סופשבוע דויד ברוזה ברשת גימל

סאביבית

New member
סופשבוע דויד ברוזה ברשת גימל ../images/Emo92.gif

רשת גימל מגישה סופשבוע דויד ברוזה שישי שבת 24 25 באוגוסט 2007
שישי 24/8/07 13:00 – 15:00 דויד ברוזה – המיטב – השירים המוכרים והאהובים מכל האלבומים. עורך: ערן ליטוין מגיש: נפתלי מנשה
שישי 24/8/07 18:00 – 19:00 שרים לשרונה – דויד ברוזה ואורחים שרים את שיריה של אימו, הזמרת שרונה אהרון. עורך: חיים א-דור
שבת 25/8/07 11:00 – 12:00 דויד ברוזה בהופעה - זה הכול או כלום – הקלטות מהופעה בתיאטרון ירושלים 2002 עורך: אברהם ינאי
שבת 25/8/07 16:00 – 18:00 מאחורי השירים – דויד ברוזה משמיע ומספר על שיריו הידועים ביותר. התכנית הוקלטה עם הוצאת האלבום דויד ברוזה – המיטב (2004) עורך ומראיין – חיים א-דור
שבת 25/8/07 20:00 – 21:00 דויד ברוזה במצדה – הקלטות מהאלבום שתיעד את הופעתו של דויד ברוזה במצדה – 1994 עורך: יוסי כהנא

sarita4

New member
היום בעולם האינטרנט

צריך ללחוץ על הקישור בבקשה

אבל אני כבר הודיתי בעבר

ואודה שוב - שאני משרתת את האינטרנט יותר מאשר הוא אותי....
תודה בכל מקרה.... שאי ברכה

handlessman

New member
תסתכלו באתר הבית של רשת ג'...

בדיוק כאן בראש העמוד, מעל "המומלצים של ג'" מופיעה תמונה של לא אחר מדויד, על האריזה של זה הכל או כלום! כרגע הוא לא מופיע ברשימה עצמה, אבל העובדה שהוא מתנוסס שם על העמוד (אמנם בקטן, אבל גם זה משהו) בקביעות היא די נחמדה.

glitter8

New member
תןדה רבה סאביבית!../images/Emo24.gif

אח..איזו שבת!! כלום לא יזיז אותי מהרדיו, ומי שפספס , התכנית שרים לשרונה מומלצת ביתר, יש שם שיר אחד , מקסים במיוחד שאני ממליצה עליו בחום- "אלף עיניים ללילה" הביצוע של דיויד פשוט מקסים!!! איפה קונים קסטות ריקות????

YulaShpil

New member
או, יותר טוב:

מישהו יודע איך מקליטים ישירות על המחשב?

handlessman

New member
וואי נכון כמעט התבלבלתי...

אני בשישי-שבת בכינרת (כן, שוב), אז אני לא אצטרך לתמרן בין הים לתוכניות.

handlessman

New member
זה מאוד פשוט. המדריך המזורז להקלטת רדיו ברשת:

מורידים את התוכנה SDP Multimedia, שהיא תוכנה שמאפשרת להקליט כל תחנה על המחשב. תורידו אותה מהקישור שבשורה למעלה ותתקינו אותה. תיכנסו אליה, ואז תראו למטה כמה שורות שצריך להכניס בהן דברים. בשורה הכי תחתונה, שכתוב מעליה URLs, מכניסים את הכתובת URL של התחנה המבוקשת, כדי שהתוכנה תדע באיזו תחנה להקליט. הנה הכתובות URL של התחנות הכי נפוצות, ביניהן רשת ג' שהיא מה שאנחנו צריכים עכשיו: רשת א' : mms://s43wm.castup.net/990310002-52.wmv רשת ב' : mms://s43wm.castup.net/990310001-52.wmv רשת ג' : mms://s08wm.castup.net/990310004-52.wmv גלי צה"ל : mms://stream.msn.co.il/glz-stream גלגלצ : mms://stream.msn.co.il/gglz ערוץ 7 : mms://s67wm.castup.net/992230001-52.wmv קול חי : mms://217.194.192.26/fm ללא הפסקה : http://212.150.51.124/103fm-high ירושלים : mms://147.tapuz.co.il/jerusalem אחרי שמכניסים את הכתובת שרציתם, לוחצים על הלחצן "Go" האדום שלמעלה, בחלון שנפתח בוחרים שם לקובץ שיווצר ומיקום (איפה אתה רוצים לשמור אותו) ולוחצים על "Save". עכשיו זה מקליט מהתחנה שרציתם, עד שאתם לוחצים על Abort באותה שורה של ה-Go, ואז הוא מפסיק להקליט, ויוצאים מהתוכנה. הערה: התוכנה לא מסוגלת ליצור קובץ שאורכו יותר משעה, לכן אם מקליטים בה במשך יותר משעה, אחרי שעה היא יוצרת קובץ חדש, כך שאם התוכנית היא באורך מעל שעה ופחות משעתיים יהיו 2 קבצים, אם היא יותר משעתיים ופחות מ-3, יהיו 3 קבצים וכך הלאה. אם תרצו אני יכול להביא לכם כל מיני תוכנות שיכולות לחבר קבצי אודיו אחד לשני. בכל מקרה, אני אקליט, כך שאני אוכל להפיץ את ההקלטה, אבל אל תבנו אל זה ותקליטו גם בעצמכם, זה מאוד פשוט (נראה מסובך, אבל פשוט).

handlessman

New member
אופס, ושכחתי לשים קישור להורדה של התוכנה...

הנה. ועוד משהו - אם לא תהיו בבית בזמן שהתוכנית מתחילה, יש אפשרות לתכנת זמן הקלטה, שהוא יקליט לבד. לוחצים בשורה למעלה על "Vcr Time", בוחרים זמן ותאריך להתחלת ההקלטה (Vcr On) ולסיום ההקלטה (Vcr Off) ולוחצים OK. אז לוחצים על הכפתור Vcr On בשורה למעלה, והתוכנה תקליט בטווח הזמנים שאמרתם לה. (לא לצאת ממנה כמובן, כלומר גם לא לכבות את המחשב אם אתם הולכים מהבית). ועוד טיפ - בכל הקלטה, גם ידנית וגם מתוכנתת, כדאי לשים להקליט בערך 5-10 לפני שמתחילה התכנית ולעצור 5-10 אחרי שהיא מסתיימת, כי אי אפשר לדעת בדיוק באיזה דיליי התוכנה קולטת את השידורים ביחס לשידורים בלייב. מי שרוצה מוזמן לבדוק, אבל זה עסק מסובך. בכל שאלה אפשר לפנות אליי.

handlessman

New member
אבל זה בשביל לשמוע...

אפשר לשמוע רדיו בכל חור באינטרנט, הם ביקשו להקליט...

למעלה