סופשבוע פרוע.

Yaniv-DC

New member
סופשבוע פרוע.

נכון שהבטחתי גם לעצמי וגם על גבי הפורום שהשבוע לא יוצאים, נשארים בבית, עושים קצת כביסה, מנקים ועושים רשימת קניות של תמונות ועציצים, אז הבטחתי. גם שרון הבטיח להביא שלום. יום שבת, שש וחצי בערב, יניב נופל למשכב. נימנום הערב מסתיים בתשע ושלושים ומתקבלת החלטה ברגע - שאני אפסיד את ה-decades party? לא ולא. חיש קל מקלחת, תגלחת, בגדים, להתפשט, ללבוש משהו אחר, לחזור לסט המקורי, לעבוד על השיער שלא יזוז גם עם הוריקן יתקוף את המועדון, ויאללה למונית. מייד אצתי רצתי לויקי שתביא לי משהו להרטיב את הגרון, אמרתי שלום יפה לאלאן (naked guy on the stage בפינו), אמרתי יפה שלום לקוקי בופה (היי קיוט יזראלי גאי ד´ת איי קנט פרונאונס יור ניים), מצאתי את כריס, וחיש קל התלבשנו על שלוש בחורות בריקודים שלא היו מביישים את פטריק סוויזי בימים יפים יותר. באיזשהו שלב נחרדתי לגלות שהשעה חמש וחצי בבוקר, מה שאומר שיש לי שעתיים עד שצריך לפקוד את בית הספר. כריס היה חביב והקפיץ אותי הביתה, לבשתי את הבגדים המוריים שלי ונסעתי לבית ספר ל"family day". מה זה אומר? כל ההורים באים ליום פעילות מיוחד לחנוכה רגע לפני הת´נקס גיבינג ברייק. היה מצחיק, היה דונאטס, קיבלתי מתנות
הצלחתי להגיע חי הביתה, צללתי למיטה לשינה עריבה. קצת אחרי שקמתי וערכתי את שיחת העידכון היומית שלי עם השותף (מה? יצאת אתמול ולא הבאת אף אחד הביתה? תמה השותף...) התקשר דני
ואני חייב להגיד לכם ששיחה בטלפון עם מבטא סקוטי זה לא דבר פשוט בכלל. מה שכן... תאחלו לי בהצלחה ביום שלישי

.m

New member
naked guy on stage אמרת... הממ...

טוב. בסדר. שכנעת אותי. אני באה
mai

Liroy25

New member
אני חושב שהניסוח היותר מדויק

Naked GAY guy on stage! בשביל שלא תגידי שלא ידעת.

Yaniv-DC

New member
יקירי

וולווט ניישן. כל מי שרוקד על הבמה, שלא על הבמה, ב-VIP, מלפני, מאחורי ומצדדי הוא גיי.

למעלה