שבת מבורכת../images/Emo68.gif
המחשב עשה לי בעיות... ת'רגזתי עליו.. המטפלת שלי "מחייכת" כששומעת שאני מרגישה זעם, היא אומרת שזו התקדמות ואני.. אני נלחצת, לא אוהבת ת'רגעים האלה..אבל.. הצלחתי לגבור על בעיית תפקוד המחשב, מה שמעודד לי ביותר
ובנוסף לתחושה הפחות נעימה, הזכיר לי העניין את הקשר המעניין שנוצר כאן, טעם של געגוע ו..תמיהה (איך במהירות כזו אני מרגישה "שייכת"). בוזית מקסימה, מרגישה צורך לציין שאת.. את.. את נכנסת ללב, עיבדת חלקה..השקת..ופרח מלבלב לו.. בשמך, מה שמעלה בי זיכרונות מהשיר של קורין "אי שם בלב פרח מלבלב..." קראתי על החלום מלא הרגשות שכתבת,אני חושבת שיש בו המון עומק, משקף הרבה מכל מה שעובר עליך ובך, הפחד, החסימות, חוסר היכולת בעשייה <כסא גלגלים> התחושה שבבדידות... יש שם הרבה.. ולך יש לבטח פירושים רבים והבנות ברורות יותר לפשר הסמלים שהביא לך החלום, ומי כמוך רואה שאת ההשתקפות ה"מציאותית" שהביא לך החלום הזה, יש בו סיומת מלאת אור,כל תשוקותייך מחייכים אליך ... את רואה לא רק אני מחוייכת אליך, יש בך מין קסם שכזה
. שמחה לשמוע על שינוי הטיפול, אני לא מכירה את כדור השינה שציינת אבל .. מזה משנה איך קוראים למה שמביא אותך לחלומות?!? מקווה שחלומות וורודים יעטפו אותך. אני מרגישה טוב עכשיו, אחרי שה"קריזה" חלפה, כל כך נבהלתי ממנה... ה"רעש" בראש, כמו 6 תחנות רדיו בווליום עוצמתי וצורמני ואין סופ מקצבים דופקים בתאים האפלים שבראש.. בבעעעע ש ו נ א ת א ת ז ה !!!!!! אבל.. אבל זה עבר, ויש לי אורח שקרוב לליבי, מה שמוסיף גוונים לשבת. אז, שתהייה לנו שבת מלאת שכינה