סופרמרקט

פנומן 72

New member
סופרמרקט

חשבתי על איזו יוזמה, זה יותר בקטע של רעיון ראשוני : אנחנו יכולים לקחת רשימת מוצרים שהיא בסיסית ולציין בכמה אנו קונים אותה כדי שנוכל לעשות השוואת מחירים. אין הכוונה לקחת מוצרים שיש להם אופציות מגוונות רבות כמו למשל גלידה או שתיה או בשר - שיש להם איכויות שונות וחברות רבות, אלא דברים שאינם משתנים באופן תהומי בין חברה לחברה כמו למשל שמן, אורז, סוכר, חלב וכיוצ"ב. שאתחיל ? אז ככה: אני קונה שמן קנולה 1 ל' ב-9 ש"ח. ליטר חלב סויה ב-9.80 ש"ח. אורז ב-6.90 ש"ח. בירה לבנה למרות שיש איכויות רבות אני דווקא אוהב איזו חברה מקסיקנית עלומה - אני קונה 3 פחיות של חצי ליטר ב-10 ש"ח בלבד ... שבוע שעבר קניתי חבילה של 1500 טישיו בשוק ב-10 ש"ח בלבד... מגבונים לחים - 5 שח לחבילה. שמן זית ליטר אני קונה ב-23 ש"ח... לא חברה מוכרת אבל הטעם מספיק טוב בשבילי ... זהו בינתיים. י ש עוד ?

noa555555

New member
הרעיון יפה ומקובל עלי. תכף אביא כמה מחירים

אבל בטוח שפה יקר יותר לפחות בקצת כי מדובר במכולת . תגיד, ממוצרי טיפוח לגוף אתה מפחד ממוצרים זולים, ומבירה מקסיקנית עלומה לא? מחירים לדוגמה: שמן קנולה של מילומור 1 ליטר 11.80 (ארררררר) פלמוליב לכלים קלאסי 1 ליטר: 14.30 מלח ים במלחיה גדולה 500 גר 5.80 שוקולד השחר 11.80 עוגת שמרים שוקולד לחמי (מוצר השנה, לא מגיע לו) - 14.80 פרימור סחוט לימונים נענע - 11.00 רסק עגבניות קטן טבע טרי (אריזה רכה 100 גר) 1.89 מלפפונים חמוצים במלח שימורים (קטנים) 9.40 שוקולד נוטלה גדול למריחה 750 גר' 24.90 אגב, יש אתר השוואת מחירים למוצרים מסוג זה, מכיר אותו?

פנומן 72

New member
וואלה לא מכיר

בקשר לבירה ... מה כבר יכול להיות בבירה ? למה שאני אשלם 8 ש"ח או 7 לקרלסברג - בשביל שיוכלו לשלם מיליוני דולרים על פרסומות מעיקות בטלוייזיה ובאינטרנט ? לא רוצה. הבירה המקסיקנית דווקא טעימה ביותר... יש גם חברה לייצור עוגות בשם "אחווה" והם מייצרים עוגות שוקולד קרנץ, פרג, וקינמון - פעם היה מבצע ב-7 ש"ח ! היום זה עולה כ-9-10 ש"ח ועדיין שווה ביותר מול כל האוסם שמוסם האלה שמבקשים 14-15 ש"ח...

noa555555

New member
איי רסט מיי קייס,

זו בדיוק הסיבה שמוצרי הקוסמטיקה הזולים יותר אבל המאושרים על ידי משרד הבריאות - יכולים לעלות פחות. כי לא משלמים על פרסום , למשל. וגם לא על אריזות סוג א. אין לי מושג מה יכול להיות בבירה. מה יכול להיות כבר בקרם פנים שנראה דוקא שעובד טוב מאוד כמו כל קרם יוקרתי אחר? (וגם מריח נפלא כמוהו ומרקמו עדין כמוהו..)? אותו דבר , יקירי. למה שנשלם על התרמית הזו באמת? כי לקחו את הקרם ושמו אותו עם תוית מותג? ממש כך. עוגות? אני מנסה לאפות בבית
לא בהכרח שזה יותר זול. ולפעמים אני נופלת בחטא וקונה משהו כזה , כי זה נוח. יש לאריאלה שלנו מתכון של 8 עוגות שאופים במקביל, העלות שהיא חישבה בזמנו היא 2-3 לעוגת אינגליש (שוקולד, קורע בטעם). שווה? שוה. אם אנחנו חרוצים.

noa555555

New member
הנה אתר כזה לדוגמה,

היה לי אחד נוסף אבל לא מוצאת אותו כרגע, בכל אופן הנה זה, ויש בצד השוואת מחירים ברשתות השונות. כרגע זה במקרה על חלב אבל תוכל כמובן לקחת כל מוצר. זה אמור להשוות סל מוצרים בין רשתות שונות.

kdr

New member
מחירים

במרבית הדברים המוזכרים אני לא משתמש. יש גם לציין שם יצרן וסוג, יש רמות שונות של מוצר. אורז יסמין 6 ש"ח באריזה של 1 ק"ג, 10 ק"ג 54 ש"ח שמן זית אמיתי (לא מדולל שרואים דרכו, אלא "מיץ זיתים" בבית בד) 35 ש"ח לבקבוק של ליטר או 3 ליטר ב100 ש"ח. כלור "המותג" 2 גלון 14 ש"ח.שמן תירס 3 ליטר שמן תירס "שוקחה" 3 ליטר 28 ש"ח.

רעיון אדיר !

נדלקתי על הבירה הזאת... אצלי אני צורכת לא מעט בירה ולא בגלל שאנחנו שותים אותה, אני מבשלת איתה. יאללה... תעלה את השם ! התגעגעתי אליך! מזמן לא צחקתי, אני חייבת להכנס לבקר שם... אני קונה בדר"כ ברמי לוי שווק השקמה, אבל כעת נפתח גם חצי חינם במודיעין וכנראה שבקרוב אלך לסייר גם שם ואראה מה הפערים בינם לבין רמי לוי - שידוע שהוא הזול מכולם. אחרי ההשוואה אדווח כאן. הרעיון לכשעצמו אדיר, כבר אמרתי.

פנומן 72

New member
התגעגעת אלי ?! ../images/Emo12.gif

קוראים לבירה - TECATE היא באה בשלושה צבעים ירוק, לבן ואדום. משום מה התחבבתי על האדום יותר למרות שחדי הטעם דווקא יאמרו שאין הבדל ... רמי לוי לא הכי זול - אני בדקתי ודווקא מחסני להב זולים יותר באיזור הקריות בכל אופן.

טוב, טעיתי....

החלפתי אותך באחד עם ניק דומה, אבל לא נורא, נכון?...
זה כל כך מתאים לי לשגות כך. הבלונד שולטתתת.... תודה על הבירה, אחפש. את מחסני להב אני לא מכירה, כי אין באיזור שלי, חבל, אם אתה אומר שזה זול יותר מרמי לוי... תודה על הכל!!

למעלה