סופשבוע נעים!!! שאלון סיכום שבוע!

mor000

New member
סופשבוע נעים!!! שאלון סיכום שבוע!

הכתבה שהכי אהבתי השבוע מהעיתון "מעריב לנוער":
הכתבה שהכי אהבתי השבוע לא מהעיתון "מעריב לנוער":
השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע:
הספר שקראתי השבוע:
היום הכי טוב שהיה לי השבוע:
היום הכי רע שהיה לי השבוע:
הבשורה הכי משמחת ששמעתי השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
התמונה שעשתה לי את השבוע:
האלבום שעשה לי את השבוע:
התכנית שעשתה לי את השבוע:
משהו שהשגתי השבוע:
תמונה שלי מהשבוע [=
אני מקווה ששבוע הבא:
אני רוצה שבוע הבא לקנות:
אני רוצה שבוע הבא לראות את:
אני מקווה ששבוע הבא במעריב לנוער יהיה: שבוע טוב חבר'ה!

yaelhr

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifסיכום שבועי!../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

הכתבה שהכי אהבתי השבוע מהעיתון "מעריב לנוער": לא יודעת
היו הרבה. הכתבה שהכי אהבתי השבוע לא מהעיתון "מעריב לנוער": הרבה דברים! המוספים של 'הארץ' בסופש תמיד מלאים בהרבה כתבות נחמדות. ומישהו יודע לאן נעלם יונתן גפן במוסף של מעריב!?
השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: עטור מצחך - אריק איינשטיין. לא יודעת מה נפל עליי. הספר שקראתי השבוע: איזה קראתי. לא היה לי זמן. קראתי הרבה מספר פסיכולוגיה לפני המבחן
היום הכי טוב שהיה לי השבוע: אתמול. היום הכי רע שהיה לי השבוע: יום שני. הבשורה הכי משמחת ששמעתי השבוע: הולכים כל המגמה לציפורלה! יש כרטיסי טיסה ומלון לברלין!! האדם שעשה לי את השבוע: לא יודעת. הרבה. התמונה שעשתה לי את השבוע: ... האלבום שעשה לי את השבוע: הפסקול של מופע הקולנוע של רוקי! שמעתי אותו המון. התכנית שעשתה לי את השבוע: סיינפלד? בטיפול? חברים? משהו שהשגתי השבוע: הלכתי להצגה מעולה (אותלו, למתעניינים) וסיימתי עם המבחן בפסיכולוגיה. תמונה שלי מהשבוע [= ... (שיעור מתמטיקה שגרתי. אני הטמבלית עם הראסטות). אני מקווה ששבוע הבא: הולכים ליאקיש ופופצ'ה עם המגמה!!! (שוב
) ואני רוצה תל אביב! אני רוצה שבוע הבא לקנות: תוספות צבעוניות לראסטות. אני רוצה שבוע הבא לראות את: בעיקר משפחה. אני מקווה ששבוע הבא במעריב לנוער יהיה: מגניב כמו תמיד?
סופשבוע נהדר לכולם.

איכססססססס את לומדת עם שי???

זאת מיכל [כ"נ ממכבים], פשוט אני במשתמש של אח שלי ואני לא יודעת איך משנים...

yaelhr

New member
הוא גאאאאאאאאאווווווווווןןןןןןןן!!!

באמת שהמורה הזה הוא אחד הטובים והמצחיקים. כנראה שהוא פשוט שונא אתכם.

אז זהו

שהוא נוראי, ואני כמעט ולא למדתי איתו. הוא לימד אותי [ואז הוא הוכיח לנו שהוא באמת עדיין מלמד בכלא] ועברתי למוטי שילר הגבר.

יעל פלג

New member
האמ

אם תשאלו אותי (וגם אם לא) לא לעניין ללכלך על מורים פה ולא כל שכן להעלות תמונה שלהם... תחשבו על זה...

amit678

New member
תשובות ../images/Emo13.gif ד"א מי הרגיש את הרעידת אדמה היום??

הכתבה שהכי אהבתי השבוע מהעיתון "מעריב לנוער": ממש אהבתי את הקטע של ההחלפות וגם את החדר האינטימי שלי
הכתבה שהכי אהבתי השבוע לא מהעיתון "מעריב לנוער": לאו דווקא הכי אהבתי אבל שימח אותי לקרוא ידיעה על כך שקבוצת נערים מתיכון בלוד לקחה את המקום הראשון באמנות הויכוח באירופה בתחרות שנערכה באנגליה באנגלית. קראתי את הכתבה מספר פעמים כי לא הבנתי איך יכול להיות שהם ניצחו אנשים שאנגלית זו שפת האם שלהם אבל מסתבר שהם עשו את זה וכל הכבוד... השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: Enternal flame זה היה אחד השירים האהובים עלי פעם והשבוע חברה שידעה שאני אוהבת אותו שלחה לי אותו אז חזרתי אליו
הספר שקראתי השבוע: משחק מסוכן- הרלן קובן היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום...אני כ"כ אוהבת את ימי שישי שאפשר לנוח בהם אחרי כל הלחץ של השבוע... היום הכי רע שהיה לי השבוע: אפשר לקרוא ליום ראשון היום הכי מתיש אבל לאו דווקא רע... הבשורה הכי משמחת ששמעתי השבוע: קנו לי לא מזמן מחשב חדש ואבא שלי שכח להעביר לי לתוכו המון קבצים... בין הקבצים היו הרבה סיפורים, שירים וסתם דברים שכתבתי וזה ממש ביאס אותי. אתמול אבא שלי אמר שהוא הצליח להעביר לי אותם למחשב החדש וכל הקבצים שלי שוב איתי
האדם שעשה לי את השבוע: יש הרבה כאלה... התמונה שעשתה לי את השבוע: האלבום שעשה לי את השבוע: אין אלבום מיוחד כזה השבוע... התכנית שעשתה לי את השבוע: אחותי הקטנה מקליטה לה כל יום את השידורים החוזרים של "השיר שלנו 3" ביום שני הרגשתי לא כ"כ טוב אז נשארתי בבית ועשיתי מרתון של מלא פרקים- היה כיף!!
משהו שהשגתי השבוע: 75 בבוחן בצרפתית רגע לפני שיש לנו יום הורים
תמונה שלי מהשבוע [= אין לי מושג איך מעלים
אני מקווה ששבוע הבא: אני אצליח בבחינה שיש לי בהיסטוריה
אני רוצה שבוע הבא לקנות: אולסטאר אפורות (אני כבר רוצה לקנות אותם הרבה זמן נקווה שזה יקרה השבוע
) אני רוצה שבוע הבא לראות את: הסרט 'ג'ונו' אמרו לי שהוא מצחיק
אני מקווה ששבוע הבא במעריב לנוער יהיה: כתבות מעניינות...אין לי בקשה מיוחדת... ועכשיו בנושא אחר- מי הרגיש היום את הרעידת אדמה?? עשיתי מבחן ופתאום הרצפה פשוט התחילה לרעוד לי מתחת לרגליים, שאלתי את חברה שלי שיושבת לידי מה היא עושה שהיא מזיזה את השולחן ואת הרצפה והיא אמרה לי שהיא בטוחה שזה אני...ואז קלטנו שהייתה רעידת אדמה וכולם היו היסטריים כאלה והמבחן נהיה שוק לגמרי... סופשבוע נעים לכולם

flora non

New member
וואי! אני הרגשתיO-ם"

וואו, זה היה ממש מטריד... קראתי לתומי את העיתון "מעריב" (לא לנוער, חח), ולפתע הבחנתי כיצד האותיות בכתבה מתחילות לרקוד פסדובלהXD. דיי, זה היה כזה מטריד! חשבתי שלבטח קיבלתי קצת סחרחורת אחרי המבחן הסופר ארוך שהיה לי באותו הבוקר בהיסטוריה, אבל אז ראיתי את פרחי הפלסטיק של אימא מתנוענעים בקצב של הד-בנגינג. רצתי למחשב וגיליתי שהייתה רעידת אדמה. ואני עוד גרה בקומה השישית! :O מי עוד הרגיש?

angel doll

New member
פלורההההההה ../images/Emo13.gif

יש לך סורק במקרה? אמרו לי שאני בעיתון, במעריב של יום שישי.. אני מתה להשיג את העיתון הזה! לראות את הכתבה..
אז.. יש לך סורק?

flora non

New member
היי, קראתי אותוD:

אם את זוכרת הגבתי לך עליו עוד כשהתחרות לא הסתיימה^^". זה באמת אחלה סיפור, ממש מדהיםD:. אגב, יש שם את התמונה שלך, חיחי. הממ, יש לי סורק אבל הדפים עצומים ואין מקום... שמעי, אני אנסה לצלם את זה ולסרוק, ומקסימום אודיע בשרשור הזה, סבבי:)?

angel doll

New member
יאייי דודה שלי השיגה לי את העיתון.. ../images/Emo13.gif

ומחר זה נראה לי יתפרסם במעריב לנוער..
תודה רבה בכל מקרה!! ותודה על המחמאות!!

amit678

New member
ראיתי עכשיו את הסיפור בעיתון ../images/Emo13.gif

ממש יפה...האמת שכבר קראתי אותו כבר קודם בבלוג שלך וממש אהבתי... עכשיו כדאי שתפני לך את הזמן כי לפי מה שהבנתי יש לך 100 ספרים לקרוא (הפרס לזוכה בתחרות)

למעלה