סופשבוע נעים לכולנו
ע עליזה 22 New member 12/4/03 #4 אהלן לכולם .../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif
נ נאן New member 12/4/03 #5 אין שיר? שיהיה סוף שבוע לכולנו נחמד פורפורית אין שיר לכבוד סוף השבוע? כולם מטיילים באיזור שלי וזה כייף הרבה תנועה. שבת שלום פופאי(נאנוש)המלח
אין שיר? שיהיה סוף שבוע לכולנו נחמד פורפורית אין שיר לכבוד סוף השבוע? כולם מטיילים באיזור שלי וזה כייף הרבה תנועה. שבת שלום פופאי(נאנוש)המלח
צ ציפורלילה New member 13/4/03 #8 אתם מקסימים../images/Emo142.gif והנה כבר נגמר ומתחיל שבוע חדש, וקצר באופן מיוחד. שבוע של קניות ומתנות ובישולים וריח של חג (וגפילטע ) עולה מהבתים. אז איפה אתם בסדר שיהיה שבוע מצוין
אתם מקסימים../images/Emo142.gif והנה כבר נגמר ומתחיל שבוע חדש, וקצר באופן מיוחד. שבוע של קניות ומתנות ובישולים וריח של חג (וגפילטע ) עולה מהבתים. אז איפה אתם בסדר שיהיה שבוע מצוין
ל לולו הקטנה New member 13/4/03 #9 אנחנו עושים את הסדר עם עוד 16 זוגות חברים , בבית של אחד מהזוגות, זה יהיה ערב של כל מיני מאכלים - הטילו עליי להכין גולאש משום מה (טוב, נו יוצא לי טעים.... )
אנחנו עושים את הסדר עם עוד 16 זוגות חברים , בבית של אחד מהזוגות, זה יהיה ערב של כל מיני מאכלים - הטילו עליי להכין גולאש משום מה (טוב, נו יוצא לי טעים.... )