סופשבוע דויד ברוזה ברשת ג' - ההקלטות

handlessman

New member
סופשבוע דויד ברוזה ברשת ג' - ההקלטות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרגע לו חיכיתם הגיע... אמנם זה לא ערוך (משמע - ישנן פרסומות, וחלק מהקבצים לא מתחילים ישר מהתכניות אלא עם חדשות לפני וכאלה - כמובן שרק מפאת חוסר אפשרות לערוך), אבל אני מניח שזה לא ממש יפריע לכם. בכל אופן, ניתן להוריד מפה את הקובץ שמכיל את כל התכניות (קובץ די גדול, ייקח קצת זמן להוריד), סה"כ 5 במספר (חלקם באים ב-2 או 3 חלקים, אבל גם על זה תוכלו להתגבר). הנחיות למוגבלים שבינינו (בצחוק
) - בעמוד שייפתח יש ללחוץ על "Continue to the Download Page", אחרי זה לחכות שהפס הכחול ייטען, ואז ללחוץ על שם הקובץ שמופיע בכחול ולשמור אותו היכן שאתם רוצים, ופשוט... לחכות. הקובץ הוא קובץ ארכיון, משמע שהוא קובץ מכווץ שמכיל בתוכו את כל קבצי ההקלטות וניתן לפתוח אותו ע"י תוכנות רבות שב-100% יש לכל אחד מכם לפחות אחת מהן על המחשב - WinZip, IZArc, WinRar וכו'... וגם פה - סומך עליכם שתסתדרו. תהנו!!!

2003simba

New member
תבורך, תבורך...

עשית לי את השבוע עכשיו... מאחר ואני לא בארץ, לא יצא לי לשמוע רשת ג' באותו סופ"ש, ועכשיו אני מפצה... תודה רבה!!!!!! ד"א - עוד שבועיים אני אהיה בהופעה של דיוויד ברוזה במלבורן, ואם העניין חוקי אשמח להוריד פה בפורום תמונות מההופעה!

glitter8

New member
בהחלט חוקי לשים תמונות מהופעה בפורום../images/Emo13.gif

וגם נשמח לשמוע חוויות מההופעה! תהני..אפילו פה כמעט אין הופעות נטו של דיויד (בלי מיומנה או אמנים אחרים...)

2003simba

New member
אז זהו שלא...

ההופעה היא לא של דיוויד ברוזה לבד, אלא עם זמרת בשם באדי אסאד. לא ממש ברור לי מה יהיה בהופעה, אם דיוויד ישיר שירים בעיברית בכלל או לא, אבל הספיק לי לשמוע שהוא מגיע עד הלום, בשביל להזמין כרטיסים.. היתה הופעה אחרת לפני כשנה, הופעה שלו לבד וכולה בעיברית והיה נהדר!!!! התמונות לא יצאו לי משהו, אבל הנה אחת מהן... אגב - את ההופעה עם מיומנה עוד לא יצא לי לראות, מקווה שעוד יופיעו כשאגיע לביקור...

glitter8

New member
מבחינתי אין בעיה,

גם אם נלווית אליו זמרת נוספת, אלא אם כן לה יש בעיה עם זה, פה כולם מוזמנים..

למעלה