סופר- ווש..שאלה!

סופר- ווש..שאלה!

היי כולם! אני מתכוונת לצבוע את החדר שלי אבל הפעם בצבעים פחות שגרתיים, כרגע החדר צבוע בצבע אקרילי וחשבתי לקנות 2 מיכלים של ''סופר ווש'' של טמבור (המיועדים לאפקטים מיוחדים), אני רק לא יודעת אם 2 מיכלים כאלה יספיקו לצביעת החדר כולו...מיכל אחד יכול להספיק ל2 קירות גדולים? כמו כן, האם אפשר לצבוע ישירות על הקיר ללא הכנות מיוחדות בעזרת הספוגית המצורפת? תודה

SaintArchon

New member
אני צבעתי בסופר ווש את החדר

זה יוצא ממש יפה וכן מיכל אחד הספיק לי ל-2 קירות גדולים יחסית (4 וחצי מטר על 3 מטר וחצי בערך) אבל האמת קיר אחד עם חלון..... בכל מקרה לדעתי אל תעשי על כל החדר כי זה יראה מצועצע מידיי אני עשיתי על 2 קירות בחדר סופר ווש טורקיז-ים וב-3 קירות האחרים צבעתי בצבע טורקיז בהיר יותר אבל לא סופר ווש ויצא ממש יפה אני יוסיף תמונות בקרוב

SaintArchon

New member
אההה ובקשר להכנות

תשאלי איפה שאת קונה אבל לפי מה שאני זוכר הכל בא מוכן וד"א ווש זה ההוא עם הספוגית הסופר ווש זה עם הגלגלת פרפרים וזה עושה אפקטים של צבע מגניבים שנראים כמו גבישים כאלה על הקיר... לדעתי זה הרבה יותר מיוחד מהצביעה של הווש הרגילה אבל טיפה יותר יקר כי הגלגלת עולה משהו כמו 80 שקל

רקמיכל

New member
הקיר צריק להיות נקי

ומסוייד בצבע בסיס (לבן או אחר) כי צבע ווש לא מכסה כתמים.

roseyitz

New member
אני צבעתי

לפני פסת את החדר בוואש הזה אם הספוגית, בעל החנות אמר לי לעשות צורות של S אבל כשהתחלתי מאחורי הדלת זה היה נראה רע מאוד, ואפילו התחלתי להתחרט על שליכלכתי קיר לבן ויפה, אבל אחרי זה התחלתי לעשות סתם מכות אם הספוגית (מכות צמודות וקצת באלכסון), וזה יצא ממש יפה, אבל אחרי שעשיתי כמה מטרים התחלתי כל כך לצחוק ששנים לא צחקתי ככה כי אני לוקח קיר כזה יפה וממש מלכלכך אותו ולא ידעתי איך זה יצא לבסוף. אבל האמת יצא יפה (ככה אומרים המבקרים..). ביזבז לי שני בקבוקים, ובכל זאת לא נשאר לי מספיק למאחורי המיטה..

למעלה