הדבר הכי מפגר... בינתיים יש צרות חדשות
כשקנינו לה את האוכל לא היה שק בגודל המתאים. המוכר אמר שיש להם רק ג'יינט כשהיא אוכלת מדיום, ושהרכיבים זהים פרט לגודל הגרגרים. היא אכלה 5 ק"ג מתוכו לפני שהתחילו הבעיות, אז לא ממש חשבנו שזה בגלל זה... חשבנו בהתחלה שאולי האוכל לא מוצא חן בעיניה, אבל זה היה איפשהו ב back of our minds כי היא הרי אכלה אותו תקופה. זה גם הגיע למצב שהיה ברור שזה לא פינוק ובררנות, כי היא הפסיקה לאכול באופן מוחלט, כולל חטיפים וטונה, והייתה ממש באפיסת כוחות.היא גם ככה כלבה מאוד רזה (מעורבת בסלוקי) והיא הפכה לשלד. אחותי הוטרינרית לשעבר (אין לה קליניקה) בדקה אותה חיצונית ולא מצאה כלום, והנחנו שזה כנראה וירוס ממש חמור. בכל פעם שרצינו לקחת אותה לוטרינר הרגשנו שיש שיפור-אבל אז שוב הייתה רגרסיה.
כשהמצב כבר היה ממש גרוע (אחרי שבוע וחצי) קבענו תור ליום למחרת לוטרינר, ונסענו לחנות חיות לקנות לה שימורים שאולי יפתו אותה לאכול. ממש במקרה המוכרת התעניינה איך הכלבה מקבלת את האוכל הזה (את המותג, לא ספציפית את הג'יינט)-כי זה לא מסוגי האוכל הפופולרים. אמרנו לה שזה לא זמן טוב לשאול כי היא הפסיקה לאכול ואנחנו לא יודעים אם זה בגלל האוכל או לא... אז היא אמרה שאין שום בעיה שנחזיר את השק וניקח חדש-אפילו שהשתמשנו בחלק נכבד.
החזרנו לה את האוכל המקורי-וכמו קסם ניהיה מהפך! אז אנחנו לא יודעים מה בדיוק היה שם כי גם בדקתי באינטרנט והאוכל באמת זהה למעט סוג הגרגרים, אבל בכל זאת משום שם עשה לה ממש רע. והאוכל בתוקף, בלי תולעים או יצורים בפנים... לא ברור.
היום הנסיכה שלי ננשכה, ולרוע מזלה ומזלנו-נקרע לה כלי דם ראשי ברגל! א' לקח אותה לוטרינר ובילה איתה שם 5 שעות כשבשלב מסויים הצטרפתי אליו כי לא יכולתי להשאר בעבודה כשהתינוקת שלי בניתוח. היא איבדה 30 אחוז מנפח הדם!! שרובו מצא את עצמו על הבגדים והנעליים של א', על הכיסוי של המושב-וגם עבר למושב של הרכב
א' נראה כאילו הוא שחט פרה.
אבל היא בסדר, ואני מבלה את הערב בלנסות להלחם בכתמים.