סופשבוע לפנויים/פנוייות עם מגבלות

p_nurit

New member
סופשבוע לפנויים/פנוייות עם מגבלות

מצורף קישור על מבצע לסוף שבוע לנכים בדירות נופש המתאימות לנכים ופעילות רבה. דרך מצויינת להכיר. נורית

p_nurit

New member
הקישור הנכון

סליחה על הקישור המוטעה. אני כאן מביאה קישור נכון

maruan

New member
לכבוד אלון מה העניינים אני רוצה

להבהיר משהו אני חושב שאתה טועה זה לא יומיים ב-825 ש"ח אלא יומיים ב82.25 כלומר שמונים ושתיים עשרים וחמש אגורות מה אתה אומר ??:))))) למען האמת כולם מנצלים את הנכים חבל מאוד ואיך שאומרים לא בריא להיות חולה ותחשוב על זה אלון אחי מאחל לך כול טוב והמון המון בריאות בכבוד רב מרואן

alonpaz

New member
מרנום- דבר ראשון החלמה מהירה!......

דבר שני ב- 825 ש"ח אני יכול לבלות לפחות ארבעה ימים באילת ועוד עם טיסות הלוך ושוב!

maruan

New member
תודה רבה חברי אלון פז אני סתם

צחקתי איתך בקשר למחיר לינה שמונים ושתים עשרים וחמש אגורות זה היה בגלל שהמחירים כול כך מופקעים וזה בגלל ניצול האנשים לנכים אני לא מתפלא יש המון אנשים שאין להם רחמנות ואין להם אנושיות אבל אם נארגן קבוצה גדולה מעל 20 איש אני בטוח שיעשו לנו מחיר טוב כי אני חושב שכייף יהיה לנו אם נתפגש באיזשהו מקום בשביל הכייף ובשביל שנכיר אחד את השיני אני מחכה לזה לפגוש את כולם יום מן הימים כי אני יש לי סקרנות איך כול אחד ניראה ואני אשמח להכיר אותכם והעונג הוא כולו שלי ואני מאחל לך ולכולם המון המון בריאות תשמור על עצמך יאללה נשתמע בכבוד רב מרואן
ישראל הוא ה-
שלי

p_nurit

New member
אני פשוט שמעתי על המבצע הזה

ואולי אתם צודקים וזה יקר, אך זו הזדמנות טובה להכיר, ולדעתי לפחות שווה לבדוק. אם תוכלו להגיע עצמאית יחסוךךך לכם 300 ש"ח נורית

maruan

New member
אני לא חושב שזה בית מלון זה הרעיון

שלום רב לכולם אם יום מן הימים נחליט להפגש אז עדיף שניפגש לא בבית מלון כי בתי המלון יקרים ולא מתחשבים ובמיוחד שהמצב הכלכלי לא כול כך טוב בגלל שלצערי אין תיירות בגלל המצב הביטחוני אז עדיף שנתאם אם יום אחד נחליט להפגש כדי שנכיר אחד את השיני באיזשהו קיבוץ או מושב שיארח אותנו לשבוע ימים ונשלם להם ביטח זה יהיה זול ועדיף לכול כיס מאשר בית מלון אשמח מאוד להכיר את כולכם וזה יהיה העונג שלי והכבוד להכיר אותכם מאחל לכולכם סוף שבוע טוב רגוע שקט ומתוק מכול הלב ואיך שאומרים לא בריא להיות חולה .;))
ישראל הוא ה-
שלי לעד
חזק מכול ה-
לכולם תשמרו על עצמכם יאללה ביי

למעלה