סופשבוע נעים יקיריי

בוזיקית

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אם לא הספקתי להדליק נרות כי נרדמתי, לפחות אני עושה את זה כאן עכשיו...

שבת מבורכת לכולם

שבת של מנוחה . לצערי אני עובד בימי שבת , כל יום שבת למעשה. כך יוצא שאין לי את האפשרות הזו שיש לכם והיא לנוח מכל השבוע שהיה . אבל מודה לפחות שיש לי עבודה ויש ממה לחיות ! אך יחד עם זה הכוחות אט אט נחלשים להם ואני מתעייף לעיתים קרובות מאד. העייפות הזו גורמת לי לתקופות לא טובות ולהתנהגויות לא רצויות, כגון כעס בלתי מוסבר, תיסכול, הרבה מאד עצבים שנאגרים אצלי ללא אפשרות להתפרץ. הם מתפרצים אצלי בכל מיני דברים שאני כותב ולעיתים קרובות מאד אני גם פוגע ללא מתכוון באנשים, נורא צר לי על כך . מאחל לכם שבת שלום חברים אריה

מאבד את עצמי ובכך מאבד

את חבריי . יש למישהו עצות איך אני יכול להתגבר על כמות הכעס שנצברה בי כל כך הרבה זמן? טיפול טיפול בטח יגידו ...אני יודע ולמעשה זה מה שאני הולך לעשות בקרוב, בשביל עצמי. אבל בינתיים ? איך משתחררים מזה? איך נותנים לנפש שבי להירגע? איך אני יכול להפסיק לפגוע באנשים כל הזמן? אני לא אדם רע, אני חושב שאני אדם טוב. אבל כל הזמן פוגע באחרים וזה מאד מאד כואב לי אחר כך , לפחות פה אני יכול להוציא את זה על ידיי כתיבה וזה קצת עוזר ,ככה הדמעות נאספות להן חזרה אל תוך עיניי עד ששוב ירצו לצאת להן. מה אני עושה עם עצמי ? ? ? מה ?

מכבס...תפסיק לתלות :)

מה שחשוב הרבה יותר מהפגיעה באנשים הוא הפגיעה בעצמך, כמה אפשר לשמור בפנים את כל ה"ג'יפה" ועוד להתאמץ לאסוף "תדמעות> חזרה פנימה..?!? יש מיניי דרכים לשחרר, ומי כמונו יודע כמה קשה הדבר.. לשחרר מה שמורגל להשאר מאולף בפנים עד כאב, אז, ראשית תשמח שמצליח לצאת ממך אל החוץ מה שאמור לצאת, אמנם יוצא כרגע כמו חסר שליטה, אבל יוצא, והלוואי וימשיך לצאת, לא בריא להשאיר בתוכנו שאריות, זה לא מה שנכון לסחוב על הגב ובבטן העדינה שלנו. יש בך רגשות ויש סערות, אז, לפני מיני הרפיות אולי נכון להוציא ב"אגרסיביות" חלק ממה שזקוק להשתחרר, אולי דרך הליכה מהירה? אפילו 10 דקות של הליכה מהירה.. תזיע חלק מהקריזה החוצה.. אחכ תוכל להכניס להרפייה את גופך, אני מתרגלת כבר כמה חודשים את ההליכה הזו וללא ספק היא עוזרת לי <למרות שאני מזייפת לפעמים> . וכן " טיפול טיפול, בהחלט יטיב ואני שמחה שזה בתכנון :) אז, אנשים נפגעים?? כיף לך שיש לך חלק כזה שיכול גם לבעוט, אבל מה.. אתה מכאיב להם?? או.. לעצמך?? אממ... מכבס, יש לך תחביבים?? ניסית אולי לקחת צבע לידים?? לפעמים מגלים שיש תוצאות :) אולי יהייה בי העוז לשלוח תמונה 1 שלי ..

דולידול

New member
מכבס תולה - בטח שתתעייף

קודם כל זה שאתה פוגע באחרים וכואב לך אחר"כ זה כבר דבר בחלקו טוב, כי לפחות יש בך מודעות לכך שזה פוגע בחברייך אז אתה כבר בדרך הנכונה וזה טוב מאוד. צריך להוציא את האנרגיות האלה הכעס הזה על דברים אחרים שמתבטאים בשיחרור הגוף כמו ריצה, הליכה מהירה, ספורט כל שהו או לפעמיים וזה ישמע לכם שטותי אבל לקחת כרית ולהכות בה בכל הכוח עד שתתעייף. או ללכת לאיזה מקום שומם ורק לצעוק בכל הכח. בנוסף תלמד את עצמך לספור עד 10 לפני שאתה עונה לאיזה חבר, ממליצים את זה הרבה לתלמידים בביה"ס ואז זה הופך להרגל לא להגיב מהר. כנראה שיש בך גם אימפולסיביות, לכן גם הרגעה עצמית תעזור בעניין, כמו נשימות לבטן.

שבת מבורכת../images/Emo68.gif

המחשב עשה לי בעיות... ת'רגזתי עליו.. המטפלת שלי "מחייכת" כששומעת שאני מרגישה זעם, היא אומרת שזו התקדמות ואני.. אני נלחצת, לא אוהבת ת'רגעים האלה..אבל.. הצלחתי לגבור על בעיית תפקוד המחשב, מה שמעודד לי ביותר :) ובנוסף לתחושה הפחות נעימה, הזכיר לי העניין את הקשר המעניין שנוצר כאן, טעם של געגוע ו..תמיהה (איך במהירות כזו אני מרגישה "שייכת"). בוזית מקסימה, מרגישה צורך לציין שאת.. את.. את נכנסת ללב, עיבדת חלקה..השקת..ופרח מלבלב לו.. בשמך, מה שמעלה בי זיכרונות מהשיר של קורין "אי שם בלב פרח מלבלב..." קראתי על החלום מלא הרגשות שכתבת,אני חושבת שיש בו המון עומק, משקף הרבה מכל מה שעובר עליך ובך, הפחד, החסימות, חוסר היכולת בעשייה <כסא גלגלים> התחושה שבבדידות... יש שם הרבה.. ולך יש לבטח פירושים רבים והבנות ברורות יותר לפשר הסמלים שהביא לך החלום, ומי כמוך רואה שאת ההשתקפות ה"מציאותית" שהביא לך החלום הזה, יש בו סיומת מלאת אור,כל תשוקותייך מחייכים אליך ... את רואה לא רק אני מחוייכת אליך, יש בך מין קסם שכזה
. שמחה לשמוע על שינוי הטיפול, אני לא מכירה את כדור השינה שציינת אבל .. מזה משנה איך קוראים למה שמביא אותך לחלומות?!? מקווה שחלומות וורודים יעטפו אותך. אני מרגישה טוב עכשיו, אחרי שה"קריזה" חלפה, כל כך נבהלתי ממנה... ה"רעש" בראש, כמו 6 תחנות רדיו בווליום עוצמתי וצורמני ואין סופ מקצבים דופקים בתאים האפלים שבראש.. בבעעעע ש ו נ א ת א ת ז ה !!!!!! אבל.. אבל זה עבר, ויש לי אורח שקרוב לליבי, מה שמוסיף גוונים לשבת. אז, שתהייה לנו שבת מלאת שכינה

בוזיקית

New member
מייחלת ליום בו אוכל לבטא כעס

ולהישאר בחיים... עד כה אני מפנה אותו רק כלפי עצמי, וקצת צועקת גם על בוזיק שלי כשהוא מנג'ז. אני שמחה שזה לא קורה הרבה, ואני יודעת איך לכעוס רק על עצמי...

למעלה