סופשבוע נעים לכולן!!!!

shanibu

New member
סופשבוע נעים לכולן!!!!

אז הפורום דיי מת. אז בואו נחייה אותו D: היי מה קורה? יש חדש? משהו מיוחד שקרה השבוע? משהו מעצבן שקרה השבוע? תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן ו...ו.. תחפרו בכיף!!!! *כולן צריכות לענות!!!!*

אני! אני!../images/Emo9.gif

היי מה קורה? סבבה! יש חדש? עוד חודש שמים לי גשר
משהו מיוחד שקרה השבוע? היה יום הורים (היום הכי מיוחד!
לא...) משהו מעצבן שקרה השבוע? היה יום הורים
תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן: מממ אני רוקדת בלט ומנגנת בגיטרה
*וידוי- כשאני שומעת מוסיקה לבד בחדר אני מתחילה לקפוץ ולעשות שטויות אבל צריכים להיות חברים ממש טובים שלי כדי לקפוץ ביחד איתי חיחי
(בעיקר כי ליד חברים לא כלכך טובים שלי אני ממש ממש לא ככה
)

O0NoNi0O

New member
=)

המ..בקשר לגשר שלך עדיף לך להפטר מזה כמה שיותר מהר תחשבי על התוצאה:) [סליחה על הכותרת הצולעתXD]

Rowdy Girl

New member
../images/Emo3.gif

היי הייייייייייי מה קורה? -בורן יש חדש? -תמצאי משהו מיוחד שקרה השבוע? -כבר משהו מעצבן שקרה השבוע? -חיים תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן -ימשועממת ו...ו.. תחפרו בכיף!!!! $#^#$&%$&^#%#@^# *כולן צריכות לענות!!!!*

XD אבל את חייבת להודות שדיי יבש פה

לפחות היא ניסתה
קבלי ח"ח+
*וואי שנים לא דיברנו

shanibu

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זו הרוח של בורן מדברת. כי בורן הלכה לחתוך וורידים. אם אני אמצא חיים, אז בורן תחזור לתחייה D: *הולכת לחפש חיים*

michalushK

New member
~חופרת~

אני חסרת מחשב.. אז נשתדל שיהיה פה סדר; % היי :] ; % כלום.. מתגעגעת למחשב שלי; % הצלחתי לשרוד שבוע בלי מחשב בעזרת הפלא שלי; % אני נמוכה ~וגאה בזה~ אני בלאגניסטית.. ויש לי 2 סטיות עיקריות: אני סאדיסטית [עשיתי לילד בכיתה שלי שעווה עם דבק סלוטייפ XD] ואני אוהבת לתת שמות לחפצים ; *סיימתי לחפור*

michalushK

New member
~חופרת~

אני חסרת מחשב.. אז נשתדל שיהיה פה סדר; % היי :] ; % כלום.. מתגעגעת למחשב שלי; % הצלחתי לשרוד שבוע בלי מחשב בעזרת הפלא שלי; % אני נמוכה ~וגאה בזה~ אני בלאגניסטית.. ויש לי 2 סטיות עיקריות: אני סאדיסטית [עשיתי לילד בכיתה שלי שעווה עם דבק סלוטייפ XD] ואני אוהבת לתת שמות לחפצים ; *סיימתי לחפור*

Bleed for Me

New member
בוקר טוב!../images/Emo42.gif

או שצהריים טובים! היי: שלום
מה קורה?הכל טוב,מה איתך:? יש חדש? הכל ישן אחותי.. משהו מיוחד שקרה השבוע?לא..הכל כרגיל משהו מעצבן שקרה השבוע?קצת בעיות עם הסרט גמר והמורים החייזרים לתקשורת תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן?לא יודעת..מה אתן לא יודעות?!

*עושה לפורום החיאה*../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

היי: שלוםםםם
מה קורה? וואלהה הכל טוב
יש חדש?לא ממש... חוצמיזה שיש לי מחר מבחן באזרחות ולא למדתי
משהו מיוחד שקרה השבוע?היה לי טיול שנתייי
חחחח וקיבלתי את הפלאפון החדש שלייייי
משהו מעצבן שקרה השבוע?מישו מהעבודה שהעלה לי את הסעיףףף
תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן: חיחי אני בשיעור נהיגה מס' 12
יש לי גיטרה חשמלית
אבל אני לא הכי טובה
ואמממ אני בכיתה יב
ו...ו.. תחפרו בכיף!!!! יווווווו יש לי אחייניתתת והיא כל כךךךךךךך חמודהההה היא מחייכת כזההה והיא מזה דומה לייייי
חיחי אפילו אחי הודה בזה
*כולן צריכות לענות!!!!* עניתי

לושהה

New member
../images/Emo6.gif

היי - היייייייייייייייייייייייייייייD: מה קורה? - הכלטוב:]. יש חדש? - זיוה זונע
משהו מיוחד שקרה השבוע? - קיבלתי תדיסק של מאטייייי ^^" משהו מעצבן שקרה השבוע? - שושי גם זונע
וערבית זה בכלל בית זונות
תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן - .אני.טיפשה.בערבית. ו...ו.. תחפרו בכיף!!!! - יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי
*כולן צריכות לענות!!!!*

m i c k e y 15

New member
../images/Emo9.gif:D

הלו הלו הלו היי היושש מה קורה? הכל מעולה מעולה מעולה יש חדש? אממממ נשבר לי החישוק לאף חחחחחחחח משהו מיוחד שקרה השבוע? אהא!! הייתי אתמול במועדוןןןן והיה הכי כיף שבעולם!!!! עם כל הילדים שמהההה משהו מעצבן שקרה השבוע? מנמנמנמ שנשבר לי העגיל לאף דווקא מתי שהייתי צריכה אותוווו, תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן נמנמנמ.....אני אלרגית לכלבים וחתולים ויש לי כלבה בבית...ועכשיו אני ממש מצוננת.. חח

מותק13

New member
בוהו../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

היי שאאלום :] מה קורה? סבבה,מנצ'מע
? יש חדש? מממ..לא משהו מיוחד שקרה השבוע? אממ...יום הורים,פעולה D: משהו מעצבן שקרה השבוע? אממ..שלילי תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן אני טרומפ"ית גאה D: ו...ו.. תחפרו בכיף!!!!
*כולן צריכות לענות!!!!*

O0NoNi0O

New member
../images/Emo9.gifאני

היי:הייייייD::: מה קורה?מצוין! את? יש חדש?המ.לא=\ משהו מיוחד שקרה השבוע?לא קרה כ-ל-ו-ם!!! =,[ משהו מעצבן שקרה השבוע?מבחן בתנ"ך;; תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן:אוי זה הולך להיות כזה מפגרXD חיחי לא נורא:יש לי בלוגXDDD איזה משו חשובXD

ליטלושי

New member
=]]]]

היי מה קורה? כל טוב! יש חדש? שנים לא הייתי פההההה..איפה כל הותיקותתתת??? אני לא מכירה פה אף אחתתת..!! משהו מיוחד שקרה השבוע? שבוע לא נעים..אבל נגמררררררר =]] משהו מעצבן שקרה השבוע? כולוווווווו תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן..יש לי גז מדמיע!! נראה את הבני הזה מעז להתקרב אלי!!

S H I R 147

New member
עונה../images/Emo13.gif אחרי שנים שלא הייתי פה../images/Emo9.gif

היי היי מה קורה? הכל טוב!!! יש חדש? מממ...לא. משהו מיוחד שקרה השבוע? הכל! הכל! הכל! פשוט היה שבוע טוב כזה...=] משהו מעצבן שקרה השבוע? שהודיעו לנו שאנחנו צריכים לעשות את החיסון הזה של כיתות ח'
תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן יש לי הליקס =]

LovE BuSTeD

New member
אני עונה.

היי מה קורה?משעמם לי מוות!!ואני לא עייפה בכלל:( יש חדש?אממ..לא.. משהו מיוחד שקרה השבוע?אממ..נתנו לי חופש שבוע מהשירות חרא לאומי בעע שונאת אותו! משהו מעצבן שקרה השבוע?אממ...שאמרו לי שהדיסק של מקפליי לא יגיע לארץ=[ תספרו לנו משהו שלא ידענו עליכן: לפני שנתיים בערך הייתי אמורה לטוס להופעה של באסטד והיה לי כרטיסים לשורה ה9 וזה גם היה VIP אבל בסוף התבטלה לי הטיסה..היום הכי חרא בחיים שלי:(

למעלה