מתי אי פעם הבאתי את דנמרק בתור דוגמה למדינה עם התנהלות תקינה?
אני חוזה שגם בארץ ינסו, כולי תקווה שלשם שינוי בג"ץ יטרפד משהו שבאמת צריך לטרפד.מתי אי פעם הבאתי את דנמרק בתור דוגמה למדינה עם התנהלות תקינה?
כמאמר הפתגם הידוע "משהו רקוב בממלכת דנמרק".
כשיהיה חיסון מאד סביר שאני אתחסן, אחרי שאקרא על הסיכונים שבו ואשתכנע שתועלתו רבה מהנזק שהוא עלול לעולל. עם זאת במידה ויכריחו אנשים להתחסן אני אצטרף להפגנות הנגד, אחרי שאתחסן בעצמי.
יהיה חיסון, אך לא ידוע לכמה זמן הוא יהיה תקף ואני מניח שלא ליותר מ-3 ח'.כשיהיה חיסון מאד סביר שאני אתחסן, אחרי שאקרא על הסיכונים שבו ואשתכנע שתועלתו רבה מהנזק שהוא עלול לעולל. עם זאת במידה ויכריחו אנשים להתחסן אני אצטרף להפגנות הנגד, אחרי שאתחסן בעצמי.
סביר יותר להניח שיהיה תקף לשנה לפחות.יהיה חיסון, אך לא ידוע לכמה זמן הוא יהיה תקף ואני מניח שלא ליותר מ-3 ח'.
אני מאמין שהוא יהיה כמו חיסון השעלת שיש לתינוקות, שהם צריכים להתחסן כל חודשיים במשך חצי שנה ואח"כ עוד חיסון לאחר חצי שנה, אך בקורונה יצטרכו לחזור על זה כל שנה.סביר יותר להניח שיהיה תקף לשנה לפחות.
קשה להאמין שיחייבו לחסן, במקרה הזה אתמוך בדיברגנט ובך.סביר יותר להניח שיהיה תקף לשנה לפחות.
משתפרת, תעדכני אם תתחסני.יהיה חיסון, אך לא ידוע לכמה זמן הוא יהיה תקף ואני מניח שלא ליותר מ-3 ח'.
מודה ומתוודה, אישית אני מאוד מעריך את סופרמן אך ....................... בעניין הקורונה לא ניתן לשכנע אותו!!!
חולקת עליך, שום שריטה, מותר לו לסרב לחיסון. וגם אני לא אתחסן.מודה ומתוודה, אישית אני מאוד מעריך את סופרמן אך ....................... בעניין הקורונה לא ניתן לשכנע אותו!!!
לדעתי, זו השריטה שלו!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.