סופשבוע הגיע

maiky17

New member
סופשבוע הגיע../images/Emo13.gif../images/Emo178.gif

עד כמה מהר עבר השבוע
איך עבר השבוע באופן כללי
היום הכי טוב, ולמה
היום הכי פחות טוב השבוע
קניית השבוע: שיר/ספר/סרט השבוע: ציטוט השבוע: מחמאת השבוע: הצלחת השבוע: הפתעת השבוע: המלצת השבוע: מלך השבוע: זרקו "הידעת": הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: אין לי כוח: תוכניות לסופשבוע: בשבוע הבא, מצפה ל...:

הידד../images/Emo70.gif הסופשבוע כבר פה ../images/Emo9.gif

עד כמה מהר עבר השבוע- האמת שדי לאט
איך עבר השבוע באופן כללי- היה שבוע לא קל,כי התחלתי לטפל בתינוק ונהיה לחוץ ועמוס ובקושי ישנתי גם. היום הכי טוב, ולמה- יום חמישי- כי סופסוף הייתה לי הזדמנות לבלות עם הבן זוג שלי, הכנתי ארוחת ערב מיוחדת ואפילו פונדו שוקולד
היום הכי פחות טוב השבוע- הממ... יום רביעי, התינוק שמטפלת בו קצת היה לא נינוח בלשון המעטה וממש הרגשתי רע באותו יום. קניית השבוע: משחק מונופול כרטיסי אשראי- התלבטנו, תהינו ואחרי שראינו מה מצב המונופול הישן, קנינו אתמול את מונופול כרטיסי אשראי וזה ממש שווה. מצאתי את עצמי משחקת עם כל המשפחה של הבחור
שיר/ספר/סרט השבוע: אני לא מאמינה שכותבת את זה אבל "אינדיאנה ג'ונס", ממש סרט טוב ושווה לראות גם אם לא אוהבים את הז'אנר, אני הופתעתי לטובה
ציטוט השבוע: לאור העובדה שאת השבוע העברתי בעיקר עם התינוק, אני אחסוך ממכם ציטוטים
מחמאת השבוע: שחשבו שאני אמא של התינוק, כי אני ממש מטפלת בו בהמון אהבה, כל הזמן מחבקת, מנשקת, שרה שירים ואנשים התלהבו מזה בגינה
הצלחת השבוע: השבוע עם התינוק עבר טוב, ואפילו די נהניתי למרות שהיה קצת קשה. הפתעת השבוע: הסרט "אינדיאנה ג'ונס"- לא אוהבת כל כך את הז'אנר אבל בגלל שהבחור הלך איתי לסקס אנד דה סיטי, הבטחתי שאבוא איתו והסרט ממש שווה ומומלץ. המלצת השבוע: לא לפסול כל דבר ישר, אלא לחשוב, לנסות ולהתנסות
מלך השבוע: מלכת השבוע שלי היא Russet, שכל הזמן עונה נכון על החידות.
זרקו "הידעת": אין הפעם
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ... קיש פטריות שקניתי לארוחה המיוחדת עם החבר. הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: עזרתי לאמא של התינוק?
אין לי כוח: לעוד שבוע ארוך ומתיש, מקווה שהשבוע יהיה יותר רגוע... תוכניות לסופשבוע: אתמול בעיקר הסתובבנו עם אמא של הבחור, ואכלנו ארוחת בוהריים ביחד, אחרי זה הבחור הלך לסדר משהו במשרד של אבא שלו ואני בנתיים שיחקתי עם אמא של הבחור ועם אח שלו מונופול ובערב הלכנו ל"אינדיאנה ג'ונס". והיום הולכים להורים שלי ובעיקר משתדלים לנוח
בשבוע הבא, מצפה ל...: מסיבת סיום כיתתית שלא ברור מתי תהיה

Russet

New member
יו, קנינו לאחותי את המונופול לפני שנה וחצי-

מאז אני הסתומה החידה שמתחננת לכולם לשחק איתי

יאלא, מתי את מצטרפת אלינו למשחק../images/Emo35.gif

בדיוק כיסחתי את הבנזוג
רק קנינו אתמול בצהריים וכבר שיחקתי ארבע פעמיים- מי אמר מכורה?

Russet

New member
בשמחה =)

החבר היקר שלי תמיד מנצח אותי במנופול (לנו יש את הישן, קנינו אותו לפני שנה) אבל מפסיד לי קבוע בטאקי הבאסה היא שעד שקניתי לו משחק שתיה, רציתי לפנק אותו כשחזר מהמילואים די הפסקנו לארח מחוסר זמן אבל כן חידשנו את מלאי השתיה

עוד שבת עברה בשקט...

עד כמה מהר עבר השבוע? בעצלתיים...
איך עבר השבוע באופן כללי? בלחץ
היום הכי טוב, ולמה? יום שלישי, פגשתי כמה אנשים מקסימים
היום הכי פחות טוב השבוע? חמישי
קניית השבוע: 2 גופיות יפות זהות, אחת לי ואחת לאמא (היה מבצע מיוחד)
שיר/ספר/סרט השבוע: סרט גרוע שראיתי, "אמא כפייתית"
ציטוט השבוע: "כי את אוהבת אותי" שהצלחתי להוציא מאחותי כמה פעמים בשאלה למה אני עושה דברים מסוימים.
מחמאת השבוע: לא משנה
הצלחת השבוע: גרמתי לאחותי להסכים לתספורת קצרה מהמתוכנן + דירוג לראשונה בחייה
הפתעת השבוע: הנ"ל
המלצת השבוע: לישון פחות, שינה זה בזבוז זמן.
מלך השבוע: הכלב שלי
זרקו "הידעת": הידעת? הגיע הזמן שאני אצבע שוב את השיער
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: לא היה לי זמן וכוח לבשל, חייתי בעיקר על אוכל שאמא הכינה מראש ועל טוסטים מפריכיות אורז (כדאי להישקל באמת).
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: לקחתי את אחותי להסתפר
אין לי כוח: ללימודים, אבל אין לי ברירה כי אני כבר בסוף!!!
תוכניות לסופשבוע: ללמוד למבחן שיש מחר...
בשבוע הבא, מצפה ל...: שופינג עם אחותי שאולי נצרף אלינו מישהי חביבה שאוהבת לשאול שאלות (היא ואחותי יסתדרו מצויין הודות לתחביב המשותף הזה).

Russet

New member
תיכף נגמר...

עד כמה מהר עבר השבוע- בינוני... איך עבר השבוע באופן כללי- כואב, כאבי שיניים בלתי נסבלים היום הכי טוב, ולמה- חמישי, משמרת שהוציאה לי את המיץ אבל גם הוכחתי את עצמי בפני הרבה אנשים במוקד היום הכי פחות טוב השבוע- ום שני, היה יום קשה מאוד, הברזתי מחתונה של חברה וחתכתי מהעבודה בגלל כאב שיניים, אני צריכה טיפול שורש דחוף קניית השבוע: מתנות להרב חברים, אף אחד לא קיבל את המתנה שלו חוץ מחבר טוב שלנו שקנינו לו תמונה, הגענו לפאב השכונתי עם הכלבה שלנו ועוד כלבה שחיפשנו לה בית- נתנו לו אותה בצחוק כמתנת יומולדת אבל הוא קלט את זה ברצינות מלחיצה ועכשיו הגורה שלו, איזה כיף שיר/ספר/סרט השבוע: לא זוכרת איך קוראים לסרט שראיתי עכשיו עם ריס ויתרספון ציטוט השבוע: אמא שלי נקעת מצחוק בטלפון כשהודעתי לה שאנחנו בודקים מעבר לקיבוץ ושיש מצב שגם נתחתן שם אם נעבור לגור שם ואז השתיקה הלחוצה שלה כשהבינה שזה היה ברצינות, בינתיים ירדנו מזה מחמאת השבוע: מרצה שלי שעל אף הממוצע הסביר שלי ולא מעבר בלימודים שאל אותי כבר לגבי תואר 2 הצלחת השבוע: כמויות הטיפולים שעשיתי בעבודה לאנשים שיצאו לחופש או התפטרו היה היסטרית, המנהל שלי פשוט קרא לי בכל כמה דק' והטלתי עליו משימות שלא הספקתי. הפתעת השבוע: מותר גם הפתעה חמוצה נכון? עברתי מרכז הערכה לאחמ"ש ויומיים אח"כ כבר עשיתי את מבחני המחשב בגבעתיים, מהון להון לקח להם שבועיים להחזיר לי תשובה, המנהל שלי הסביר לי שהם מחכים עד שכולם יעשו את המבחן, כמובן בולשיט כי ביום שני הוא אמר לי שאין תשובה והגברת שעשתה אחרונה את המבחן כבר קיבלה הודעה שעברה ויש לה ביום שלישי ריאיון. קצת התמרמרתי בפני המנהל שלי אז בזמן אחת ההפסקות שלי כשניגשתי אליו הוא טרח לספר לי שהמיונים והציונים שלי היו כ"כ טובים שהם לא מזמנים אותי בכלל לריאיון הזה אלא מחכים שתיפתח משרה מקבילה והעבודה תהיה מול נציגים חדשים מהקורס או שייצא מכרז במוקד שלי, כששאלתי מה קודם הוא אמר שכנראה אצלנו- ביאס אותי כי ממש רציתי את המשרה ההיא. המלצת השבוע: אל תחשפו יותר מדי. העבירו מידע עליי מפורום אחר לגמרי באתר אחר שבו אני מוכרת באופן פרטי ואישי מאוד לכאן לאדם שבכלל לא מכיר אותי והיו לו כוונות טובות, זה מאוד מלחיץ לדעת שבלי שביקשתי העבירו עליי פרטים מלך השבוע: אמא ואבא- אתמול היה לי רענון נהיגה, בגלל שיום הולדתי מתקרב לא יחדשו לי את הרישיון אם לא אסיים איתו אבל מסתבר שהייתה לי בעיה ברישום, אתמול על הבוקר הטרדתי את שניהם והם עזרו לי מלא. מלבד זאת הופתעתי לשמוע שהם מתכננים לקנות לי מחשב בעלות של פי 2.5 ממה שהתכוונו בהתחלה. זרקו "הידעת": חם פה לאללה בדרום הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: כנפיים בציפוי פריך הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: רענון נהיגה, ככה אני אוכל להמשיך לנהוג אין לי כוח: לשבוע הקרוב, כולל המון נסיעות ועבודה תוכניות לסופשבוע: אין עוד הרבה אבל אני אלך לאכול ולרדת עם הכלבה בשבוע הבא, מצפה ל...: עמוס עמוס, המון נסיעות וחתונה

למעלה