סופשבוע בפורום

סופשבוע בפורום

איך היה השבוע שלכם

מה התוכניות לסופ"ש

ומעכשיו...
מוסיפה גם שאלה שבועית
:

מהם 2 הדברים העיקרים שלמדתם על עצמכם מאז המעבר לחו"ל

rona73

New member
כמעט נגמר

סופ"הש הזה היה קצר מן הרגיל.יום עבודה היה אתמול(שבת) ועבדתי והילדים היו בבית ספר.בבולגריה כשעושים גשר בחגים אז עובדים ביום שבת (שקבעו מראש).בשלשי למרץ היה חג והיה יום גשר ברביעי למרץ! בסוף שבוע הארוך נסענו למקדוניה באוטו עם חברים והיה ממש נחמד.היינו באוחריד כ 400 ק"מ מסופיה.השפה שמדברים במקדוניה היא בולגרית קצת שונה והיה מצחיק לשמוע אותם מדברים.
בקשר לשאלות :אני למדתי שאני חזקה מאי פעם.ושאני יכולה להיות אמא במשרה מלאה וגם לעבוד במשרה מלאה וגם מוצאת זמן לעצמי....וגם יש זמן לבן הזוג....בלי משפחה קרובה!! אפשרי

השבוע היה לנו, פה על האי, ביקור לא צפוי.

גיי. קיי רולינג הגיעה לביקור לא צפוי בסיפריה המקומית
אני לא פגשתי אותה. זה פורסם אחרי שהיא כבר עזבה, בשביל שלא תהיה התאספות.
ואיך ולמה? מנהל המדיה החברתית של הסיפריה כתב על מפגש בסיפריה על אחד הספרים שהיא כתבה. היא עוקבת אחרי הסיפריה שלנו, וראתה את הפרסום, התחילה התכתבות בינה לבין מנהל המדיה והוא הזמין אותה להצטרף (בצחוק כמובן), אבל הגברת המדהימה הזאת, לקחה את המטוס הפרטי שלה והגיעב לכאן. נכנסה לסיפריה והצטרפה לקבוצה
מדהים לא?

ולשאלת השבוע: מהם 2 הדברים העיקרים שלמדתם על עצמכם מאז המעבר לחו"ל? אחלה רעיון פרפרית

למדתי כמה כוח יש לי, למדתי שאני סתגלתנית, שאני יכולה הרבה הרבה יותר ממה שידעתי שאני יכולה. למדתי שאפשר להתרגל לגעגועים.

וואו בהחלט ביקור מרגש

אני כנראה הולכת בחודש הבא להרצאה של אשכול נבו.
יש לי הרגשה שהוא לא יגיע במטוס פרטי

&nbsp
&nbsp

שבוע בלי אנרגיות...

מנסה לשמור על אופטימיות ולחשוב חיובי- מודה שלא תמיד עובד.
רוב השבוע לא הייתי בגן וגם היו חסרות הרבה נשות צוות כך שחזרתי ביום שישי לתוהו ובוהו וכל מה שלא כדאי לחזור אליו כשאת צריכה לחזור ברגוע
.
&nbsp
אתמול הסתובבנו עם חברים והיה נחמד אבל ארוך קצת, חזרתי הבייתה להכנת אוזני המן וקצת לא הסתדר לי הבצק אבל בסוף כולם אמרו שיצא טעים

היום הלכתי לבוק קלאב והיה מפגש ממש מרגש - אני כל כך אוהבת את הבוק קלאב הזה.
&nbsp
ובקשר לשאלה השבועית(מקווה שאהבתם את הרעיון):
&nbsp
2 דברים שלמדתי על עצמי:
1. גם אם משהו מפחיד אותי, אני אעמוד בגבורה ואעשה אותו ולא אוותר לעצמי.
2. האנגלית שלי הרבה יותר טובה ממה שחשבתי.

אחלה רעיון (השאלה השבועית)

נשמע שאת מחזיקה את עצמך לא 'לנפול' ואני מעריצה אותך על זה.
תני לעצמך את הזמן הדרוש למנוחה.

shuttles3

New member
היה כיף (+ לא כיף)

הלא כיף הוא כאב ראש רציני שהתחיל בתחילתו של הסופ"ש והנה, עדיין כאן. התייבשתי כמו שצריך השבוע (כמובן נכון יותר לכתוב: התייבשתי כמו שלא צריך), כי גם התעצלתי לשתות בעבודה וגם היה שבוע חם מאוד (הבניין התחמם). התוצאה היתה צפויה, והייתי צריכה להיות חכמה יותר. זה לא כאב שכדור כלשהו יכול להשקיט, וצריך פשוט לשתות ולחכות עד שהגוף יאזן את המלחים שלו. וזה סוחט אנרגיות...
מזג האויר היה יפהפה, ואפילו לא יצאתי לריצה כפי שתכננתי
.
&nbsp
כל היתר היה ממש כיף. חבר ילדות של בעלי הגיע לביקור (עשה עצירה בדרכו לחופשה בישראל), כך שהיו הרבה דיבורים וצחוקים. טיילנו, אכלנו ופשוט נהנינו להיות בבית. העברנו גם חבילה עם שטויות למשפחה, זה מרגיש נעים.
השבוע אחי חגג 40 ואבא שלי חגג 70, עוד הצלחנו להתראות כולנו בסקייפ, מה שקורה בקושי פעם בשנה.
&nbsp
שבוע חדש בפתח. התכנון: להיות חכמה יותר בכמה מישורים.

&nbsp
&nbsp
לשאלות המעניינות של פרפרי אהבה:
ב-7 השנים האלה בחו"ל למדתי שהרבה פעמים כן צריכים עזרה של משפחה ושל חברים קרובים, למרות מה שחשבתי קודם. וגם למדתי מה המשמעות של המילה "קשה" במשפט "קשה להיות לבד".
אבל אני לא בטוחה שלמדתי את אלה משום שאנחנו בחו"ל או פשוט משום שבינתיים התבגרתי ב-7 שנים.

shuttles3

New member
תודה לכן

כאב הראש עבר היום בצהריים והיום הצלחתי להיות חכמה יותר. נו, חוץ מהבוקר, כשממש התרגזתי על הילדון המסכן שהתקשה להתארגן בבוקר עם מעבר השעון לשעון קיץ ופשוט נכנסתי לפאניקה...

להמשך השבוע.

היה שבוע מעורבל

הרבה כייף, חברים, טיולים,
והרבה חוסר אנרגיות שמושפע מדברים שקורים בארץ.
מבאס שלמרות המרחק עדיין לא תמיד אפשר להתרחק
סופש עבר בנסיונות רבים במטבח ובמנוחה.
&nbsp
2 דברים שלמדתי על עצמי -
יש הרבה יותר מ2...
לצורך העיניין-
למדתי שהקליטה שלי לשפות לא גרועה כמו שחשבתי (אם כבר אז הפוך) ושאני יכולה להסתדר באנגלית מעולה.
&nbsp
&nbsp

rona73

New member
כן,אחרי תקופה ארוכה מרגישים אחרת.....

לגבי מה שקורה בארץ. גם לי מאוד עצוב ומקווה שמכאן דברים רק השתפרו.לא מהיום למחר כמובן אבל יותר טוב, יהיה..... תרשי לעצמך להינות,זה עושה טוב. לגבי ללמוד שפה,כשאין ברירה וחייבים כי אחרת אי אפשר לתקשר אז רואים שזה לא ממש נורא. :)

למעלה