סופשבוע רגוע לכולם.

shaharhakmon

New member
סופשבוע רגוע לכולם.

אני סתם שולח אות חיים. כרגע אין אצלנו עדכונים מיוחדים. ב15.4.04 סריקת מערכות מורחבת בשאיפה שיתברר שמדובר רק בק"פ. גם את תוצאות הדיקור אנחנו אמורים לקבל פחות או יותר באותו תאריך. אני מאמין שאני אקפוץ למפגש.(תמר תהיה כנראה עסוקה עם חייליה הבעייתיים). אני לעומת זאת נמצא בשנתיים של פינוק(לימודים ע"ח הצבא) ולכן יש לי הרבה זמן פנוי. בנימה אופטימית זאת ובתקווה שהשבוע יצטרף ליאסין השייח' נסראללה. ניסיתי לצרף קובץ נחמד אבל לא כלכך הצלחתי.

טוב לשמוע ממך

הוסף בקשה את התאריך ללוח אירועים. מה זאת אומרת זמן פנוי? לספרים, לספרים. אמא שלי עכשיו מסיימת תואר ראשון והיא ממש חורשת. כל הכבוד לה. למה לא הצלחת לצרף קובץ? אולי הוא היה כבד מידי? והכי חשוב, יהיה ממש ממש נחמד לראות אותך במפגש. נכתוב מאוחר יותר מקום מפגש מדוייק בפארק. סופ"ש שקט

shaharhakmon

New member
אני מנצל את הזמן כדי להינות

אני לא מאמין בחרישה אינטנסיבית. קיבלתי שנתיים לימודים אחרי 8 שנים אינטנסיביות. אוטוטו אני חוזר לצבא(ולפעמים החגיגה נגמרת....). אין לי מושג איך להוסיף את התאריך. אני מניח שלא הצלחתי לצרף את הקובץ כי מדובר במצגת פאוור פוינט. סתם נראתה לי מצגת חביבה.

אז ככה

גם אני לא מאמינה בחרישה, סתם כתבתי בצחוק קודם. יש לי בעל שתמיד ידע שיהיה ד"ר ואני תמיד ידתי שאני לא
בשורה הכחולה למעלה יש "לוח אירועים". שם תוכל "להציע אירוע". אפשר גם את התאירך המשואר של הלידה. אם יש לך את המצגת על אתר תוכל לשים לינק לאתר. גם לי לא נראה שאפשר להעלות מצגת. תהנה לפני שהפעוטה מגיעה
כל עוד יש זמן לחיות. אני מקצינה זה הכי כיף עם הפוצקים.

אני בטוחה שהמפגש יתן לך המון

מאוד חבל שתבוא לבד. ואני בטוחה שזה יתגלה כרק ק"פ כי אחרת היו רואים בסקירה סממנים נוספים. מחכים לעדכונים...

משהו מעודד...

במי שפיר, כשמגלים משהו לא תקין התשובות ניתנות תוך ימים ספורים. כשהכל תקין, עד 3 שבועות. זה כל כך עזר לי לעמוד בהמתנה.

למעלה