סופר פארם קניון עפולה

parprit

New member
סופר פארם קניון עפולה

אני רוצה לשתף אתכם בתעלול והטעיה שהטעו אותי בסופר פארם בקניון עפולה. בשבת קראתי מודעה בעיתון. מבצעים ליום המשפחה- עד 50% הנחה,ו- 6 תשלומים ללא ריבית, על מגוון הבשמים. ובאותיות קטנות בתחתית העמוד, המבצע בתוקף עד 18.2.02 או עד גמר המלאי. ואכן הנחות מרשימות ומשמעותיות. דוגמאות: קנזו לגבר 100 מ"ג. במקום 298 ש"ח רק 156 תשלומים. דוגמאות נוספות:מירקל לגבר במקום 235 ש"ח רק 150 תשלומים, קבוטין 30 מ"ג במקום 149 ש"ח רק 54 ש"ח. דולצה וגבאנה במקום 255 ש."ח רק 125 ש"ח .הוגו בוס לגבר במקום 137 רק 90 ש"ח. אכן הנחות יפות ומרשימות. הגענתי במוצאי שבת לסניף סופר פארם בעפולה, ו... המבצע נגמר. לא עזר לי שהראתי להם את המודעה. הבשמים קיימים אולם משום מה הכמות שבמבצע של כל הבשמים אזלה, יש אותם בכמות שונה וכמובן במחיר מלא ב-6 תשלומים. לדעתי עבודה בעיניים ורמאות לשמה.

dundybar

New member
לא הבנתי איפה פה ההטעייה

אמרו לך בפירוש כי המבצע הוא על בשמים בבקבוקים בכמות מסויימת - והיא אזלה, אז אני לא מבין מה את באה להתחכם ולהגיד להם שיש להם את אותם הבשמים בכמויות אחרות. את לא קובעת להם מה ואיך למכור. הם הלכו פיקס לפי הפרסות שלהם - ולדעתי את סתם מתחכמת.

parprit

New member
ההטעיה

המבצע אמור להיות עד ה- 18 לחודש כולל, אולם בפועל אף בושם שבמבצע לא היה במוצאי שבת.(הכוונה הבושם בכמות שבמבצע). כמו כן 2 מוכרות אמרו לי בפירוש, שהכוונה היתה למשוך את הקונים.

dundybar

New member
המממ....

תראי, אם היית אומרת שבאת למחרת הפרסום ולא היה כלום - הייתי אומר שמשהו פה מסריח, ואף מעבר לזה. באת 3 ימים לפני תום המבצע וסביר להניח שהמחירים היו מספיק אטרקטיביים כדי למשוך אלפי קונים (מיתון עאלק) כדי לקנות דברים שהם לא צריכים. שיטה זו למשיכת לקוחות - חוקית. כך או אחרת - אם המוכרת אמרה לך משהו כמו זה - היא סתם מפגרת

למעלה