Tumor Suppressor
New member
סופשבוע כאן! מה מתבשל? ../images/Emo140.gif
אצלי סופשבוע בינתיים בסימן עצלנות... חגגנו היום בארוחה בקלואליס, הכי קרניבורי היה חזה מולארד בגרנד מרנייה, מעולה! חוצמזה הכנתי עוגת בננות של לחם ארז כיוון שהיו בננות בשלות מדי, אחלה מתכון, יצא ממש טעים ולא פחות חשוב - הכל בקערה אחת הנה המתכון (אני הכנתי עם קמח מלא) - עוגת בננות של לחם ארז: חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק (באורך 35 ס"מ): 150 גרם חמאה רכה 1 כוס סוכר 4 ביצים 2 1/2 כוסות קמח 1/4 כפית קינמון 1/2 כפית סודה לשתייה 1/2 כפית אבקת אפייה 1 1/2 כוסות רסק מבננות צהובות 1/2 כוס שוקולד צ´יפס :: הוראות הכנה + מחממים תנור ל-180 מעלות. + במיקסר מקציפים את החמאה עם סוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת קרמית. + בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבלים כ-2 דקות ומוסיפים בננה ושוקולד. + יוצקים את התערובת לתבניות משומנות ואופים כ-35 דקות או עד למבחן הקיסם. מה אוכלים אצלכם?
אצלי סופשבוע בינתיים בסימן עצלנות... חגגנו היום בארוחה בקלואליס, הכי קרניבורי היה חזה מולארד בגרנד מרנייה, מעולה! חוצמזה הכנתי עוגת בננות של לחם ארז כיוון שהיו בננות בשלות מדי, אחלה מתכון, יצא ממש טעים ולא פחות חשוב - הכל בקערה אחת הנה המתכון (אני הכנתי עם קמח מלא) - עוגת בננות של לחם ארז: חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק (באורך 35 ס"מ): 150 גרם חמאה רכה 1 כוס סוכר 4 ביצים 2 1/2 כוסות קמח 1/4 כפית קינמון 1/2 כפית סודה לשתייה 1/2 כפית אבקת אפייה 1 1/2 כוסות רסק מבננות צהובות 1/2 כוס שוקולד צ´יפס :: הוראות הכנה + מחממים תנור ל-180 מעלות. + במיקסר מקציפים את החמאה עם סוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת קרמית. + בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבלים כ-2 דקות ומוסיפים בננה ושוקולד. + יוצקים את התערובת לתבניות משומנות ואופים כ-35 דקות או עד למבחן הקיסם. מה אוכלים אצלכם?