סופשבוע טוב !!!!

6gaia9

New member
סופשבוע טוב !!!!../images/Emo24.gif

היה לי את השבוע הכי הכי הכי טוב בחיים ... אז ספרו מה עובר עליכם .... לי ממש משעמם למה אני לא יוצאת היום
...

ShadowiT

New member
אממממ

היה לי מבחן בלשון, בוחן באנגלית. המבחן לא היה משהו
, ויש בגרות השנה, פאק. טוב נו אמממ יום רביעי נפגשתי עם דניאל(החדש שהצטרף לפורום, אנחנו מכירים כבר לפני)היה כיף. היום קיבלתי תעודה, היא טובה והכל (ממוצע 93) אבל מעצבן שקיבלתי ציונים מצוינים במקצועות שאני לא אוהבת ובמקצועות שאני רוצה לבחור מגמה והכל קיבלתי ציונים... בסדר. אבל חפיף אני אתמודד
אה וההורים שלי נסעו אתמול לים המלח והם חוזרים רק מחר אחר הצהריים
אז ממש נחמד לי בבית. וזהו. שבוע טוב

DrKasperrrr

New member
קיבלתי תעודות היום!! ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

קיבלתי ב בהתנהגות מרגיש כלייייי סתם זאת טעות לדעתי חח אבל נראה.. והציונים אחלה אפשר להגיד..אחרי שאני אגיד למורה לתנך שהיא צריכה להעלות לי 7 נקודות יהיה לי שלושתרבע נקודות למצטיין ואני יוצא היום יש לי חיים!!!!!!

טולָה

New member
סופש מעולה חברים../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

היה לי שבוע רגיל לגמריי. לימודים וחברים ולך גאיה
כל שבוע את אומרת שהיה לך את השבוע הכי נפלא בעולם אז כאילו תחליטי איזה הכי טוב...
סתם חח הלוואי על כולם חיים נהדרים ושבועות נפלאים[כמו של גאיה חח סתם]
אז תבלו מי שיוצא במזג אוויר חרא הזה

6gaia9

New member
זה פשוט ...

שקרה לי משהו בזמן האחרון שהיה המשאלה שלי כבר הרבה מאוד זמן .... והשבוע זה סוף סוף התגשם ... אז אני פשוט הבן אדם הכי מאושר .... ואף אחד לא יכול להרגיז אותי עכשיו .... אפילו לא אמא ...

שבת שלום כולם ../images/Emo168.gif

אז היה לי בעיקרון אחלה שבוע שבעולם..., שבוע שמח נורא... וקיבלנו היום תעודות ויש לי בעקרון תעודה בסדר לאלה

בואר

New member
השבוע שלי../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

היה לי שבוע משעמם ואפור לא הספקתי חצי מהדברים שרציתי להספיק ובסופו של דבר, היום לפנות בוקר... חתכתי את עצמי כן כן, אני יודעת אתם הולכים לומר "טיפשה, למה עשית את זה" אבל עובדה שזה עזר להוציא את הכאב הנפשי בעזרת כאב פיזי עכשיו ידיד שלי כועס עליי כנ"ל חברה הכי טובה שלי ותוסיפו את אח של ידיד שלי (שגם הוא ידיד שלי) שלא מועיל לסיטואציה... התעודה הייתה גרועה וזהו, חרא שבוע... מוו

Just Adi

New member
היה שבוע מעולה ../images/Emo13.gif חוץ מהסוף../images/Emo80.gif

יש זיכרון חלש אז תסלחו לי. הייתי במכון כושר רק פעם אחת
נו מילא. הייתי יום שלם אצל הידיד הכי טוב שלי, כל כך אוהבת את הבנאדם הזה
אהמ... הייתי עם איזה מישהו... הייתה התחרמנות. היה חביב... יום שישי לא הלכתי לבצפר, לא התחשק לי, נור באה העירה אותי בשמונה בבוקר עם יציאה "אני רוצה שנלך לעזריאלי" רציתי להרביץ לה, אבל חשבתי על זה טיפה ואחרי 10 דק' כבר היינו באוטו של אבא שלי בדרך לקניון הגדול בפתח תקווה [העבודה שלו שני מטר משם]. היה פאנן, בערב ראינו סרט... "אהבה זה כל הסיפור". ו.. סרט מדהים. אבל הוא גורם לחשוב. ואני עדיין אוהבת אותו. חרא, בכיתי ברוב הסרט. 4 חודשים לא ראיתי אותו. אני עדיין אוהבת אותו. זין.

l a d y b i r d

New member
סופשבוע טוב לכולם

אני כבר קיבלתי תעודות בחנוכה...חיחיחי אבל השבוע היה נחמד... אם אני אגיד לכם שאני לא זוכרת מה היה בו אתם תאמינו לי ?

לי היה שבוע חביב ביותר ../images/Emo110.gif

מצאתי עבודה קיבלתי 80 בספורט פעם ראשונה בחיי (כן דפוק אבל מזה התאמצתי, התאמנתי שבועיים ואפילו המורה אמרה שכל הכבוד
) יש לי חבר חדש
אתמול סתם הייתי במסיבה של ידיד שלי, היה נחמד חוץ מקטע אחד.. בעע אבל אינלי כח לפרט יותר מדי.. חוצמזה ידיד שהחליט שהוא לא מסוגל לראותותי יותר בחיים, שלח לי SMS ומזה שמחתי.. ייפי! והיום אני הולכת למשחק של ידיד שלי (מכבי ראשון רולזזז) שיהיה שבוע טוב!
שבת שלום

אני חושבת?!?!?!?!../images/Emo163.gif

שבוע טוב ונעים לכולם!!! היה שבוע נחמד רק בסופו היה די מסריח!!! אז ככה ביום ראשון לא הלכתי לבית הספר עד יום שני..! יום שלישי היה לי יום שדה.. והיה נחמד.. ביום רביעי היה די משעמם ....איייייכככככ רציתי למות משעמום.. יום חמישי קיבלתי מבחנים.. בתנך היסטוריה מחשבים(כן מבחנים על דפים) וספרות!!! שמחתיייייי... והיה נחמד... יום שישי היה כיף אחרי בית הספר הלכתי לקניון(אוביו..)זאת אומרת כל יום שישי אני הולכת לקניון (אחרי בית ספר)! והיה נאייסי..(נחמד..) ואז הגיע הערב.. ולא רציתי לעשות כלום.. ואז התקשרו ואמרו לי"רותם יש התנחלות.." אבא הנחמד של כיסוף לקח אותי הביתה.. איזה נחמד..(מההתנחלות) וכשירדתי מהמכונית הוא הביא לי מתנה... אווווווו איזה נחמד מצידו... (ההורים של כיסוף רצו להודות לי על שעשיתי מסיבת הפתעה לכיסוף,בקמפיו...) פאאאאאאקקקקקקק אני מתחילה לדבר כמו פרחה.. בקיצור.. חזרתי הביתה... נרדמתי... ככה נגמר לי השבוע......... וכולם ביחד "אוווווווווווווו"... אההה שכחתי לציין שכל השבוע עבר בלשמוע חיפושיות (beatels) שבוע טוב ומוצלח לכולם..!!!

fushi e

New member
שבת צ'אלום../images/Emo95.gif

שבוע גשום ומגעיל. קבלת הורים נוראית. אבל ביום חמישי היתה הופעה של יוני בלוך.כיף כיף כיף. מישהו פה אוהב אותו?

shmupiii

New member
סופשבוע טוב לכולם!!

היה לי שבוע מצוין הייתי בהופעה של שחר והיה כייף!! ולא קיבלתי תעודה... רק שבוע הבא

למעלה