"סופרסקס"

נדירליאל

Active member
כן, יש סדרה כזו, סופרסקס בנטפליקס.
היא מציגה את חייו של ER]רוקו סיפארדי ER]מילדותו בעיר חוף איטלקית, ענייה בשנות ה- 70, ארטונה, וחייו הבוגרים כצלם/כבימאי של סרטי פורנו בעצמו בפאריז.
הגעתי אליה בעקבות הדיון הזה ב- QUARA:
המירוץ לאהבה של רוקו סיפארדי
"לדעתי זו סדרה מצוינת! ראשית מגיע המשחק המרגש עד כדי התאהבות, של השחקן האיטלקי Alessandro Borghi, שאיבר מינו נחשף בפרק השלישי במלוא גדולתו (משחק המילים מכוון). שנית, העירום הגברי והנשי עדין וסצנות המין אינן פרובוקטיביות ו/או דוחות כפי שאפשר לצפות מסרטי פורנו. ושלישית, החיטוט המרתק בנבכי נפשו של רוקו האומלל, שמילדות חיפש אהבה ומצא רק אתונות."

אני חלוק לגמרי על דעת הכותב דוד ש. שאוו - הצלחתי לצפות בה רק עד אמצע פרק רביעי. שם כבר נמאס לי. הכל כבר נאמר בפרקים הקודמים. מאבקיו עם עולם הפשע, עם ההומוסקסואליות שזרה לו ושנואה עליו ומנסים לכפות עליו, אחוות גברים-סטרייטים, אחאות, כבוד, זנות, מעמד האישה וכו'
אז דילגתי לפרק האחרון, ובסופו קיבלתי את המסר הנפלא: הכל פורנו.
הדבר היחיד המדליק, לענ"ד, זה הרפרור לגיבורי-על, וש"סופרסקס" , עיתון פורנוגרפי, שזה שמו, בו מופיע כוכב פורנו שנקרא "סופרסקס" ורוקו הופך אותו למודל לחיקוי ואת עצמו לבעל כוח העל הזה: סופרסקס". מוכרים היטב הפאנזינים הפורנוגרפיים בהם גיבורי על בעלי איברי ענק נלחמים באויבים מסוכנים בעלי איברי ענק לא פחות מרשימים. "סופרסקס" הוא כמו "סינורומן" למי שמכיר. אז לרוקו כמו לג'ון הולמס האגדי יש איבר אגדי.
לא ממליץ על הסדרה.
יש שחושבים שהעובדה שאשה ביימה אותה הובילה לסצינות מין עדינות ולא פרועות, לא יודע.
אגב, אני בן 70, בחיים לא שמעתי עליו. על ג'ון הולמס שמעתי בהחלט.

למעלה