סופרלנד....

• פותח הנושא E M S
  • פורסם בתאריך

E M S

New member
סופרלנד....

אווי נגמר שבוע והייתי חייב לפרוק את זה איפה שהוא כל יום משבת שעברה עד היום במומצע 11 שעות עבודה מהבוקר עד הערב בבטחון של הסופרלנד אחחח.... יומיים חופש וחוזרים לעוד שבוע מטורף....

Breaking Wave

New member
נצל"ש

ראשון לציון יש לך מבקרים מעיר אחרת חח!! שלום לכולם
אוקיי נתחיל בסופרלנד(יום רביעי תארחו אותי ואת חברי <חח די נו אל תתבאסו יותר מידי>) - איפה בדיוק זה ממוקם בראשל"צ, ואיך אפשר להגיע לשם? אם יש לכם עוד פרטים שיעזרו אודה אם תכתבו. רוק העצמאות(תארחו אותנו ב-25.4 לא?) - ההופעה האחרונה של היהודים התקיימה באמפי(ליד החיי כיף או משהו כזה <אגב, הופעה מעולה, המקום בהחלט תרם לכך> ) רוק העצמאות גם יתקיים שם. איך זה הולך? יש שני אמפי לפי מה שהבנתי לא? אחד קטן ואחד גדול? עוד כמה שאלות... מה המרחק בין ת"א לראשל"צ, ובין ראשל"צ ליבנה? ואיזה מקומות בילוי לערב(בימי חול - יום רביעי) יש לכם שם? לא מסיבה או מועדון, כי אנחנו אחרי הסופרלנד וסתם נהייה עייפים.

Breaking Wave

New member
הלוווווווו ראשון

לא פלא שהפורום הזה מת תענו לאנשים שצריכים אתכם!!

NoWords

New member
בנאדם

אתה מצפה שיענו לך תוך שעה? ועוד בלילה? פחחח... חכה עד מחר

NoWords

New member
האמת ששתינו טועות

כי אני לא כתבתי לו אחרי יממה, ההודעה האחרונה שלו נכתבה שעה לפני ההודעה שלי. ולא שמתי לב שההודעה שלו מיום לפני...

SupeRonit

New member
ברוכים הבאים לעירנו הקטנטונת

כרגע אני לא יכולה לעזור,אבל אני אנסה להשיג את המידע שאתה צריך וביקשת.. חג שמח

E M S

New member
אמממ

במידה ואתם מגיעים מת"א תגיעו באיילון צפון תצאו ביציאה לראשל"צ מערב ימינה פנייה אחרי חולון לאחר שיצאתם תפנו ימינה ברמוזר ותמשיכו לכיוון הים אחרי שתראו מצד ימין שלכם תחנת דלק בשם "סדש" יהיה רמזור ויהיה שלט שכתוב עליו שד' מרילנד לסופרלנד... פונים שם שמאלה כל הזזמן ישר ואתם כבר תראו אותו.... המרחה בין ת"א לראשל"צ הוא בערך 20 דקות תלוי באיזה שעה מאיפה בת"א ובאיזו דרך נוסעים. מראשל"צ ליבנה בערך חצי שעה 20 דקות

cobainos

New member
תשובות לשאר

כן רוק העצמאות יהיה באותו מקום כמו שהוא באותו מקום כבר המון שנים,אלא אם כן הוא יתבטל בגלל המצב הבטחוני. יש כל מיני מקומות בילוי...תלוי בתקציב וזה... יש לך פאבים:ביבי(מעל הלינקולן ליד תחנת המשטרה,ז'בוטינסקי משהו) ברסה(רחוב הרצל,קרוב לראשון סנטר) קאצה(מול הביבי) שולץ(בהרצל בראשון סנטר) אידאה(לא זוכר תכתובת) זה הפאבים,בתי קפה יש כמה...קלואה,וכל מיני בקניונים...

למעלה