סופשבוע נעים! יש תכניות לסופשבוע? אגב, בדיוק התחיל צילו של יום קיץ בגלגלצ, איזה כיף
A AndreaCorr © New member 15/7/05 #1 סופשבוע נעים! ../images/Emo24.gif יש תכניות לסופשבוע? אגב, בדיוק התחיל צילו של יום קיץ בגלגלצ, איזה כיף
סופשבוע נעים! ../images/Emo24.gif יש תכניות לסופשבוע? אגב, בדיוק התחיל צילו של יום קיץ בגלגלצ, איזה כיף
N nisaimonsonego New member 16/7/05 #2 תגובה לשיר השבוע שיר לא משו לדעתי חמוד כזה אבל מסחרי יותר לא כמו כמו הישנים שלו יותר נראה כאילו הוא רצה להגיד יותר..ממה שבאמת יצא לו..זמר תותח איש מוכשר ללא ספק חולה עליו. בכל מקרה סוף שבוע טוב אנשים
תגובה לשיר השבוע שיר לא משו לדעתי חמוד כזה אבל מסחרי יותר לא כמו כמו הישנים שלו יותר נראה כאילו הוא רצה להגיד יותר..ממה שבאמת יצא לו..זמר תותח איש מוכשר ללא ספק חולה עליו. בכל מקרה סוף שבוע טוב אנשים
T T S F1 New member 16/7/05 #3 מממ.. אני הרגע חזרתי מבייביסיטר. בערב אני מתכננת ללכת לסרט ולקחת את ה"הארי פוטר" שלי מסטימצקי שבת שלום!
מממ.. אני הרגע חזרתי מבייביסיטר. בערב אני מתכננת ללכת לסרט ולקחת את ה"הארי פוטר" שלי מסטימצקי שבת שלום!
• •No¥a• New member 16/7/05 #4 סופשבוע נעים ../images/Emo9.gif אין תוכניות X: אבל אתמול הייתה יומולדת לאחותי, עשינו לה מסיבת הפתעה