סופשבוע ארוך

hodayoyo

New member
סופשבוע ארוך../images/Emo173.gif../images/Emo158.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
ברביק לקחה את השאלה של התכנונים, אז... איזה מאכל שבועות אהוב עליכם במיוחד?
מסר לאומה-
תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה)

BaRbiK

New member
../images/Emo171.gifשבועות שמח ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל-אוהב אותך שיר השבוע לא של דניאל-בוטן מתוק בקרקס- את לא לבד משהו שעשה את השבוע-יום שלישי
משהו שהרס את השבוע-כרגיל, יותר מדי. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-מבחן אחרון השנה (מתמטיקה
)
איזה מאכל שבועות אהוב עליכם במיוחד?עוגת ביסקוויטים נחשבת XDDDD ? מסר לאומה- חג שמח

hodayoyo

New member
המ../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- לב זהב
שיר השבוע לא של דניאל- שלום חנוך- נגד הרוח
משהו שעשה את השבוע- הציעו לי עבודה שווה! אני אהיה עשירה אחרי הקיץ
משהו שהרס את השבוע- לא אוהבת חגים
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- לסיים עם תנ"ך!!
ברביק לקחה את השאלה של התכנונים, אז... איזה מאכל שבועות אהוב עליכם במיוחד? המ כל דבר חלבי זה טוב!
מסר לאומה- חג שמח?
תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה) אין לי תמונה

אני =)

שיר השבוע של דניאל- " בא מכאב" שיר השבוע לא של דניאל- " האהבה נשארת", גלעד שגב! משהו שעשה את השבוע- שומדבר! היה לי שבוע חרא =( משהו שהרס את השבוע- בגרות חראא במתמטיקה!!! היה נוראא, הכי קשה בעולם! ביאס לי את המצב רוחח!! משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שבוע טוב..!!
ברביק לקחה את השאלה של התכנונים, אז... איזה מאכל שבועות אהוב עליכם במיוחד? אמממ עוגת גבינה של סבתא!...חחח מסר לאומה- תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה) אין לי...

november rains

New member
../images/Emo12.gif

נעלמה לי ההודעה.[?] שיר השבוע של דניאל-ספרי לי שיר השבוע לא של דניאל-is there anyboby out there? משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- ברביק לקחה את השאלה של התכנונים, אז... איזה מאכל שבועות אהוב עליכם במיוחד? מסר לאומה- תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה)

חק שמייח

שיר השבוע של דניאל- עדיף של ההופעה בפסטיבל ישראל שיר השבוע לא של דניאל- מוזר, אבל החדש של "מה קשור" משהו שעשה את השבוע- ההופעה בפסטיבל ישראל ביום שלישי משהו שהרס את השבוע-ההתעלפות שדפקתי בעבודה ביום שלישי. הצואר עדיין כואב לי
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-רק שיעבור בשלום ברביק לקחה את השאלה של התכנונים, אז... איזה מאכל שבועות אהוב עליכם במיוחד? לא יפה לגנוב שאלות בר... אני אוהבת כל דבר חלבי. מסר לאומה- תשתו הרבה מים, אחרת תתעלפו ותהרסו את הצוואר תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה)- יאפה??? אני הכנתי

י yuval

New member
לילילי

שיר השבוע של דניאל- ואוו... היי שיר השבוע לא של דניאל- אתה פה חסר לי... משהו שעשה את השבוע- מממ.. מממ.. אני עדיין מנסה לחשוב על זה משהו שהרס את השבוע- יותר מדי חשיבה על הכל.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שיעבור הטקס. ברביק לקחה את השאלה של התכנונים, אז... איזה מאכל שבועות אהוב עליכם במיוחד? בלינצס!(כמה בנאלי..חח) מסר לאומה- חג שבועות שמח=) תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה) אין לי

A duli T

New member
"ושוב אני נכנע, לעוד געגוע אחרון

...של אהבה, שלא נשארה לי, שכבר נגמרה לי, מזמן" שיר השבוע של דניאל- לב זהב שיר השבוע לא של דניאל- עמוק- קורין אלאל ואביתר בנאי משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- לסיים עם הסטוריה איזה מאכל שבועות אהוב עליכם במיוחד? אין מסר לאומה- ב8.6 הסיוט נגמר

hilape

New member
סופשבוכ

שיר השבוע של דניאל-עדיף שיר השבוע לא של דניאל-time to say good bye אנדראה בוצלי ושרה ברייטמן משהו שעשה את השבוע-חג השבועות משהו שהרס את השבוע-דבר לא הרס אותו משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא מאחר ואין לי כל מושג מה טומן המחר אחכה לו ואגיד לכם בהמשך - ברביק לקחה את השאלה של התכנונים, אז... איזה מאכל שבועות אהוב עליכם במיוחד? בלינצס גבינה בוקסים תרד עוגת תפוחים עוגה כושית לזניה שמנת מעורבבת בתפוחי אדמה אפויים ועוד אכלתי כל כך הרבה והכל היה כל כך אהוב עליי כך שזו בחירה מאוד בעיתית מסר לאומה-כולם אוהבים את דניאל תצרפו תמונה (של משהו, לא משנה מה)

למעלה