סופר טקטיקו

what ever1

New member
סופר טקטיקו

שלום לחבר שלי יש את המשחק סופר טקטיקו כמובן שהמשחק ממש ישן והוא לא זוכר את החוקים למישהו יש את המשחק ויכול לשלוח לי את ההוראות תמונה של ההוראות או הסבר איך לשחק ( חוץ ממה שרשום על הלוח כי לא מספיק מפורט שם מי מנצח מטוסים או סירות ואם חיילים מנצחים מטוס ועם מטוס יכול לזוז כמה צעדים ברצף איפה מותר להחביא את הדגל ואיפה לא ולאן צריך להחזיר את הדגל ועוד כל מני דברים שפשוט אי אפשר לשחק בלי לדעת אותם ) בבקשה תעזרו לי אני ממש רוצה לשחק במשחק כמו שצריך

regex

New member
בבקשה - וסיפור

התמונות בדף של BGG הן של העותק שהיה פעם שלי. העלתי אותן כדי להרוויח כמה GG.

אחרי כמה שבועות פנא אלי מישהו ששאל אותי איפה אפשר לרכוש את המשחק - הוא חובב של כל הווריאנטים של סטרטגו (הידוע בישראל בתור טקטיקו) ורק את הסוג בזה אין לו.

העותק שלי ישב חסר שימוש כבר המון זמן עוד מתקופת התיכון שלי - ותאמין לי זה המון זמן, וזו היתה הזדמנות לפנות קצת מקום - כך שקפצתי על ההזדמנות למכור אותו לבחור.

וכך ניצלתי מצרה גדולה!

נ.ב. לדעתי הווריאנט הזה ממש גרוע כי ישנם המון מצבים שהמשחק יכול להמשך לנצח.

Galos753

New member
גם אצלי יש עותק מילדות.

כהייתי קטן אהבתי מאוד הסטרטגו הרגיל. אז ההורים החליטו לקנות גירסה משודרגת. אבל גם אצלי המשחק מעלה אבק. הוא נשאר רק מסיבה נוסטלגית.

regex

New member
הוא פשוט שבור

אם אני זוכר נכון היה סיפור שאיזה ילד המציא את המשחק הזה, ונראה לי שזה נכון - החוקים שבורים לגמרי בעיקר לקראת סוף המשחק.

למעשה אפשר להגיע בקלות למצבים שבהם המשחק תקוע ואין אפשרות לסיים אותו, ולמיטב זכרוני אין שום התייחסות לכך בחוקים.

נשמע כאילו גם ילד הוציא אותו לאור

למעלה