סופשבוע בפורום אקזיט

ToXic BoY17

New member
סופשבוע בפורום אקזיט../images/Emo195.gif

בימים האחרונים הצפון ומדינה כולה נמצאת במצב נורא. מצב של לחימה שלא מפסיקה. קודם בדרום ועכשיו גם בצפון. חיילנו בצפון הארץ ובדרום לבנון עושים עבודה מאוד קשה כדי לנסות להגן עלינו ולהציל אותנו מהתקפות האוייבים. בתור חייל בצבא ההגנה לישראל אני רואה מה זה עושה לכולנו, דבר זה הורס נפשית הרבה מאוד אנשים. המלחמה הזאת שלא פוסקת כבר כמה ימים הורגת לנו חיילים שרצו להגן עלינו ואזרחים שבסך הכל רצו לגור בצפון היפה. אפילו בבסיס שלי המצב לא טוב, הצוות הבכיר מתכנס כל הזמן לדיוני חירום ואפילו מחר,ביום שבת, הם מגיעים במיוחד כדי לדון בהגנה על החיילים של הבסיס שגרים בצפון, בעזרה של חיילי הבסיס ללוחמים בצפון ובתפעול הבסיסים בצפון. מי ייתן וזמנים טובים יגיעו אלינו במהרה. שכולנו נזכה לנחת ושלא יהיו עוד הרוגים מכוחותינו. שיהיה לכל עם ישראל שבת שלום ומבורך והכי חשוב שבת שקטה וטובה
תהיה נשמתם של ההרוגים צרורה בצרור החיים
ותזכרו דבר אחד, מדינת ישראל היא שלנו ובמצבים כאלה אפשר לראות כמה כולנו מאוחדים. אז תחזיקו מעמד ותחזקו אחד את השני.

HiLi88

New member
../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך והחלמה מהירה לכל הנפגעים! ואתה צודק סהר. מקווה שיהיה טוב

ToXic BoY17

New member
אבל תזכרו לחשוב אופטימי../images/Emo13.gif

כולנו ריקמה אנושית אחת חיה. אתם יודעים...אתמול הייתי בים וראיתי שם את איציק זוהר ואז שהייתי ביציאה ראיתי בדיוק את יעל גולדמן יוצאת מהחוף גם וכולם התלחששו "יוו זאת יעל גולדמן" "מאיפה היא מוכרת לי" "יוו יוו" ועוד כל מיני. (זה היה בחוף הצוק הצפוני)...אתם לא יודעים כמה מדוזות יש מתות על החוף...אלוהים
ובערב בקופי בין ליד הבית ראיתי איזה חצי בסיס שלי וגם את גילה זילבר מכוכב נולד 4(החמודה ששרה "אמריקה" ו-"יש בך שמש")

למעלה