להבהיר משהו אני חושב שאתה טועה זה לא יומיים ב-825 ש"ח אלא יומיים ב82.25 כלומר שמונים ושתיים עשרים וחמש אגורות מה אתה אומר ??)))) למען האמת כולם מנצלים את הנכים חבל מאוד ואיך שאומרים לא בריא להיות חולה ותחשוב על זה אלון אחי מאחל לך כול טוב והמון המון בריאות בכבוד רב מרואן
צחקתי איתך בקשר למחיר לינה שמונים ושתים עשרים וחמש אגורות זה היה בגלל שהמחירים כול כך מופקעים וזה בגלל ניצול האנשים לנכים אני לא מתפלא יש המון אנשים שאין להם רחמנות ואין להם אנושיות אבל אם נארגן קבוצה גדולה מעל 20 איש אני בטוח שיעשו לנו מחיר טוב כי אני חושב שכייף יהיה לנו אם נתפגש באיזשהו מקום בשביל הכייף ובשביל שנכיר אחד את השיני אני מחכה לזה לפגוש את כולם יום מן הימים כי אני יש לי סקרנות איך כול אחד ניראה ואני אשמח להכיר אותכם והעונג הוא כולו שלי ואני מאחל לך ולכולם המון המון בריאות תשמור על עצמך יאללה נשתמע בכבוד רב מרואן
שלום רב לכולם אם יום מן הימים נחליט להפגש אז עדיף שניפגש לא בבית מלון כי בתי המלון יקרים ולא מתחשבים ובמיוחד שהמצב הכלכלי לא כול כך טוב בגלל שלצערי אין תיירות בגלל המצב הביטחוני אז עדיף שנתאם אם יום אחד נחליט להפגש כדי שנכיר אחד את השיני באיזשהו קיבוץ או מושב שיארח אותנו לשבוע ימים ונשלם להם ביטח זה יהיה זול ועדיף לכול כיס מאשר בית מלון אשמח מאוד להכיר את כולכם וזה יהיה העונג שלי והכבוד להכיר אותכם מאחל לכולכם סוף שבוע טוב רגוע שקט ומתוק מכול הלב ואיך שאומרים לא בריא להיות חולה .)