סופשבוע רגוע בפורום ריטה...

pc girl

New member
סופשבוע רגוע בפורום ריטה...

רגוע רגוע
אז...
איך עבר השבוע? שיר השבוע של ריטה? שיר השבוע לא של ריטה? משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? בילוי השבוע? תוכנית השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? אתר השבוע: תמונת השבוע: סופ"ש נעים

אוזניהו

New member
ראשון P:

איך עבר השבוע? בסדר, פחות או יותר שיר השבוע של ריטה? אחרי שאהב שיר השבוע לא של ריטה? האמיתי - שלמה ארצי משהו טוב שקרה השבוע? קניתי מכנסיים מהממות (סופשבוע שעבר האמת) משהו רע שקרה השבוע? לאדע בילוי השבוע? מועדון אתר השבוע: musicaneto.com שיהיה שבוע קסום!

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo48.gifNo Problem../images/Emo48.gif

איך עבר השבוע? פסדר...
משעמם.... שיר השבוע של ריטה? אחרי שאהב שיר השבוע לא של ריטה? שאקירה שאקירה..
משהו טוב שקרה השבוע? נאדה... משהו רע שקרה השבוע? נאדה... בילוי השבוע? המון אצל הדודים שלי בראשון תוכנית השבוע? להתחיל לעבוד סרט השבוע? ראיתי היום "יומני האומנת" בקולנוע ברחובות וזה היה נחמד
ספר השבוע? הארי פוטר ואוצרות המוות- הספר השביעי שהתרגום המלא שלו בעיברית נמצא להורדה באינטרנט
אתר השבוע: ממממ....אין לי משהו ספציפי... תמונת השבוע: וידאו שצילם מישהו שישב ליידי במופע של סלין...

pc girl

New member
../images/Emo39.gif

איך עבר השבוע? סה"כ אחלה :) שיר השבוע של ריטה? נמנמנממ...חזיון מקומי
שיר השבוע לא של ריטה? יש שניים... עניין של זמן - גידי גוב, לגמרי במקרה - מאיר אריאל משהו טוב שקרה השבוע? נמנמנמ... סופ"ש כיף עם בני
משהו רע שקרה השבוע? גיליתי היום שאח של חברה טובה שלי עבר תאונת דרכים... אבל כרגע הוא בסדר
בילוי השבוע? המממ... ביום רביעי טיול עם השכבה שלי (או מה שנשאר ממנה אחרי השביתה) לרמת הגולן. שמענו נאום של פרס ושל אביגדור קהלני... פשוט בן אדם מדהים... אין מילים
... וחוץ מזה, ראינו מופע אש מדהים, שרואים איך הטנקים שלנו (
) מסתערים על טנק "אוייב" ומחסלים אותו. בקיצור, היה ממש כיף :), כמעט שכחתי
ביום שלישי עשיתי לחבר שלי הפתעה לחצי שנה, והלכנו לטיפול זוגי אצל מסג'יסטית... ובערב מסעדה :) הוא לא הבין מה נפל עליו
ואחרון אחרון, יומולדת 5 (!) לאחיין שלי בצפון :) תוכנית השבוע? סמולוויל
(פרק אחרון
) סרט השבוע?
ספר השבוע?
אתר השבוע: http://www.nite.org.il/scripts/txt.asp?pc=125176984&selFol=125176984&flag=1 אני עושה לאתר המעצבן הזה ריפרשים כל הזמן בתקווה שיפרסמו כבר ציונים >< תמונת השבוע: אני ביומולדת של אחיין שלי, חוזרת לילדות

שבוע טוב ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? אחלה שיר השבוע של ריטה? אחרי שאהב
שיר השבוע לא של ריטה? אין משהו ספציפי משהו טוב שקרה השבוע? אמממ אחיין שלי המהמם.. אה וגם התבשרתי שיש לי עוד שני אחיינים בדרך. אחת מאחי וגיסתי ועוד אחד/ת מחברה שלי :) משהו רע שקרה השבוע? כמה דברים שעצבנו אותי אבל בקטנה בילוי השבוע? מפגש פורום (ולא של הפורום הזה- לצערי!) תוכנית השבוע? מתחילים סופוף ללמוד סרט השבוע? אין. ספר השבוע? אין. אתר השבוע: אין. תמונת השבוע:

למעלה