סופשבוע רגוע וחלחלה.. רגוע

שלי פאר

New member
סופשבוע רגוע וחלחלה.. רגוע

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו- 2006 שיר השבוע לא של דודו- אוהד בן אבי - פגישתנו, טיפקס: כפתור אדום, סלאם סלאמי, 12 נקודות, מה את רוצה, גוסטו - האשה שאיתי, מיקה קרני - כל הדיסק הראשון, כל הדיסק "סיפור אהבה", קרן אבראשי - מישהו אחר השיר המאוס של השבוע- תודה ליפה שליייי
משהו שעשה את השבוע- שיעור פיתוח קול, השירים של טיפקס משהו שהרס את השבוע- ההופעה של הדורבנים התבטלה, לא יכולתי ללכת להופעה של דודו בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סוף סוף סיימתי את "החוק הראשון"/ג'ון לסקואה מה קניתם השבוע?- את הדיסק "סיפור אמיתי" ו"עולם אחר" של מיקה קרני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיעור פיתוח קול, הקדם של טיפקס תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נועה משהו מעניין- אין

nuna19

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו-באת עם השקט,2006 והשיר ההזוי הזה שלו על הנענע.... שיר השבוע לא של דודו-"זמנים משוגעים"-אבל לא בגירסה של קרן פלס. גירסה יותר יפה!,"יום חדש נפלא"-אריק ברמן השיר המאוס של השבוע-"שיר שמח"-אבי עברי. מה זה השיר הזה ולמה טוחנים עליו ברדיו?! משהו שעשה את השבוע-מכבי ניצחו בחו"ל! משהו שהרס את השבוע-הפסיכו' בילוי השבוע-ארבע פעמים השבוע בקורס נחשב בילוי?! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"מרחק נגיעה" מה קניתם השבוע?-כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-דיסקמן לפורים! תמונה שבא לשים-עזבו... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לארתור משהו מעניין-אין כרגע.

שלי פאר

New member
חח נועה זה לא שיר מאוס

זה שיר שמח זה שיר נפלא זה מזכיר לי את בן בן חחחח

...

שיר השבוע של דודו- 2006. שיר השבוע לא של דודו- Roberta Flack - Killing Me Softly With His Song. השיר המאוס של השבוע- אין. משהו שעשה את השבוע- אין משהו ספציפי. משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- אין. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- העיניים של אנג'לה. מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של סינרגיה (?). תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שרוצה. משהו מעניין- X:

שלי פאר

New member
אני הכי משקיעה בשאלון!

שיר השבוע של דודו- מעליות, 2006 שיר השבוע לא של דודו- כל הדיסק החדש של מירי מסיקה השיר החדש של עברי לידר ועופר ניסים השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- ח'וריש, נמכון כושר, סוניק, פרח ואני ברוגז ברוגז לעולם שולם שולם אף פעם, עבדתי יום שישי, הדיסק החדש של מירי מסיקה משהו שהרס את השבוע- עשיתי עגיל באף והוא נפל לי בפחות מ24 שעות ועכשיו אני צריכה לחכות עוד 15 ימים לעשות אחד חדש, ואדים,סוניק, לא הלכתי להופעה של דודו, אמא שלי, שמעון, בן בילוי השבוע- מכון כושר סרט- תוכנית- סדרה- חברים, השמינייה ספר- מכתבים לעמוס עיתון השבוע שלכם- YNET זה לא עיתון מה קניתם השבוע?- את הדיסק החדש של מירי מסיקה, פינקסים ועטים, שעון משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מכון כושר, הדיסק החדש של עופר ניסים תמונה שבא לשים- שאלותטענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לסוניק לח'וריש לבן משהו מעניין- בשביל להיות פנוי רגשית, צריך רגשות ;)

למעלה