סופשבוע מדהים!!

קרן משם

New member
סופשבוע מדהים!!

עבר על כוחותינו [משפחתנו] כשלקחנו מזוודה ו3 ילדים ויצאנו לטייל... למרות מזג האויר המצ'וגע והלא נורמלי, למרות המרחק הרב שנסענו...למרות ה3 ילדים הקטנים ש.....נהננו!! אז איפה היינו? התחלנו ב...........מישהו מזהה??????????

קרן משם

New member
משם המשכנו לעיר

Villány, בעיר הזאת ביקרנו במפעל יין וראינו מכונות בגודל אסטרונומי ואת תהליך יצירת היין....כמובן שגם שתינו מהיין המוכר והבאמת מיוחד שמיוצר בעיר הנ"ל...[זה לא הטוקאי הידוע!!] הצילומים חובבניים שלי שצולמו ע"י מצלמה דיגיטלית, עמכם הסליחה:)

קרן משם

New member
משם המשכנו לעיר Pesc...

שם ביקרנו בכמה מקומות בינהם כנסייה מדהימה...שלא נתנו לי לצלם אותה מבפנים... אגב אני לא חובבת טיולי כנסיות אך לבית כנסת היחיד והמיוחד [לפי סיפורים] שקיים בעיר הנ"ל לא נתנו לנו להכנס עקב שיפוצים.... --->>>הכנסיה, למרות שאני וכנסיות לא ממש חברים אני חייבת להודות שיש כאלה מדהימות ביופיים!!

קרן משם

New member
ביקור במוזיאון של Vasarely [וזרלי]

מישהו שמע עליו פעם? כי אני לא עד היום, שנדור [בעלי] מספר שהוא ממש מפורסם!! בכולופן צילמנו כמה יצירות מדהימות שלו אך אשלח במקבץ רק 2 מתוכם.... הראשונה מדהימה לטעמי--->>

אלהלה

New member
וסראלי מאוד מפורסם../images/Emo13.gif רק שגם לי

נודע שהוא הונגרי כשביקרתי בהונגריה, והטיול שלכם נראה יפה מאוד

טומי*

New member
המקום מוכר לי...אפילו הייתי שם....

אבל לא זוכר מה שם המקום. תמונות יפות קרן

קרן משם

New member
טומי, רוצה גלגל הצלה?

זה מאותו המקום....זה ארמון כמובן....וזה נמצא ב....

טומי*

New member
אם אני לא טועה אז באיזור פאצ'..

אבל ממש לא בטוח בזה. זה היה מיזמן שהייתי שם

דרדרית

New member
ומעט מידע על הצייר וסארלי

וסארלי הוא צייר הונגרי (1908-1997) שנודע בעיקר בזכות סגנון הציורים המיוחד שלו המאופיין באשלייה אופטית של הצורות שצייר. הוא נולד בפאז' אך פעל בעיקר בצרפת, שם גם ממוקם מוזיאון על שמו.

vera2

New member
לדרדרית../images/Emo140.gif

האינפומציה על הצייר וסארלי מאוד מענין והאתר עם הקישור פותח לי צוהר לנושא שעוד לא נגעתי בו הרבה תודה הוספתי למועדפים.

B T1

New member
A megboldogult anyosomnak

is az volt a maniaja hogy hires magyarokat keressen pedig ha a hiressek ott maradtak volna Magyarorszagon a mai napig a kutya se hallott volna roluk A magyarazat az hogy vannak tehetseges magyarok de ott mar mint Magyarorszagon nincs lehetoseguk ervenyesulni

למעלה