סופשבוע :) סקר קטן.

סופשבוע :) סקר קטן.

+++++++++ מה אתם הולכים לעשות היום בערב? מה אתם הולכים לעשות ביום שבת? מה היה היום הכי טוב שלכם השבוע? מה היה היום הכי רע שלכם השבוע? התחדשות השבוע: ציטוט: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: הבן אדם שעשה לכם את השבוע: סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע: תכנונים לשבוע הקרב ובא? איך המצברוח כרגע? תמונה: ואני גם כמובן עונה :) מה אתם הולכים לעשות היום בערב? אממ ניראה לי שלהיות בבית ולנוח. מה אתם הולכים לעשות ביום שבת? ללמוד למבחן S: מה היה היום הכי טוב שלכם השבוע? לא היה. מה היה היום הכי רע שלכם השבוע? כולו. התחדשות השבוע: אין. ציטוט: "אם אין אני לי מי לי? " שיר השבוע:ace hood - can't see y'all סרט השבוע: ההחלפה. ספר השבוע: אין D: מאכל השבוע: שניצל תירס! |#_#| כמו תמיד. הבן אדם שעשה לכם את השבוע: אמא. סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע: S: תכנונים לשבוע הקרב ובא? לחרוש למבחנים ולנסות לנשום בין לבין. איך המצברוח כרגע? ממש ממש גרוע, זוועה אפשר להגיד. תמונה: לא אוהבת להעלות תמונות לאינטרנט מי שרוצה שיוסיף אותי למסן :)

היפ הופ1

New member
עונה (הרבה זמן לא היתי פה)

מה אתם הולכים לעשות היום בערב? ללכת לחברה מה אתם הולכים לעשות ביום שבת? טיול עם חברות מה היה היום הכי טוב שלכם השבוע? ראשון מה היה היום הכי רע שלכם השבוע? אתמול התחדשות השבוע: ציטוט: אין שיר השבוע: של פוסיקאט דולז החדש סרט השבוע: שעת שיא 3 ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: קוסקוס הבן אדם שעשה לכם את השבוע: חברה טובה שלי סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
תכנונים לשבוע הקרב ובא? ללמוד לבגרות איך המצברוח כרגע? מצויין תמונה: אין

sukrazit

New member
חדשה:)

סיון בת 16 ממודיעין :) מה אתם הולכים לעשות היום בערב? להיפגש איתוו D: מה אתם הולכים לעשות ביום שבת? לנוחח ויומולדת לאחשלי :) מה היה היום הכי טוב שלכם השבוע? שישי מה היה היום הכי רע שלכם השבוע? חמישי התחדשות השבוע: כסף! XD ציטוט: אין שיר השבוע: אין סרט השבוע: "מבצע סבתא" XD ספר השבוע: יומני הנסיכה 3 באנגלית. מאכל השבוע: פיצה הבן אדם שעשה לכם את השבוע: הוא *-* סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
תכנונים לשבוע הקרב ובא? אין איך המצברוח כרגע? מעולה תמונה: אין

למעלה