איך עבר עליכם השבוע ?
מה התוכניות שלכם לסוף השבוע הזה ? האם יש תוכניות ותכנונים לשבוע הבא ?
אלו תוכניות אתם מתכננים לראות בסוף השבוע ובשבוע הקרוב ?

בפינה הזאת אתם מוזמנים להמליץ על רשומות מעניינות, ספרים, הצגות, מצרכים חדשים וכל מה שתרצו. (אפילו אם שמעתם על מבצע נחמד אתם מזומנים להמליץ עליו בפינה הזאת )

)

והיה ממש יפה. העלילה אולי לא משהו אבל הצילומים והאפקטים באמת מדהימים ביותר....

וכמובן גל גדות בעיני נותנת הופעה מרשימה - אבל לזה אני כבר רגילה
הלכתי לצפות ב"וונדר וומן"("אשת חיל" - כך קראו לה בארץ בזמנו) ביום שלישי האחרון. בכל זאת- שנים אני מחכה שזה ייקרה. לא התרשמתי יותר מדי מהסרט, אני חייב לציין וגם גל, לטעמי לא הרשימה מדי כי לא יעזור כלום, כרגע היא שחקנית יותר מדי מוגבלת, לדעתי, אבל זה לא משנה - וונדי סוף סוף קיבלה סרט משלה בקולנוע!!! באמת הגיע הזמן.
קצת באיחור ובכל זאת. זה היה סרט גיבורי על ראשון שלי. אז ברור שנראה לי קצת ילדותי ולא משהו.
לעומת זאת גל נפלאה. לא יודעת אם היא שחקנית טובה. אבל זה לא ״תפקיד אופי״. היא בדיוק מה שהיא צריכה להיות כוונדר וומן - יפהפיה , אנרגטית ומלאה טונות של כריזמה. העובדה שיש לה קסם אישי בשפע וחיוך אמיתי יעזור לה בהמשך.
בעיני היא פשוט כובשת. ( ואני לא מעריצה בת 12 יותר בת 74 )
יצא לי לשים לב השבוע ששם השחקן שמגלם בתאג"ד את שניידר הוא שראל פיטרמן -.השם שלו היה מוכר ובסופו של דבר הבנתי שהוא שיחק בשטיסל את אח של מיכאל אלוני

כמו כן השבוע חזרתי להמשיך לראות את רגליים קרות - אז חוץ מנסביט שזכרתי שהוא שיחק גם בעונות הראשונות (ובגלל זה הוא היה מוכר לי ב'הנעדר'...) הייתה עוד דמות שנראתה לי מוכרת והתברר שמי שמגלם את דיוויד הוא רוברט בת'רסט ואז הבנתי שהוא מוכר לי בגלל 'אחוזת דאונטון' שם הוא גילם את סר אנתוני סטראלן...