סופשבוע ילדים

סופשבוע ילדים ../images/Emo24.gif

איך עבר השבוע?:
משהו טוב שקרה השבוע?:
משהו רע שקרה השבוע?:
שיר השבוע של לורדי:?
שיר השבוע לא של לורדי:?
אלבום השבוע :?
קליפ השבוע :?
ציטוט השבוע :?
יש כמה בפורום שששתי השאלות הבאיות רלוונטיות לגביהם- אנימת השבוע?:
מנגת השבוע:?
ספר השבוע?:
סרט השבוע?:
תוכנית השבוע:?
תמונת השבוע:?

עונה

איך עבר השבוע?: עבר פצייץ. משהו טוב שקרה השבוע?: סופסוף נכנסנו לטכני. משהו רע שקרה השבוע?: עקץ אותי יתוש. נו מה אני אגיד לכם, זה הכי רע שקרה לי. שיר השבוע של לורדי:? kalmageddon שיר השבוע לא של לורדי:? Nightwish - Wanderlust אלבום השבוע :? Children of bodom - Follow the reaper קליפ השבוע :? Gorillaz - 19-2000 ציטוט השבוע :? "יוני, איפה ז'ניה, בא לי לתלוש לו את האוזן שוב" (צח ברגע של שיעמום)

stu from scream

New member
XD

החוצפה! >< משתיקת הכבשים אני אוהב את חניבעל! הוא כמו אחי בדם! הי, אם תתחתנו את יכולה להיות גיסתי :O

TillsWIFE

New member
אבל אם הוא יאכל אותי

החלבונים שלו יהיו הגיסים שלך, והחלבונים שלו מרכיבים אותו, ואז הוא אחיך וגיסך, משמע פרדוקס פיזיקאלי (
) ^^;

TillsWIFE

New member
Van Gogh VS Predator

הסבר קצר לתמונה, כי היא קצת.. אה... טוב. ¬_¬ ה-VAN זה קיצור של Van Gogh , זה נשמע לי מאיים יותר (Not, פשוט לא היה יותר מקום) ._. ובעיקרון ה-AVP שהקיצור ודאי ידוע לכם, הפך להיות משו ממש משוכלל: Against Van Predator... >_< זה קצת לא תואם את התחביר האנגלי, אבל לא משנה ^^;

עונה-

איך עבר השבוע?סוף סוף עבר!! משהו טוב שקרה השבוע?סופסוף יומיים של חופש מבית ספר משהו רע שקרה השבוע?חזרות למסיבת סיום.. שיר השבוע של לורדי?Who's Your Daddy שיר השבוע לא של לורדי?Famous Last Words-My Chemical Romance אלבום השבוע-The Open Door-אוונסנס קליפ השבוע?Welcome To The Black Parade-MCR ציטוט השבוע?"הלוואי והשיעור יגמר כבר!!"

אני...

מסכימה איתך לגמרי על הדבר הרע שקרה השבוע ועם ציטוט השבוע!!! (גם שני אוהבת את MCR ... בעצם היא חול עלייהם! *אני חושבת*)

TillsWIFE

New member
יאי, איזה תמונה קרועה

איך עבר השבוע?: עיין ערך "משו רע שקרה השבוע" X_X משהו טוב שקרה השבוע?: גמרתי היסטוריה וגיאוגרפיה לכל החיים. נשארו לי עוד 3 בגרויות, וסיימתי י"בX!!!!!!!1 /(^o\) (/o^)\ משהו רע שקרה השבוע?: נודע לי השבוע שאני מתחילה שירות מוקדם יותר... בעצם החיים שלי מתחלקים לשני חלקים, החלק הראשון עד יום שני שהיה השבוע (שעד אז הייתי בטוחה שאני מתחילה ב-17 ליולי), והחלק השני מיום שני שהיה השבוע כשהודיעו לי בטלפון שאני מתחילה ב-8 ליולי. (צפו להודעת פרישה בקרוב ~~~\;_; שיר השבוע של לורדי:? מי אבא שלך?! 'O' שיר השבוע לא של לורדי:? Tsuki no kaasu (בעיקר בגלל שהוא היה לבגרות בספורט לתרגיל שלי) אלבום השבוע :? לא אלבום, הדיסק של הצרובים שלי. קליפ השבוע :? לא ממש קליפ, אבל זה כ"כ חמוד ביפנית
ציטוט השבוע :? "הר ברוקבק – כששני גברים הולכים לישון באוהל אחד..." ~o~; אנימת השבוע?: יש כמה, שיעמם לי אז ראיתי שוב את יאמי נו מטסואי (הורדתי אותה לפני שנה וחצי בערך, ותקף אותי חוש נוסטלגי), פיקו (אני לא מתכוונת להרחיב
), Kyo Kara maoh וקליימור שזו רשמית הסדרה החדשה שאני הכי אוהבת מהחדשים של עונת אביב 2007. מנגת השבוע:? פמא וטסובאסה
אני מתקדמת בהן מאוד לאט, אין לי כמעט זמן לשבת לקרוא '_'; ספר השבוע?: הקפות ביער של דלין מתיה ואוצר טמון בסייקלופ של קלייב קאסלר (טוף, זה היה מותח... בערך) //^^ סרט השבוע?: ראיתי את חניבעל- מקור הרוע עם אמא שלי (ז"א ראיתי אותו כבר בקולנוע לפני כמה זמן, והחלטתי להראות אותו לאמא שלי אתמול והיא כל הסרט: "אוי איזה מסכן, תראי מה עשו לו, בטח שהוא מתנהג ככה" ואני: "אמא, זה לא סרט דוקומנטרי, זה אימה, את אמורה להנות מאיך שהוא הורג ואוכל את האנשים! ולא לנתח אותו פסיכולוגית" והיא: "אבל זה פשוט לרחם עליו, כזה מסכן, מה שעשו לאחותו, בטח שזה משפיע עליו ככה, אוי מסכן"...
) תוכנית השבוע:? Queer as folk כאילו היא נגמרה לפני שנתיים, אבל התחלתי לראות מחדש. קבלו דוגמית תמונת השבוע:? פשוט לאנוס אותו... *sigh*

who am i1

New member
כן

איך עבר השבוע?: השבוע האחרון ללימודים לא יכול להיות יותר טוב מזה משהו טוב שקרה השבוע?: הגשמתי משהו כמו חלום תרומת דם משהו רע שקרה השבוע?: תאמינו לי שאין לכם כוח לשמוע על הצרות שלי שיר השבוע של לורדי:? בלד רד סנדמן שיר השבוע לא של לורדי:? היום יום הולדת אלבום השבוע :? Converting Vegetarians קליפ השבוע :? חלליות ציטוט השבוע :? אני לא אוהב לצטט אחרים זה גורם להם להיות מדי חשובים אנימת השבוע?: לא רואה מנגת השבוע:? לא קורא ספר השבוע?: גם זה לא סרט השבוע?: לא הפעם תוכנית השבוע:? אה תמונת השבוע:?

למעלה