סופשבוע -לכל אלה שהיו בהופעה מקווה שנהנתם.

sapirs1

New member
סופשבוע -לכל אלה שהיו בהופעה מקווה שנהנתם.

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

R h o n e

New member
בכייףףף.... ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אביב : אממ....אין
-שיר השבוע לא של אביב : אינטיליגנציה- שלומי שבן -אלבום השבוע: קח שירים - כנסיית השכל -משפט השבוע: ממ... אין -משהו שעשה את השבוע הזה : שיש לי עותק של קח שיריםםםם =))))) -משהו שהרס את השבוע הזה: אין כזה - מסר לאומה : תעשו מה שבראש שלכם.. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לא יודע, מה שיבוא - תמונה השבוע : אין כזאת תודה לכולכם

hagzi

New member
דאבל השנה זה שלנו!../images/Emo29.gif

שיר השבוע של אביב : לא יודעת -שיר השבוע לא של אביב : fix you- coldplay -אלבום השבוע: לא יודעת -משפט השבוע: "מעגל שמיניסטים זה לא באמת מעגל כי המגרש מרובע" אביב מגיעה לתובנות חדשות -משהו שעשה את השבוע הזה : דאבל, מדריכה מצטיינת, הפיכה לשמיניסטית, מחנה קיץ מדהים!!! שבוע נפלא... -משהו שהרס את השבוע הזה: שהשמיניסטים עזבו נראהלי - מסר לאומה : דאבל השנה זה שלנו - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מנוחה - תמונה השבוע : היא עמוק בראש שלי, לא על המחשב

Forever NemeSh

New member
../images/Emo42.gif

-שיר השבוע של אביב : בשבילך -שיר השבוע לא של אביב : מאמי- שוטי הנבואה -אלבום השבוע: paradise in me- K's Choise -משפט השבוע: עד שיהיה טוב. -משהו שעשה את השבוע הזה : האירוע בחמישי -משהו שהרס את השבוע הזה: הריב עם ההורים בשישי - מסר לאומה : אף פעם אל תפסיקו לחלום!
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: למצוא עבודה
- תמונה השבוע : אין.

Hosh17

New member
משהו נשמע לא מכוון

שיר השבוע של אביב : חדר קטן -שיר השבוע לא של אביב : שירים של יזהר אשדות....הרבה כאלה -אלבום השבוע: אין -משפט השבוע: אין -משהו שעשה את השבוע הזה : כלום -משהו שהרס את השבוע הזה: כלום - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

שיר השבוע של אביב : חצר המלך
-שיר השבוע לא של אביב : אל תדברי על אריק- שלומי שבן -אלבום השבוע: אוסף שירי אהבה.. [זה מה ששומעים בבית הזה כל היום..
] -משפט השבוע: "אין דרך לשלום.. שלום היא הדרך.." [מישהי אמרה לי את זה, וכ"כ שמחתי, ואמרתי לה להמשיך ללכת בדרך הזו, היא כולה בכיתה ח'.. אבל שתמשיך, ושלא תשכח את המשפט הזה..] -משהו שעשה את השבוע הזה : הקורס.. -משהו שהרס את השבוע הזה: לא יודעת [סוף סוף!] - מסר לאומה : אני רוצה שתקראו את הפוסט הזה.. מעניין אותי מה אנשים חושבים על הכתיבה וזה [זה חשוב לי.].. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אירוח בין יישובי [זה השבוע?! חח] - תמונה השבוע :

מעיין51

New member
תני לו ללכת

שיר השבוע של אביב : הרואין -שיר השבוע לא של אביב : החומה -אלבום השבוע: ממנטו-מורי\החומה -משפט השבוע: תהיו חופשיים -משהו שעשה את השבוע הזה : ההופעה באמפי וואהל -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : תהיו חופשיים ושימו זין גדול על העולם הזה" - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אילת - תמונה השבוע :

ח לו לים

New member
מממ ../images/Emo176.gif

שיר השבוע של אביב : חלולים. -שיר השבוע לא של אביב : אין לי סיכוי-אביתר בנאי -אלבום השבוע: אביתר בנאי-אביתר בנאי -משפט השבוע: ''..מי בא לישון איתי מזלגות בכנרת?'' -משהו שעשה את השבוע הזה : שטר של 50 על הרצפה?
-משהו שהרס את השבוע הזה: אני והחבר נפרדנו. - מסר לאומה : תדליקו מזגן חם בחוץ. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שום דבר מיוחד.

אין חשש, פותח דף חדש.

שיר השבוע של אביב: צלקות ואלימות. שיר השבוע לא של אביב: The Perfect Element של Pain Of Salvation. אלבום השבוע: שבלול. משפט השבוע: אין לי. משהו שעשה את השבוע הזה: ישנתי אצל גאות והיה מעולה, וההופעה אתמול. משהו שהרס את השבוע הזה: מצברוח. מסר לאומה: ... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: בת דודה שלי באה לחודש בארץ אחריי שנה שלא ראיתי אותה. תמונה השבוע: אין.

moriboy666

New member
היהודים החדש.. לרוץ לקנות.

סתם אפשר גמ להוריד!.. חח שיר השבוע של אביב :שומקום -שיר השבוע לא של אביב :רציתי לראות -אלבום השבוע:פרוטה פרוטה פרוטה!!!!!!קיבלתי היום פוסטר!!!! אני מרגיש כמו ילד..חח -משפט השבוע: לא יודע -משהו שעשה את השבוע הזה :מה היה בו בכלל..אינ לא זוכר -משהו שהרס את השבוע הזה:שהוא התחיל שוב - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:שייגמר - תמונה השבוע :

TairAtias

New member
איזה כיף היה אתמול

שיר השבוע של אביב : ללב שלי אין בית/הכי קרוב לבד גרסת הבלוז -שיר השבוע לא של אביב : אוטוביוגרפיה של הכנסייה -אלבום השבוע:הממ אין -משפט השבוע:אני אוהב אותך -משהו שעשה את השבוע הזה :מחנה קיץ, ההופעה של אביב -משהו שהרס את השבוע הזה:הפרידה במחנה קיץ - מסר לאומה :החיים יפים - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:לקנות את החדש של היהודים! - תמונה השבוע :

sapirs1

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אביב :צלקות ובמילים אחרות. -שיר השבוע לא של אביב :ככלות הקול והתמונה ,וצילו של יום קיץ -יזהר אשדות ,דנה ברגר -לומדת לעוף אלבום השבוע:מוש בן ארי -משא ומתן. -משפט השבוע אחד האמריקאים : מה זה הוא מתנהג כמו ערבי מה זה הדיבור הזה ,אצלנו מרביצים ל"גנגסטר" כאלה (הוא הצביע על ערס כזה ). -משהו שעשה את השבוע הזה :חברות שלי . שישי עם האמריקאים
. -משהו שהרס את השבוע הזה:לא משנה. - מסר לאומה :אני אוהבת אמריקאים . - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:מחנה קיץ =]!,יומולדת לי . - תמונה השבוע :

יפה לאביב שפם צרפתי?

שיר השבוע של אביב : בואי אלי -שיר השבוע לא של אביב : בלי לומר מילה- שלום חנוך -אלבום השבוע: radiohead- the bends -משפט השבוע: תמיד לסוכריה הרביעית יש טעם של פסטרמה! -משהו שעשה את השבוע הזה : שתי הופעות בסופשבוע [שלום ואביב] -משהו שהרס את השבוע הזה:עוד לא היה משהו שהרס אני חושבת - מסר לאומה : לא יורים על משאית בנזין בכביש המהיר! ...WTF? - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - - תמונה השבוע : פוסטר משופץ על הקיר שלי.

galush29

New member
כמה צלקות זה כל מה שנשאר...

שיר השבוע של אביב :בואי אליי,ועוד בלייב
-שיר השבוע לא של אביב : - -אלבום השבוע: - -משפט השבוע:"אביב ילד!!!,סתומרת אשתו"XD -משהו שעשה את השבוע הזה :אמפי וואהל!!!!! -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה :זה החופש הכי טוב שלייי=]]]]]]]]XD - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:קצת יותר משבוע אבל...סופסוף משכורת:) - תמונה השבוע :

למעלה