סופשבוע נעים ורגוע

סופשבוע נעים ורגוע../images/Emo57.gif../images/Emo180.gif

עוד שבוע מסתיים בחופש הגדול ואפשר לנשום לרווחה... או שלא...חחח... כל הריצות סביב החוגים,הילדים, הלימודים.... טוב,נו...למה לקטר צריך למצוא את הטוב בכל דבר...
שיהיה רק טוב

מממאיה35

New member
וואי אני בשוק..

מממ.. מאז הודעת הפרידה של הילה בסגול, בה כתבתי לה
הצצתי בפורום עוד כמה ימים וראיתי שאין תגובה ואין פה כלום, אז לא נכנסתי לכאן יותר.. ועכשיו פתאום <כן כן, אין פתאום ואין מקריות> נכנסתי שוב, ואני רואה מלא דפים שעברו להם פה בפרדס.. לא ידעתי שהפורום הזה קם לתחייה. אז קודם כל
למנהלת החדשה, ו-- אפשר לחזור למעגל? אה כן, וגם שבת שלום!
אני אוטוטו (עוד שעה בערך) הולכת ללמוד רייקי1 כבר המון זמן שאני רוצה, ובגלל שאני טסה עוד שבוע וחצי לחו"ל ל3 חודשים, החלטתי שאעשה את זה לפני הנסיעה. אז היום זה מגיע, ואני, האמת - מתרגשת מאוד.

מגי 336

New member
אכן, הפורום חי ופועם ../images/Emo24.gif

בהצלחה בקורס רייקי, האם זהו הצעד הראשון שלך לעולם הרוחני?

מממאיה35

New member
לא ממש לא הצעד הראשון..

אני כבר איזה שלוש שנים בתחום.. בעיקר בלמידה. עשיתי כל מיני סדנאות פה ושם. יוגה צחוק, מדיטציות וכו'. כבר שנתיים שפעם בשבוע אני רוקדת "תנועה לגוף ולנפש" <ריו אבירטו למי שמכירה> והעיקר הוא "הקורס בניסים" שאני בו כבר איזה 10 חודשים. התרגול הוא יוםיומי, המפגשים הם שבועיים. כמה צמיחה הקורס הביא לי, וכמה סליחה וכמה ריפוי, זה מדהים.. והסתכלות על הדברים היא שונה, ויש הרבה קבלה של הדברים.. והשלמה, וחמלה. טוב נו זה גם בעקבות טיפול פסיכולוגי שעברתי <זה גם סוג של עבודה רוחנית, לא?> אז העבודה היא פנימית וחיצונית, גוף-נפש במקביל.. טוב לחזור

רותי 11

New member
מממאיה35 שיהיה לך בהצלחה

בלימודים זה כל כך כיף ללמוד משהו שאנחנו כל כך מחוברים אליו זה נותן המון אנרגיות כייפיות

היי מאיה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo23.gif

תודה על האיחולים הלבביים
את מוזמנת לשוב ולקחת כאן חלק פעיל
מזל טוב על לימודי הרייקי
אני בטוחה שאת נהנית ואת מוזמנת לחלוק כאן את חוויותייך
לאן את טסה בעוד שבוע וחצי?

מממאיה35

New member
חוויות + ../images/Emo160.gif

היה כיף ומרגיע מאוד.. חזרתי הביתה מותשת ונכנסתי לישון לאיזה 4 שעות.. בדרך גם התעוררתי מבחילה נוראית שתקפה אותי, אבל עשיתי לי רייקי ועבר
אני מאמינה שזה חלק מניקוי הגוף בגלל החניכה שעברתי <עברתי שתיים אתמול, השלישית ביום ג'>. שמחתי שבחרתי לעשות משהו למען עצמי בשבת האחרונה "הנורמלית" שלי כאן לפני שאני טסה.. שמחתי שבחרתי לעשות משהו מרגיע למען הנפש שלי. היה לי כיף.. ועוד יהיה.. היום הבחילה כבר נעלמה לה.. בצהרים נחתי ושוב עשיתי לי רייקי לגרון, לכל מקרה שלא יהיה
אני טסה לארה"ב ל 3 חודשים. בהתחלה ניו יורק <טיול + ראש השנה עם המשפחה דודים בני דודים וכו'> ואחכ עוברת למסצוסטס לאוניברסיטה לסוג של חילופי סטודנטים. אפחד לא בא במקומי ועדין זה חילופים.. מלגה מלאה, תנאים טובים ובעיקר - חוויה מצמיחה ומעשירה.. אפעם לא היית בארהב, מעבר לזה שבמסגרת חילופי הסטודנטים יש לי אפשרות לעבוד בשיטות אנליטיות מתקדמות שאינן זמינות אצלנו. אז אזכה בחשיפה לשיטות מתקדמות ביותר, החלפת דעות וכו'. וגם כמובן ההתנסות בשהייה לבד בארץ "זרה".. סה"כ אני רואה את זה כאתגר וכתקופה נפלאה שאוטוטו אני נכנסת אליה.. באמת תקופה של למידה וצמיחה והתפתחות גם אקדמית וגם נפשית- רוחנית אינטקלטואלית.

למעלה