סופשבוע בפורום זוגיות

סופשבוע בפורום זוגיות

מה המצב בארץ? הבנתי שהגיעו לנקודת רתיחה מסוימת
, מקווה שיהיה סופשבוע שקט.
מזמינה אותכם לשתף בדבר אחד טוב, דבר אחד רע ודבר אחד לא נורא ולספר מה התוכניות לסופ"ש ומה עשיתם/לא עשיתם בסוף מתוך התוכניות הללו

שבת שלום

אז אני ראשונה...?

דבר אחד טוב --> לא עבדתי מאז ספטמבר (עברתי לגור במינכן, חזרתי, כל הסיפור עם אמא ...) ואתמול התחלתי לעבוד בשעה טובה,
בחדר כושר הכי מוביל בארץ, ואני ממש מאושרת ומנסה להתרכז בזה

דבר אחד רע--> הפרידה. קשה לי עם פרידות בטירוף. (והכאבים הפיזיים.אלוהים ישמור)

דבר אחד לא נורא --> אני עבדתי שני בקרים רצוף, אתמול התעוררתי בארבע..היום בחמש.. ומשום מה לא הולכת לישון ויש לי דמעות מעייפות.

תוכניות לסופ״ש --> יש היום (במפתיע) דייט. למדתי שהתרופה הכי טובה לשכוח מישהו זה פשוט להחליף אותו... מה שבטוח, עדיף מאשר שישי דכאוני בבית.

Ginger L Honey

New member
סופ"ש מתחיל:)

דבר טוב- קבלתי אתמול מייל מאל-על והטיסה חזרה שלי לארץ נדחתה מעשר בבוקר ל11 וחצי בלילה. הרווחנו עוד יום בארץ:)
&nbsp
דבר רע+לא נורא- כבר ספרתי על כך בסיכום של יום רביעי, עושה העתק-הדבק
&nbsp
לפני עשרה ימים הזמנתי סכין שפים עבור אבא שלי שאקח איתי לארץ, ואמורה היתה להגיע עד מחר. בדקתי היום את המעקב אחרי החבילה ומתברר שאזל להם המלאי והסכין תגיע רק ב 26 לפברואר! התקשרתי לשרות הלוקחות בעצבים. הרי אפילו מייל לעדכון הם לא שלחו לי. והם נתנו לי גיפט כארד לפיצוי בסכום סמלי והבטחה שזה יגיע לפני מרץ, אלא אם כן תהיה סופה וחלילה הספינה תטבע בדרך מיפן.
החיוך הוא, שמזל שהזמנתי את המתנה יותר מחודשיים מראש והיא בכל מקרה תגיע לפני הטיסה
&nbsp
תכניות לסופ"ש, הערב פוגשים חברים שהם במקרה שכנים שלנו, 9 דקות הליכה ממני לערב משחקי חברה (Cards against humanity)
מחר בערב הולכים להופעת קאברים של ג'נסיס, השנים הראשונות עם פיטר גבריאל. זה לא שאני יכולה לראות את ההרכב המקורי על הבמה, אז ההופעה הזו מספיק טובה עבורי:)

Frau Shnorkel

New member
אפשר להצטרף?

כבר תכננתי מזמן להגיד שלום כששמתי לב שנעים ונחמד כאן, ושיש כמה פרצופים מוכרים... אבל אז המחשב שלי הלך לעולמו, בדיוק כשגם כבר הייתי מוכנה לפרסם קרדיטים בפורום השכן
וקצת אחרי זה נסענו לירח דבש ארוך של שישה שבועות
אז הנה אני כאן באיחור של חודשיים
היי!

haych

New member
השבוע שהיה

הטוב- אחרי הרבה עליות וירידות (בעיקר ירידות) במצב הבריאותי של הכלבה, גילינו מה גרם לה להיות כ"כ חולה- והיא חזרה לעצמה! מיום ג' היא כבר בסדר ואני עדיין מתרגשת בכל פעם שאני רואה אותה אוכלת, רוקדת את ריקוד היציאה שלה ומשחקת בצעצועים. שבוע וחצי של צום, אפתיות וכלבה שהפכה לעור ועצמות-נגמרו בסוף טוב. חזרתי לחייך!
עוד דברים טובים: נפגשתי עם ידיד מהעבודה הקודמת שאני מתה עליו ולא יצא לי לדבר איתו מאז שעזבתי שם, ולמחרת דיברתי עם עוד מישהי מהעבודה שגם איתה לא דיברתי מאז. אני לא חושבת שאי פעם ייצא לי לעבוד עם אנשים מדהימים ברמה של החבר'ה מהעבודה הקודמת. זכיתי.

הרע-כל העניין סביב המצב הבריאותי של הכלבה היה רע ונורא.

הלא נורא- אנחנו מחכים כבר מלא זמן למכתב חשוב שמשום מה לא מגיע, והמתח מחרפן.

לגב תוכניות: סוף סוף נפגשתי עם חברות בת"א כדי לחגוג יום הולדת 30 לאחת מהן. המזג אוויר דחה את המפגשים הקודמים וטוב שכך-כי נפלנו על יום מושלם! טיילנו בנמל ובשווקים, אכלנו במקום חמוד א. צהריים ושתינו בירה באווירה כייפית.
עכשיו חזרנו מיציאה עם חברים אהובים. היה ממש כייף וקיבלנו את ההזמנה לחתונה שלהם שאני ממש מחכה לה.

למחר אין תוכניות. ממש בא לי לטייל באיזור חוות השקמים כי אמור להיות שם ממש יפה והמזג אוויר נפלא, אבל אחרי שהיום כל היום הייתי מחוץ לבית, יש מצב שמחר ארצה רק להשאר בפיג'מה..

haych

New member
הדבר הכי מפגר... בינתיים יש צרות חדשות

כשקנינו לה את האוכל לא היה שק בגודל המתאים. המוכר אמר שיש להם רק ג'יינט כשהיא אוכלת מדיום, ושהרכיבים זהים פרט לגודל הגרגרים. היא אכלה 5 ק"ג מתוכו לפני שהתחילו הבעיות, אז לא ממש חשבנו שזה בגלל זה... חשבנו בהתחלה שאולי האוכל לא מוצא חן בעיניה, אבל זה היה איפשהו ב back of our minds כי היא הרי אכלה אותו תקופה. זה גם הגיע למצב שהיה ברור שזה לא פינוק ובררנות, כי היא הפסיקה לאכול באופן מוחלט, כולל חטיפים וטונה, והייתה ממש באפיסת כוחות.היא גם ככה כלבה מאוד רזה (מעורבת בסלוקי) והיא הפכה לשלד. אחותי הוטרינרית לשעבר (אין לה קליניקה) בדקה אותה חיצונית ולא מצאה כלום, והנחנו שזה כנראה וירוס ממש חמור. בכל פעם שרצינו לקחת אותה לוטרינר הרגשנו שיש שיפור-אבל אז שוב הייתה רגרסיה.
כשהמצב כבר היה ממש גרוע (אחרי שבוע וחצי) קבענו תור ליום למחרת לוטרינר, ונסענו לחנות חיות לקנות לה שימורים שאולי יפתו אותה לאכול. ממש במקרה המוכרת התעניינה איך הכלבה מקבלת את האוכל הזה (את המותג, לא ספציפית את הג'יינט)-כי זה לא מסוגי האוכל הפופולרים. אמרנו לה שזה לא זמן טוב לשאול כי היא הפסיקה לאכול ואנחנו לא יודעים אם זה בגלל האוכל או לא... אז היא אמרה שאין שום בעיה שנחזיר את השק וניקח חדש-אפילו שהשתמשנו בחלק נכבד.
החזרנו לה את האוכל המקורי-וכמו קסם ניהיה מהפך! אז אנחנו לא יודעים מה בדיוק היה שם כי גם בדקתי באינטרנט והאוכל באמת זהה למעט סוג הגרגרים, אבל בכל זאת משום שם עשה לה ממש רע. והאוכל בתוקף, בלי תולעים או יצורים בפנים... לא ברור.

היום הנסיכה שלי ננשכה, ולרוע מזלה ומזלנו-נקרע לה כלי דם ראשי ברגל! א' לקח אותה לוטרינר ובילה איתה שם 5 שעות כשבשלב מסויים הצטרפתי אליו כי לא יכולתי להשאר בעבודה כשהתינוקת שלי בניתוח. היא איבדה 30 אחוז מנפח הדם!! שרובו מצא את עצמו על הבגדים והנעליים של א', על הכיסוי של המושב-וגם עבר למושב של הרכב
א' נראה כאילו הוא שחט פרה.
אבל היא בסדר, ואני מבלה את הערב בלנסות להלחם בכתמים.

butwhy

New member
וואו, נשמע כמו שבועיים מלחיצים ממש..

לפחות טוב שעליתם על עניין האוכל..
תהיו בריאים!!!

haych

New member
תודה לשתיכן!

היא עדיין חלשה וכמובן שקשה לה לדרוך על הרגל, אבל המצב רוח והתיאבון טובים, אז אנחנו בדרך הנכונה

kisslali

New member
מי אמא שקשה לגדל ילדים?

וואו, נשמע שלגדל גור, קשה פי אלף!!!

בריאות, ללי

haych

New member
לגמרי!

אבל ה"גורה" בת 5

תודה, היום היא מרגישה הרבה יותר טוב, כנראה שמתחיל להתמלא המאגר של כדוריות הדם האדומות.

למעלה