סופריטו כרובית
קיבלתי מתכון מחבר לעבודה והכנתי אתמול. יצא טעים מאד והבשר רך וכיפים לאכילה
כרובית סופריטו של סבתא של שמוליק
3 כרוביות מפורקות לפרחים
1 ק״ג בשר לגולש חתוך לקוביות (אוסובוקו, שפונדרה, צוואר, כתף...)
2 כפות ריבת משמש
1 לימון
1 כף גדושה מרק עוף
פלפל שחור
מלח
בהרט
מאדים את הכרוביות כעשר דקות
(אפשר יום קודם, זה מקל על העבודה)
מטבילים את הפרחים בקמח ואז ביצה
מטגנים עד שמתקבל צבע חום
מכניסים לסיר כבד שמתאים לאפיה ארוכה בתנור
מטגנים קלות את הבשר ומכניסים לסיר
מכינים רוטב מלימון, 2 כפות ריבה, כף גדושה של מרק עוף, מלח, פלפל, בהרט, 2 כוסות מים
שופכים על הכל
מכניסים לתנור על 150 מעלות ל 6-10 שעות
מגישים לצד אורז עם אטריות
קיבלתי מתכון מחבר לעבודה והכנתי אתמול. יצא טעים מאד והבשר רך וכיפים לאכילה
כרובית סופריטו של סבתא של שמוליק
3 כרוביות מפורקות לפרחים
1 ק״ג בשר לגולש חתוך לקוביות (אוסובוקו, שפונדרה, צוואר, כתף...)
2 כפות ריבת משמש
1 לימון
1 כף גדושה מרק עוף
פלפל שחור
מלח
בהרט
מאדים את הכרוביות כעשר דקות
(אפשר יום קודם, זה מקל על העבודה)
מטבילים את הפרחים בקמח ואז ביצה
מטגנים עד שמתקבל צבע חום
מכניסים לסיר כבד שמתאים לאפיה ארוכה בתנור
מטגנים קלות את הבשר ומכניסים לסיר
מכינים רוטב מלימון, 2 כפות ריבה, כף גדושה של מרק עוף, מלח, פלפל, בהרט, 2 כוסות מים
שופכים על הכל
מכניסים לתנור על 150 מעלות ל 6-10 שעות
מגישים לצד אורז עם אטריות