סופשבועעע! שתפו בחוויות

אני אתחיל

יום חמישי: בבוקר הרבה עצבים ואפילו בכי (כי אני סתומה) על זה שפאקינג רצו שאני אעשה שבת כשאני בחפשש. מה נסגר איתם!? לא זכור לי שבמשך היום עשיתי משהו מיוחד אבל בערב הלכתי עם ידיד שלי לחרפ וקיבלתי פטור ליומיים משמירות (וזה היה קטע הזוי לחלוטין שאשכרה היה לי קצת חום) ואחכ הלכנו וישבנו עם עוד חברה וידידים באיימיש והיה די משעמם. אתמול: בבוקר נראה לי שכלום... בצהריים הלכתי קצת לחדכ... ובלילה יצאנו לשיבר. היה כיף! היום: עכשיו חזרתי מארומה (אכלתי שם את אחד הסלטים היותר מגעילים שיצא לי לאכול... בעגבניות כאלה בעייתיות לא נתקלתי זמן רב) אחהצ עוד לא יודעת מה עושה (אם בכלל) ובערב כנראה ליזרד

כל הבננס...

לא יודעת מי מגיעה בטוח ומי לא, אבל בעקרון נראה לי שרובנו נהיה

בטוח באות:

רינת, רעות ומארי - כבר בדרך לשם אני ורונית הגדולה תכף יוצאות ומירי גם כבר שם לדעתי ו... לא יודעת מי עוד (כאילו שאתה מכיר)

סופ"ש רגוע בלי הרבה עניינים

הבעל למד בבית למבחן, אני הייתי עם הילדים קצת למטה / גן שעשועים/ אצל האחיינים , רגוע ונחמד

cobainos

New member
סופ"ש חביב

חמישי חזרתי מאוחר טילים הבייתה בגלל מבחן מדריך בצבא(שעוד לא נגמר) אתמול בבוקר גם עבדתי עליו קצת אח"כ הלכתי בצהריים לחדר כושר, אח"כ הייתי קצת אצל אבא שלי, בית, ארוחת ערב, קצת שינה ואז הלכתי לסרט עם הרבה חברים, ל"רטטוי". האמת? לא ממש רציתי ללכת אבל סרט ממש נחמד ומצחיק שעשה אותנו ממש רעבים (סרט עם המום אוכל ובישולים) אז הלכנו לmeatball באזה"ת ודפקתי המבורגר חביב של 230 גרם עם ביצה עין
שהיה טעים ביותר. היום לא הרבה.רק נפגשתי עם הממ...נקרא לזה ידידה קרובה שלי בכפר סבא ויותר מאוחר על האש לכבוד יום הולדת של ידידה וזהו. חפירה פרטנית סגנון יניב!

חןשסק

New member
../images/Emo6.gif חחח זה לא סגנון יניב!}-[

לא פרטת מה היה מזג האוויר, הריח במיטבול, השיער של המלצרית, איכות הפופקורן בקולנוע, את מספר הרמזורים בדרך לכפר סבא ואיזה שירים שמעת בדרך.... באמת נעם, תשתדל להיות יותר מדוייק!
יניב- הכל מאהבה

חח את חצופה :)

אני בועט ברגל שמאל, וכמו מחקר שפורסם לאחרונה הראה ששמאליים חושבים בצורה ויזואלית יותר מימנים שהם רוב העולם .. כנראה את רואה בדמיון בצורה ויזואלית וחש צורך לתאר את זה בצורה שונה מאנשים אחרים.. חוצמזה שזה כיף להעביר תחושות עד הסוף ! :p ברור שמאהבה :)

סבינה89

New member
גברת, את סוגרת.

טוווווב! אז שיחררו אותי לשו"ש מהצבא! היום הראשון בצבא היה סיוט! כולן בכו בלי סוף! אח"כ התחיל להשתפר קצת, ואז יצאנו הביתה אחרי המוווווון טירטורים ללא מטרה מסויימת. ביום שישי ישר כשחזרתי הלכתי להיפגש עם ידיד שלי בעיר, והוא הביא לי כיסוי דיסקית יפה כזה של תותחנים! וגם דיסקית מוקדשת שהוא עשה לי שחרוט עליה: "יופי וינר, למצב... עכשיו!" אח"כ נפגשתי עם עוד ידיד והוא הביא לי בלונים ועל כל בלון הוא כתב משפט אחר כמו למשל "יולי 09 עוד יעשו כבוד, אבל לא השנה", "צה"ל לא רוצה אותך", "עד מתי?!" וכל מיני כאלה... אח"כ הלכתי עם 2 חברות לעיר... אח"כ נסעתי עם הידיד הראשון ממקודם למסיבה בלילה. חזרתי ב5 בבוקר, אחרי 25 שעות ללא שינה, ואחרי שישנתי בבסיס רק שעתיים בכל לילה. הלכתי לישון, והיום בערב הייתי עם ידיד שלי אצל חברה, והיה מצחיק :)) ועכשיו...... שביזות עלללל! מחר אני קמה ב5 בבוקר, צריכה להגיע לבסיס =\ ואז אני סוגרת שבועיים... (גברת, את סוגרת.) וחוזרת הביתה שוב רק ב3/8. ועד אז.... תעשו חיים באזרחות!

פשששש אני יום אחד פחות ממך אבל

לא חסרות התבכיינויות.. ותגידי תודה אני לא ישנתי 30 ומשהו שעות חח אפילו יותר.. אני כבר לא יודעת..

חןשסק

New member
חחח זה מזכיר לי את הטירונות שלי

לפני שנתיים. איזה שואה! חח בהצלחה ילדה
איפה הבסיס טירונות שלך?

cobainos

New member
אתם קצת מתבלבלים שם

את לא יולי 09, את יולי 07...קוראים לזה ע"ש מחזור הגיוס ולא השחרור. בהצלחה יא ב-ו-נ-ג-ה!!

חןשסק

New member
הממ לא משהו מיוחד

חמישי אחרי הבסיס הייתי בעזריאלי, קניתי מתנות לשני חברים שלי מהמשרד שמשתחררים, בשישי הייתי בבוקר ב"א עם אמא וקניתי בגד ים ודגי זהב, בערב הייתי עם חברים (+נעם
) בסרט רטטוי ואח"כ במיטבול, והיום קמתי ב1 עבדתי בפוטושופ עד 7 על שתי תמונת שאני צריכה ( :| זה היה פאקינג מתיש! ), אחי חוגג פה יומולדת בינתיים ואני אוכלת פיצה, ועכשיו סיימתי לראות את הפרק השני של הבורר שהורדתי. מחר גם חופש, איזה כיףףףףף!

למעלה