סופשבוע פרוע - הגירסה הסטרייטית...
"אתה ער?" "מה השעה לעזעזל?" "06:40, הגעתי עכשיו עם האוטובוס מקו-סמוי ואני בדרך אליך" "תגיע, אני עושה קפה..." לכאורה שיחה תמימה בין שני חברים שלא התראו שנה, האחד חי בחו"ל והשני הגיע בדיוק לאותו חו"ל לטייל...בדיעבד מסתבר שזאת היתה יריית הפתיחה לסופשבוע הזוי, רווי אלכוהול וחגיגות... מה עושה בנאדם ביום שבת ב07:00 לפנות בוקר? נכון...הולך לאכול ארוחת בוקר. ארוחת בוקר דשנה בבופה של ההולידיי אין אף פעם לא הזיקה לאף אחד... משם המשכנו לMBK כשלנגד עיניינו מטרה אחת ויחידה - לא חיקויים של ג'ינס דיזל ב700 באהט, לא חולצות פולו עם סוס גדול ב150 באהט - מטרה אחת ויחידה - זוג שלטים אלחוטיים לסוני פ"ס 2... (אני יודע...החיים שלי דבש...) הגענו חזרה הביתה ב12:00 בצהריים והתחלנו לשחק (פרו-אבולושן 5...) אי שם ב19:00 בערב הגיע הSMS הנכסף - "נפגשים ב20:00 במקסיקנית החדשה. תבוא בלי אוטו..." אני לא יודע מה איתכם, אבל 7 שעות של משחק כדורגל סוחף עשה אותי רעב... הגענו למקסיקנית ב20:00 רק כדי לגלות שעומדים כבר שני קנקני מרגריטה קפואה על השולחן. הזמנו קצת בוריטוס והתחלנו לשתות...ולשתות...ולשתות...ולשתות... השעה 21:45 - אנחנו (8 אנשים - אירי, סקוטי, ג'ורדי מניוקאסל, אנגלי מליברפול, אמריקאי מניו יורק, שני ישראלים מתאילנד וישראלי מישראל) יוצאים מהמקסיקנית לכיוון הפאב.
סיכום ביניים א' - 16 קנקני מרגריטה ו2 בוריטוס צ'יקן. הגענו לפאב (אני עדיין זוכר איך הגענו...אבל ההמשך כבר לא כל כך ברור ושוחזר בעזרתם האדיבה של החבר'ה...למחרת כל אחד תרם חלק ממה שהוא הצליח לזכור והרכבנו תמונה פחות או יותר כללית של הערב) אחלה להקה, ויתרנו על אוכל ועברנו ישר למנה העיקרית - הוודקה... באיזה שהוא שלב כנראה התחיל להיות צפוף על הכיסאות אז חלק מהחבר'ה עלו על השולחנות לרקוד. בשלב הזה אני כבר דיברתי סינית עם העמוד ואני זוכר בבירור את תחושת העלבון שהוא לא עונה לי.
סיכום ביניים ב' - 6 בקבוקי אבסולוט אין לי מושג מה היתה השעה (כנראה 02:00 כי זאת השעה שבדרך כלל סוגרים את הפאבים) אבל המשכנו למקום אחר. אין לי מושג איך הגענו לשם, אבל כמעט כולם הגיעו (חוץ מאחד שהגיע חצי שעה אחרינו כי הוא נרדם בשירותים של הפאב...) השעה 04:30 - כמעט כולם הלכו. בשארית כוחותיי אני זוחל החוצה רק כדי לגלות שאין לי שמץ של מושג איפה אני. פתאום אני רואה מולי דוכן שווארמה...אני לא יכול להתחייב אבל אני כמעט בטוח שראיתי הילה לבנה מסביבו, כמו של מלאכים.
סיכום ביניים ג' - אין לי מושג מה עוד שתיתי שם (ת'אמת, אני חושב שהם אמרו לברמן לתת לי רק מים אבל תכל'ס גם אם היו נותנים לי דלק מטוסים לא הייתי שם לב והייתי מקפיץ אותו עם לימון ומלח...) ומנת שווארמה (די דוחה, יש לציין, אבל עם כמות דם כל כך קטנה בתוך ורידי האלכוהול שלי זה לא ממש עניין אותי) מונית, בית, מקלחת, מיטה (לאו דוקא בסדר הזה) 13:00 (יום ראשון) - "אתה ער?" "מה השעה לעזעזל?" "13:00 יא שק שינה, תתקלח ותגיע לשרתון, יש אחלה בראנץ'" הגעתי...הזמנתי פעמיים קפה. הג'ורדי מניוקאסל הזמין הייניקן...כמעט הקאתי... באמת אחלה בראנץ'. מה עכשיו? יאללה לשחק פול. מה לעזעזל עושה כאן בקבוק וודקה על השולחן ב17:00 אחה"צ? טוב נו, לא נשאיר אותו מלא... מהפול המשכנו לפאב...היה גביע הצדקה הבריטי (צ'לסי-לברפול) תודה לאל שיום שני...
למסירה כבד - יד ראשונה, מפרטי, משומש ביותר וספוג אלכוהול.
"אתה ער?" "מה השעה לעזעזל?" "06:40, הגעתי עכשיו עם האוטובוס מקו-סמוי ואני בדרך אליך" "תגיע, אני עושה קפה..." לכאורה שיחה תמימה בין שני חברים שלא התראו שנה, האחד חי בחו"ל והשני הגיע בדיוק לאותו חו"ל לטייל...בדיעבד מסתבר שזאת היתה יריית הפתיחה לסופשבוע הזוי, רווי אלכוהול וחגיגות... מה עושה בנאדם ביום שבת ב07:00 לפנות בוקר? נכון...הולך לאכול ארוחת בוקר. ארוחת בוקר דשנה בבופה של ההולידיי אין אף פעם לא הזיקה לאף אחד... משם המשכנו לMBK כשלנגד עיניינו מטרה אחת ויחידה - לא חיקויים של ג'ינס דיזל ב700 באהט, לא חולצות פולו עם סוס גדול ב150 באהט - מטרה אחת ויחידה - זוג שלטים אלחוטיים לסוני פ"ס 2... (אני יודע...החיים שלי דבש...) הגענו חזרה הביתה ב12:00 בצהריים והתחלנו לשחק (פרו-אבולושן 5...) אי שם ב19:00 בערב הגיע הSMS הנכסף - "נפגשים ב20:00 במקסיקנית החדשה. תבוא בלי אוטו..." אני לא יודע מה איתכם, אבל 7 שעות של משחק כדורגל סוחף עשה אותי רעב... הגענו למקסיקנית ב20:00 רק כדי לגלות שעומדים כבר שני קנקני מרגריטה קפואה על השולחן. הזמנו קצת בוריטוס והתחלנו לשתות...ולשתות...ולשתות...ולשתות... השעה 21:45 - אנחנו (8 אנשים - אירי, סקוטי, ג'ורדי מניוקאסל, אנגלי מליברפול, אמריקאי מניו יורק, שני ישראלים מתאילנד וישראלי מישראל) יוצאים מהמקסיקנית לכיוון הפאב.
![](https://timg.co.il/f/Emo133.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo124.gif)