סופשבוע נעים לכולם

glitter8

New member
סופשבוע נעים לכולם../images/Emo13.gif

זוכרים שלפני כמה שבועות "זרקתי" כאן משהו בנוגע לאיזו הפתעה חדשה מבית היוצר של דיויד? אם לא, אז הנה , אני מזכירה, ועכשיו , קיבלתי התפתחות בעניין הזה, פרטים יגיעו ממש ממש בקרוב, אבל לכם (ולי) יהיה חלק בחגיגה הזאת, אז תתכוננו, פרטים נוספים יגיעו ממש ממש בקרוב! זה יהיה נוצץ!

alti26

New member
הפתעה מן הסרטים שנתיים מקסימ שסבבו את דיוויד

בשנתיים האחרונות ,נראה לי שאני יודע על מה אתם מדברים אז הולך להיות גדול וגדול זה מחמאה.לגבי הערב ישבתי בשורה הראשונה .היה מדהים דיוויד היה נפלא היתה אנרגיה חיובית מוצלח וממש מרגש ומי שראה את המופע לא מבין מה התרחש אתמול. כל הקאסט היה מעולה כולם נתנו את הבסט עד כדי כך שחובב השתמש בי במהלך המופע על הקרקע היה אנרגטי מאוד .

glitter8

New member
מה חובב עשה איתך?

זה בקטע שהוא צוחק על המעריצים של דיויד או משהו חדש?

glitter8

New member
אני רואה שגם את כבר יודעת../images/Emo3.gif

יאלה, בואי נמתח אותם !!!

sarita4

New member
חייבת לציין

שאתמול היתה אחת ההופעות הכי טובות היה כל כך מיוחד ונפלא דיויד היה בהתחלה עצור אבל אחר כך הוא השתחרר ובגדול חייבת לציין שההופעה עשתה לי רק טוב נתנה לי כל כך הרבה אנרגיות היתי צריכה את זה מאוד

glitter8

New member
הו...שלום חנית...מזמן לא ראינו אותך!

זאם את מתכוונת למה שדיברנו באותו יום בטלפון- אז זה לא זה... אבל אולי את מתכוונת למשהו אחר?!?!?1 מה שלומך??מקווה מאד שרואים אותך ביום חמישי! (ואת הפמליה כמובן!)

handlessman

New member
ענבל, סתם שאלה לא קשורה...

איך מנהל/ת רואה את הניק של עצמו/ה? מודגש וכחול??? **סתם ברגע של שעמום**

glitter8

New member
../images/Emo13.gif

מודגש וכחול
אכן.. ולגבי הפרשה הסודית, הרגע קיבלתי עידכון שעדיין לא נוכל לדבר על זה במפגש, אבל הפורום הולך להיות מהראשונים שידעו על כך.

למעלה