סופרנני רוצה לעזור!

supernanny08

New member
סופרנני רוצה לעזור!

משפחה הנאלצת להתמודד עם אובדן, עדיין צריכה להתמודד גם עם החיים. התוכנית "סופר נני" רוצה להתייחס למשפחות שחוו אובדן ומעוניינות לשקם בדרך נכונה ומבוקרת את התא המשפחתי. המשפחה שתשתתף בתוכנית, תאפשר למשפחות אחרות שמתמודדות עם קושי דומה להפיק מהתוכנית ייעוץ שיכול לתרום גם להם. משפחות עם שני ילדים ויותר המעוניינות להשתתף בתוכנית מוזמנות לשלוח מייל קצר עם תיאור הבעיה ופירוט בני המשפחה (גילאים, טלפון, ומקום מגורים) [email protected]

אחשל

New member
להתמודד גם עם החיים - אמירה נכונה, אבל...

תמיד עומדת באוויר שאלת ההשפעה של ההתמודדות עם האובדן על מרקם החיים המשפחתי. נראה לי קצת יומרני לנסות " לשקם בדרך נכונה ומבוקרת את התא המשפחתי" בתהליך כל כך אינטנסיבי וחשוף לעין כל.

supernanny08

New member
סופר נני

חשוב לי לציין שלא כל העבודה שנעשית בין המשפחות למיכל דליות נחשפת בתוכנית. התהליך שמשפחה עוברת הוא אכן אינטנסיבי ודורש מחוייבות ובשלות מסויימת על מנת לעבור אותו ולכן לא כל משפחה יכולה לעבור תהליך כזה בתוכנית טלוויזיה. הרעיון שעומד מאחורי פרק שסיפור המסגרת שלו עוסק בנושא רגיש כל כך, הוא לא לבקר את תפקוד המשפחה אלא לנסות, עד כמה שניתן, להתחיל תהליכים נכונים וחשובים לשיקומה ובעצם הטיפול בנושא לסייע גם למשפחות אחרות. בברכה, מערכת התוכנית

שרון123

New member
אני פניתי אליה באופן פרטי

לפני כחצי שנה(לא כדי להופיע בתוכנית, רציתי ממנה ייעוץ בלי החשיפה הכרוכה בכך). תיארתי בפקס את כל הסיפור המורכב שלנו לפקידה שלה, והיא אמרה שהם בדיוק טסים עם כל הצוות לאילת ושהיא תחזור אלינו כשהם יחזרו למרכז. עד היום לא שמעתי ממנה... אז בעצם היא לא ממש רוצה לעזור, אלא בעיקר רוצה להגדיל את הרייטינג - תודה, אבל לא על חשבוננו.

אחשל

New member
אני נזהר משיפוט מהיר ../images/Emo13.gif...

אין ספק שמפיקי התוכנית שואפים לרייטינג גבוה - אחרי הכל מדובר בטלוויזיה מסחרית. יחד עם זה, אני לא בטוח שמההתנהלות שאת מתארת אפשר להסיק שהיא לא ממש רוצה לעזור. אחרי הכל, זה היה המקצוע שלה עוד לפני שהתחילה למכור אותו בטלוויזיה... מעבר לזה, יש המון יועצים אחרים שאפשר לפנות אליהם באופן פרטי, למה לחכות דווקא לה

שרון123

New member
מה פתאום לחכות?

באותו השבוע יצרנו כבר קשר עם מטפלת אחרת ואנחנו נמצאים אצלה כבר חודשים ארוכים והיא מאד מאד מאד עוזרת לנו

למעלה