע בוודאות .....
שאלה -רשום שיש פעימה ראשונה באיזור דרום גוש דן ,ושתהיה פעימה שניה לאחר כמה זמן- לשאר הקווים.
בפעימה הראשונה רשומים קווים מסויימים.... מה יהיה הקווים בפעימה השניה של האיזור? על איזה קווים מדובר מכל עיר בפעימה השניה? 271 שפועל כאוטובוס מפרקי -הוא יהיה כמפרקי בסופרבוס? או שזה לא ידוע נכון לעכשיו?
ואלה קווי דן היחידים שיוצאים ? 72/172 נשארים בדן?171, 271 ו19 יהיו מפרקיים בסופרבוס
הפעימה הראשונה כוללת את 29, 73, 85, 143, 145, 146, 163 ו173 שעוברים וגם את קווים 13 ו199 החדשים
13 מחולון לבאר יעקב
199 מאזור לבת ים או משהו בסגנון
הפעימה השנייה כוללת את 71, 144, 171, 176, 271, 19 ו38
קווים 119 ו83 אמורים להתבטל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.